Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak holky, vcera 11 DC jsem mela krasny pozitivní testík, snažení bylo 8 - 10 - 11 DC
Dnes 12 dc uz negativni. Podle bolesti a bazalky byla bud v noci bo rano ovulace. tak ted uz jen cekat. 27.12 budu 11 dpo tak bych chtela testnout
v sobotu letim na tyden do Cr, tak az se vratim, s 10 kovymi testy v zasobe ![]()
Bazalka, dnes mirny pokles a doufam ze zitra stoupne a potvrdi se mi 100% ze ovu dnes probehla
@Linda RICCIONE já se začala radovat, že někomu vyšel pozitivní těhotenský, než mi došlo, že jsou ovulační.
Můžu sezeptat jak dlouhý máš cyklus?
tehtensky az za 14 dni
ja mam cykly pravidelne, presne 27 dni. ovulace kazdy mesic vzdy 11/12 DC ![]()
@Linda RICCIONE píše:
@Boudová![]()
tehtensky az za 14 dni
![]()
ja mam cykly pravidelne, presne 27 dni. ovulace kazdy mesic vzdy 11/12 DC
Tak to máš super
Já nikdy nevím kdy to příjde. Jednou jsem si měřila ovulaci a byla 13DC, ale ten cyklus byl zrovna 30 dní. Jinak je to jak na houpačce. Jednou přesně 28 další 35 ![]()
to je masakrrr. No nechces zkusit pit ten kontryhelovy čaj, srovna cykly
pije se od MS do OVU, sezenes v bylinkarstvi ![]()
@Linda RICCIONE Já ho pila skoro rok, změna byla jenom první měsíc pak se to vrátilo do normálu. Ale já jsem za tyhle 35. denní ráda, pač před tím to bylo až 60 dní. A to by mě fakt nebavilo čekat vždy když to nevyjde další dva měsíce ![]()
ty kraaaaaaso, 60 dniiiiiiiiii
to je maso! no a na srovnani cyklu neco? co CAR? ![]()
Ahoj děvčátka, taky se k vám přidám.
Měla bych testovat cca kolem 27.12. Podle výpočtu bych měla mít zrovna ovulku. Máte taky někdo termín na ovulku?
@Linda RICCIONE Tak já dostala na srovnání cyklu duphaston, ten to zkrátil na 35 už ho neberu, a zkrácení trvá. Jiný problémy nemám. Tak že 35 není zrovna tragedie. Doktor říkal, když neotěhotním do 6 měsíců ať přijdu, jenže já to nechci řešit dokud nebude přítel fakt doma k dispozici při ovulaci. Pak bych viděla, že ve mě může mít problém.
@Laura.123 píše:
Ahoj děvčátka, taky se k vám přidám.
Měla bych testovat cca kolem 27.12. Podle výpočtu bych měla mít zrovna ovulku. Máte taky někdo termín na ovulku?
Linda nad tebou zrovna ovuluje ![]()
Tobe rekl at prijdes po pul roce? To je supr, je videt ze mas supr doktora. Ja ted jedu 4.cyklus a to mame sex 3/4 x tydne cely mesic
myslim ze je to v hlave. I dnes mi to pritel rekl a ma recht, 3× jsem byla tehu hned prvni mesic a tex nic ![]()
ahoj
ja mela vcera pozitivni OVU test a dnes mam ovulku. Termin MS 31.12 ale mozna testnu uz 27.12, to budu 11 dpo
![]()
No doktor mi přesně určil 16,17,18 možnost otěhotnění. MS jsem dostala 2.12 takže si myslím, že ovulka právě probíhá, jelikož mě pobolívá i v podbříšku.