HIPPxdomácí strava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7880
17.12.14 12:12

@Boudová :mrgreen: tak to jsi hodna, ze na nas myslis :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
17.12.14 12:20

@Meliskaa To víš. :-) Moje kamarádky už většinou děti mají. Tak já s nima tohle vůbec neřeším, protože oni mě pak strašně litujou, když to nevyjde a to já nějak nemusim. Dokonce mi jedna zatajila, že je známá těhotná, aby mi to nebylo líto. :mrgreen: Jako oni to myslí dobře, ale přece mi nemusí zatajovat každou těhotnou. Je mi 26, tak snad se taky dočkám. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.14 12:22

@Boudová

to vis ze nam to vyjde:) my se rozhodly kdyz mi bylo 27, sehnali velky byt a velke auto, od 28 ti se snazime. V zari mi bylo 30, priteli ted bude 45 a miminko zatim nikde. Tak abychom ho nemely az v duchodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
17.12.14 12:25

@Linda RICCIONE No tak přesně kuli tomu, jsme začali radši dřív, než to považujeme za ideální. Kdyby to náhodou trvalo. No a náhodou už to trvá 4 měsíce, tak že jsem ráda, že jsme to neodkládali. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.14 12:27

@Boudová

no ja za ty 2 roky co se snazime byla 3× tehu ale to jsem jeste netusila ze mam srazlivost krve :zed: ted se snazite 4 cykly? My taky ted presne 4.cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.14 12:28

@Boudová

zacali jsme se snazit pred ovulaci 30 zari (ted jsem 1 dpo v 4.cyklu) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880
17.12.14 12:29

@Boudová jo tak tomu rozumim. My jsme zacali ted v srpnu, v rijnu mi bylo 29, tak bych rada kolem 30 uz mela miminko :) ted v dubnu byla svatba a ja chtela jeste chvilku pockat, ale pudy zacaly driv :) nooo ja jsem v 26 byla sama, tak to neslo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
17.12.14 12:29

@Linda RICCIONE A vyste mezi těma SP dávali pauzu vždycky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880
17.12.14 12:30

@Linda RICCIONE Tak to jsme podobne stare, my se snazime ted 4. cyklus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.14 12:33

@Boudová

joo. Po prvnim potratu 21.12.2012 jsme se zacali snazit az v zari 2013, pritel byl hotovej a nechtel o snazeni pak slyset, ja si nasla novou praci atd. Pak v rijnu hned prvni cyklus jsem otehotnela ale v prosinci zamlkly tehu v 11 tt.
Pak pauza 2,5 mesice a v unoru 2014 opet prvni cyklus snazeni jsem otehotnela ale v breznu samovolny potrat. V kvetnu 2014 prvni konzultace v CAR, od kvetna do srpna jsme chodili na vysetreni a cekali na vysledky… a od zari 2014 se snazime zase, 4 cyklus a zatim nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.14 12:34

@Meliskaa

:hug: tak hlavne aby se brzy povedlo. Ja 3× byla tehu hned prvni mesic, ted uz 4 a zatim nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
17.12.14 12:34

To musí být vyčerpávající.

@Linda RICCIONE píše:
@Boudová

joo. Po prvnim potratu 21.12.2012 jsme se zacali snazit az v zari 2013, pritel byl hotovej a nechtel o snazeni pak slyset, ja si nasla novou praci atd. Pak v rijnu hned prvni cyklus jsem otehotnela ale v prosinci zamlkly tehu v 11 tt.
Pak pauza 2,5 mesice a v unoru 2014 opet prvni cyklus snazeni jsem otehotnela ale v breznu samovolny potrat. V kvetnu 2014 prvni konzultace v CAR, od kvetna do srpna jsme chodili na vysetreni a cekali na vysledky… a od zari 2014 se snazime zase, 4 cyklus a zatim nic
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.14 12:38

@Boudová

je to masakr… hlavne mam vse v poradku, hormon profil - ovuluju a menstruuju kazdy mesic presne na den stejne :nevim: myslim ze u me to bude v hlave :zed: Byli jsme na dovolene pred 14 dny a ta mi pomohla se trochu hodit do klidu, ted letime do Cr pres svatky tak budu myslenkama trochu jinde. Jsme objednany na IVF kveten/cervenec ale ja se rozhodla, ze budem zkouset do dubna prirozene, kdyz nic tak pujdu pres letni sezonu (duben/zari) do prace a IVF si posunu na zari/rijen

ja pracuju v lete a v zime vegetim doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
17.12.14 12:46

To se máš, já pracuju celej rok :mrgreen: Už od 18 :lol: Myslíš SP v hlavě jo?? a kde teda bydlíte?? :-)

@Linda RICCIONE píše:
@Boudová

je to masakr… hlavne mam vse v poradku, hormon profil - ovuluju a menstruuju kazdy mesic presne na den stejne :nevim: myslim ze u me to bude v hlave :zed: Byli jsme na dovolene pred 14 dny a ta mi pomohla se trochu hodit do klidu, ted letime do Cr pres svatky tak budu myslenkama trochu jinde. Jsme objednany na IVF kveten/cervenec ale ja se rozhodla, ze budem zkouset do dubna prirozene, kdyz nic tak pujdu pres letni sezonu (duben/zari) do prace a IVF si posunu na zari/rijen

ja pracuju v lete a v zime vegetim doma
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.14 12:50

@Boudová

nee myslim v hlave to, ze ted to nejde… ze se na to asi moc upinam vis…
ja taky pracovala od 18 do 26 cely rok :)))) ted jen v lete, 7 dni v tydnu, 13 hodin denne, pracuju na Silvestra a Velikonoce :)

Ja ziju uz 5 let v Riccione (Rimini), Italie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect