Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Meliskaa To víš.
Moje kamarádky už většinou děti mají. Tak já s nima tohle vůbec neřeším, protože oni mě pak strašně litujou, když to nevyjde a to já nějak nemusim. Dokonce mi jedna zatajila, že je známá těhotná, aby mi to nebylo líto.
Jako oni to myslí dobře, ale přece mi nemusí zatajovat každou těhotnou. Je mi 26, tak snad se taky dočkám. ![]()
to vis ze nam to vyjde:) my se rozhodly kdyz mi bylo 27, sehnali velky byt a velke auto, od 28 ti se snazime. V zari mi bylo 30, priteli ted bude 45 a miminko zatim nikde. Tak abychom ho nemely az v duchodu ![]()
@Linda RICCIONE No tak přesně kuli tomu, jsme začali radši dřív, než to považujeme za ideální. Kdyby to náhodou trvalo. No a náhodou už to trvá 4 měsíce, tak že jsem ráda, že jsme to neodkládali. ![]()
no ja za ty 2 roky co se snazime byla 3× tehu ale to jsem jeste netusila ze mam srazlivost krve
ted se snazite 4 cykly? My taky ted presne 4.cyklus
zacali jsme se snazit pred ovulaci 30 zari (ted jsem 1 dpo v 4.cyklu) ![]()
@Boudová jo tak tomu rozumim. My jsme zacali ted v srpnu, v rijnu mi bylo 29, tak bych rada kolem 30 uz mela miminko
ted v dubnu byla svatba a ja chtela jeste chvilku pockat, ale pudy zacaly driv
nooo ja jsem v 26 byla sama, tak to neslo ![]()
@Linda RICCIONE Tak to jsme podobne stare, my se snazime ted 4. cyklus ![]()
joo. Po prvnim potratu 21.12.2012 jsme se zacali snazit az v zari 2013, pritel byl hotovej a nechtel o snazeni pak slyset, ja si nasla novou praci atd. Pak v rijnu hned prvni cyklus jsem otehotnela ale v prosinci zamlkly tehu v 11 tt.
Pak pauza 2,5 mesice a v unoru 2014 opet prvni cyklus snazeni jsem otehotnela ale v breznu samovolny potrat. V kvetnu 2014 prvni konzultace v CAR, od kvetna do srpna jsme chodili na vysetreni a cekali na vysledky… a od zari 2014 se snazime zase, 4 cyklus a zatim nic
tak hlavne aby se brzy povedlo. Ja 3× byla tehu hned prvni mesic, ted uz 4 a zatim nic ![]()
To musí být vyčerpávající.
@Linda RICCIONE píše:
@Boudová
je to masakr… hlavne mam vse v poradku, hormon profil - ovuluju a menstruuju kazdy mesic presne na den stejne
myslim ze u me to bude v hlave
Byli jsme na dovolene pred 14 dny a ta mi pomohla se trochu hodit do klidu, ted letime do Cr pres svatky tak budu myslenkama trochu jinde. Jsme objednany na IVF kveten/cervenec ale ja se rozhodla, ze budem zkouset do dubna prirozene, kdyz nic tak pujdu pres letni sezonu (duben/zari) do prace a IVF si posunu na zari/rijen
ja pracuju v lete a v zime vegetim doma
To se máš, já pracuju celej rok
Už od 18
Myslíš SP v hlavě jo?? a kde teda bydlíte?? ![]()
@Linda RICCIONE píše:
@Boudováje to masakr… hlavne mam vse v poradku, hormon profil - ovuluju a menstruuju kazdy mesic presne na den stejne
ja pracuju v lete a v zime vegetim domamyslim ze u me to bude v hlave
Byli jsme na dovolene pred 14 dny a ta mi pomohla se trochu hodit do klidu, ted letime do Cr pres svatky tak budu myslenkama trochu jinde. Jsme objednany na IVF kveten/cervenec ale ja se rozhodla, ze budem zkouset do dubna prirozene, kdyz nic tak pujdu pres letni sezonu (duben/zari) do prace a IVF si posunu na zari/rijen
nee myslim v hlave to, ze ted to nejde… ze se na to asi moc upinam vis…
ja taky pracovala od 18 do 26 cely rok
ted jen v lete, 7 dni v tydnu, 13 hodin denne, pracuju na Silvestra a Velikonoce ![]()
Ja ziju uz 5 let v Riccione (Rimini), Italie