HIPPxdomácí strava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6100
16.12.14 12:11
@Meliskaa píše:
@Boudová az tak jooo? :mrgreen: tak to ja kopani necitim :mrgreen: podle mne stejne ta mrcha dojde :(

JJ, mě určitě taky, ale jednou určitě ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880
16.12.14 12:13

@Boudová My jsme byli nemocni, ale tuleni bylo kdyz byla ovulka, tak si porad rikam, ze by to mohlo vyjit, ale nevim nooo… to pichani v podbrisku mi tu nadeji bere :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
16.12.14 12:35
@Meliskaa píše:
@Boudová My jsme byli nemocni, ale tuleni bylo kdyz byla ovulka, tak si porad rikam, ze by to mohlo vyjit, ale nevim nooo… to pichani v podbrisku mi tu nadeji bere :(

Někdy jsou příznaky těhotenský k nerozeznání od PMS. Dokud nepříjde menstruace, tak neztrácej naději. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
16.12.14 13:03

@Meliskaa já jsem dneska úplně hotová..motá se mi hlava a jsem hrozně unavená…mamatest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
16.12.14 13:05

@trdlina dokud nedorazí mrcha, je pořád šance :hug: no mě se taky motala hlava, to děla dle mně ten utrogestan..i kjdyž ty už si ho vysadila vid?? No tak uvidíš..
ale mě klesla šance skoro na nulu…volali mi dneska z gyndy, že jim přišli vysledky me cytologie :( bohužel se jim to nějak nelibi…musim na ni znovu…a ještě objevili nějakej začátek zánětu, takže musim pro prášky na přeléčení :( možná proto ten sp :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
16.12.14 13:07
@Cristyna píše:
@trdlina dokud nedorazí mrcha, je pořád šance :hug: no mě se taky motala hlava, to děla dle mně ten utrogestan..i kjdyž ty už si ho vysadila vid?? No tak uvidíš..
ale mě klesla šance skoro na nulu…volali mi dneska z gyndy, že jim přišli vysledky me cytologie :( bohužel se jim to nějak nelibi…musim na ni znovu…a ještě objevili nějakej začátek zánětu, takže musim pro prášky na přeléčení :( možná proto ten sp :,( :,(

tak je fajn, že se ví příčina :kytka: Tě zaléčí a příště už to určitě vyjde. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
16.12.14 13:07

@Boudová no kopání vůbec…takový blázen nejsem..a teda motání jsem nikdy neměla, jinak všchny možné příznaky falešné jsem dřív taky měla…to motání mě vyvádí z míry :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
16.12.14 13:08

@trdlina To kopání byla nadsázka :) Taky nejsem zas takovej magor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
16.12.14 13:09

@Boudová no ja nevim, sem z toho nějaka špatna…sestřička mi toho moc neřekla, pry se nemam děsit..ale děsim se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
16.12.14 13:12

@Cristyna Špatná cytologie vyjde jednou za čas každému, příště už to může být zase ok. I já to tak měla. A všechny ženy u nás v rodině a všechny maj dětí jako smetí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
16.12.14 13:12

@Cristyna no ale s utroušem se mi hlava nemotala…jen jednou chvilku neberu ho od neděle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
16.12.14 13:17

@Boudová :hug: díky, snad ano…ja už vidím bubáky všude..
@trdlina tak nezbývá než držet palečky aby ti to vyšlo a holt čekat a čekat no.. :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
16.12.14 13:27
@trdlina píše:
@Cristyna no ale s utroušem se mi hlava nemotala…jen jednou chvilku neberu ho od neděle [/citact

A tobě se motá hodně? K čemu bys to přirovnala? Dá se s tím normálně fungovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880
16.12.14 13:36

@Cristyna Neboj, zanet ti preleci. Taky jsem ho mela a pak do toho jeste kvasinky, takze si myslim, ze se nezadarilo a bricho mne teda boli cim dal vic :zed: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880
16.12.14 13:37
@Boudová píše:
Někdy jsou příznaky těhotenský k nerozeznání od PMS. Dokud nepříjde menstruace, tak neztrácej naději. :kytka:

jj ja vim, ale moc tomu neverim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect