Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Meliskaa píše:
@Boudová az tak jooo?tak to ja kopani necitim
podle mne stejne ta mrcha dojde
JJ, mě určitě taky, ale jednou určitě ne ![]()
@Boudová My jsme byli nemocni, ale tuleni bylo kdyz byla ovulka, tak si porad rikam, ze by to mohlo vyjit, ale nevim nooo… to pichani v podbrisku mi tu nadeji bere ![]()
@Meliskaa píše:
@Boudová My jsme byli nemocni, ale tuleni bylo kdyz byla ovulka, tak si porad rikam, ze by to mohlo vyjit, ale nevim nooo… to pichani v podbrisku mi tu nadeji bere
Někdy jsou příznaky těhotenský k nerozeznání od PMS. Dokud nepříjde menstruace, tak neztrácej naději. ![]()
@Meliskaa já jsem dneska úplně hotová..motá se mi hlava a jsem hrozně unavená…mamatest
@trdlina dokud nedorazí mrcha, je pořád šance
no mě se taky motala hlava, to děla dle mně ten utrogestan..i kjdyž ty už si ho vysadila vid?? No tak uvidíš..
ale mě klesla šance skoro na nulu…volali mi dneska z gyndy, že jim přišli vysledky me cytologie
bohužel se jim to nějak nelibi…musim na ni znovu…a ještě objevili nějakej začátek zánětu, takže musim pro prášky na přeléčení
možná proto ten sp
![]()
@Cristyna píše:
@trdlina dokud nedorazí mrcha, je pořád šanceno mě se taky motala hlava, to děla dle mně ten utrogestan..i kjdyž ty už si ho vysadila vid?? No tak uvidíš..
ale mě klesla šance skoro na nulu…volali mi dneska z gyndy, že jim přišli vysledky me cytologiebohužel se jim to nějak nelibi…musim na ni znovu…a ještě objevili nějakej začátek zánětu, takže musim pro prášky na přeléčení
možná proto ten sp
![]()
tak je fajn, že se ví příčina
Tě zaléčí a příště už to určitě vyjde. ![]()
@Boudová no kopání vůbec…takový blázen nejsem..a teda motání jsem nikdy neměla, jinak všchny možné příznaky falešné jsem dřív taky měla…to motání mě vyvádí z míry ![]()
@trdlina To kopání byla nadsázka
Taky nejsem zas takovej magor.
@Boudová no ja nevim, sem z toho nějaka špatna…sestřička mi toho moc neřekla, pry se nemam děsit..ale děsim se..
@Cristyna Špatná cytologie vyjde jednou za čas každému, příště už to může být zase ok. I já to tak měla. A všechny ženy u nás v rodině a všechny maj dětí jako smetí. ![]()
@Cristyna no ale s utroušem se mi hlava nemotala…jen jednou chvilku neberu ho od neděle
@Boudová
díky, snad ano…ja už vidím bubáky všude..
@trdlina tak nezbývá než držet palečky aby ti to vyšlo a holt čekat a čekat no..
![]()
@trdlina píše:
@Cristyna no ale s utroušem se mi hlava nemotala…jen jednou chvilku neberu ho od neděle [/citactA tobě se motá hodně? K čemu bys to přirovnala? Dá se s tím normálně fungovat?
@Cristyna Neboj, zanet ti preleci. Taky jsem ho mela a pak do toho jeste kvasinky, takze si myslim, ze se nezadarilo a bricho mne teda boli cim dal vic
![]()
@Boudová píše:
Někdy jsou příznaky těhotenský k nerozeznání od PMS. Dokud nepříjde menstruace, tak neztrácej naději.
jj ja vim, ale moc tomu neverim ![]()