Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Lucii92
a ms tedy ne/čekáš toho 24.12? nebo už dříve? Mně má právě dorazit 23 ale testovat chci kdyby nahodou až 24
@Cristyna uplne presne
ma dorazit 23.12 ale pochybuju ze to vydrzim..beztak budu testovat driv ![]()
@Lucii92
tak to je hezky
no ja si řikám, že to nemá cenu testovat dřiv, ale je pravda, že už tu na mě čekaji dvě krabičky testů, ale pokusim se je nepoužit
zbytečně…ja bych měla být dnes 5dpo, takže ještě minimálně 5 dní bych měla počkat..ale radši se pokusim počkat na ms, beztak přijde..Ja ted beru utrogestan na udrženi a před ms musim vysadit, tak možná testnu pro jistotu, jestli mužu vysadit nebo ne ![]()
@Cristyna budu se snazit to vydrzet
ale pritel me urcite donuti.. Bude zvedavejsi nez ja jak ho znam ![]()
@Lucii92
fkt?
tak to manžel ani ne..je pravda, že už jsem ho 2× zklamala, tak to asi taky moc nechce řešit..takže jsem ráda, že si tady mužu s Vámi povídat ![]()
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. MS má dorazit 19.12. Dneska jsem se ráno ze zvědavosti testovala, co kdyby náhodou a test bohužel naprosto sněhobílý. O mimi se snažíme více jak rok, tak doufám, že když budou ty Vánoce, že se konečně taky zadaří
.
@Cristyna ten testik byl uplne bilej…vyhodila jsem ho…ma prijit dnes…tak cekam…kdyz ne…zkusim test jeste zitra…ale nevim no…
@Daira tak to jsme na tom uplne stejne teda jsem o dva dny pred tebou…testovala jsem vcera a tez snehobilo
Dnes ma mrcha prijit tak cekam..uz to tez mame pres rok…bylo by to krasne ale uz tomu moc neverim…
Nejhorší je, že kolem je spousta holek těhotných, který se z toho hrotí, že mimi nechtějí a nebo ty, se kterými jsme se říkali, že budeme vozit spolu. Oni vozí a já pořád nic ![]()
@Daira mluv mi o tom…vsichni kolem uz tehotni a nebo uz maji nekolika mesicni mimca a to sme vysadily ha stejne a ja nic…
@Daira mluv mi o tom…vsichni kolem uz tehotni a nebo uz maji nekolika mesicni mimca a to sme vysadily ha stejne a ja nic…
Kolegyně šílí z toho, že to ještě nedostala, protože jsou s přítelem teprve pár měsíců a já šílím z toho, aby mrcha nedorazila. Fakt paradox ![]()
Ahoj děvčata, mohu se k Vám přidat? Nebudu sice asi testovat přesně na Štědrý den ale někdy před Štědrým dnem, pokud si MS vezme dovolenu
Jinak bych MS měla mít 20.12. stejně jako @Cooolooorka ![]()