HIPPxdomácí strava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6100
12.12.14 14:13

@RomanaBl Hlavní plus je, že jsme mladice, tak že v podstatě neni kam chvátat. Já se trošku uklidňuju tím, že když to v nejbližší době nevyjde, tak si aspoň užiju pořádnou dovolenou u moře a tu svobodu. Ještě se určitě nastaráme dost. :-) Vím že si to člověk nemůže dopředu naplánovat, ale já chěla spíš jarní nebo letní miminko, kuli psům, abych nemusela oblíkat čerstvé miminko a tahat ho ven. :D Tak že prosinec byl poslední, aby mimčo bylo v září. Teď bych v podstatě byla ráda, kdyby se to podařilo spíš v létě. ALe teda nebudu kecat, kdybych otěhotněla v lednu budu šťastná jako blecha. :) Zvláštní je, že jsem opravdu upřimně zvědavá jak to tady na ty Vánoce dopadne ostatním. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
12.12.14 14:21

Víte co je paradox? Já chtěla u stromku testovat a najít // no a protože nyní je zřejmě 1dc tak u stromku najdu //ovulacni místo těch těhotenským.. Špatně jsem si prala a dala nepřesné přání.. Takže si musím napsat jasně co chci a do detailu upřesnit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
12.12.14 14:21

@Boudová Je dobře že to bereš takhle s nadhledem, zdravý pohled na věc je to nejlepší :) jsme mladé a souhlasím s tebou že se ještě nastaráme :) taky se uklidnuji tím, že si užiju svatbu bez pupku a pak následné líbánky ale to je ještě za dlouho třeba to do té doby výjde :) a kdy plánujete svatbu? a kam k moři už víte? :). Naplánovat si a mít to tak občas si říkám kéž by to tak šlo :D no ale bohužel přiroda si s námi pěkně hraje :) ono se to povede v nejméně čekanou chvíli :) a taky sem moc zvědavá jak tu dopadnou holky s testováním :) kolik vánočních čáreček tu bude :) :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
12.12.14 14:22

@Deny888 ahoj jakto nejspíš??? Špiníš?? Nemůže to být jen třeba uhnizdování??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
12.12.14 14:24

@RomanaBl Ještě jsem nebyla požádaná :mrgreen: Ale doufám že brzy budu. Jinak moře plánuje podle toho, jak nám klapne hypošká. Když nás bude stát všechny úspory, tak bude chorvatsko :mrgreen: když ne, tak možná exotika. :) Vy někam poletíte na líbánky? Máte dobrej termín :-) I když nejdražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
12.12.14 14:27
@Deny888 píše:
Víte co je paradox? Já chtěla u stromku testovat a najít // no a protože nyní je zřejmě 1dc tak u stromku najdu //ovulacni místo těch těhotenským.. Špatně jsem si prala a dala nepřesné přání.. Takže si musím napsat jasně co chci a do detailu upřesnit :-)

jj, já zkoušla ty ovulační jednou a strašně mě bavilo koukat na ty dvě čárky. :) Je fakt že jsem dítě ještě asi nikam nenapsala a neprojektovala do svých představ, měla bych to vyzkoušet. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
12.12.14 14:36

@Boudová tak co ty víš, třeba se vánoce ponesou v duchu zásnub ;) to by bylo taky krásné :) hlavně pak dej vědět :) a když vám vyjde dobře hypoška kam by si chtěla do exotiky?? :) Jinak my furt váháme jestli Bali, Hawai, Dominikánská, Thajsko nebo Maledivy, ale je to ještě za dlouho máme ještě času :) a datum máme fakt hezké a hned sme se na něm shodli, ale proč myslíš že je nejdražší??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
12.12.14 14:54

@RomanaBl Myslim na dovolený, že je nejdražší termín v létě. :-) My jsme původně taky řešili Maledivi nebo Kubu. Hawai a Bali už je dost mimo naše možnosti. :mrgreen: Já bych ale uplně klidně zvolila levnější destinaci strašně mě láká Řecko Kefalonie nebo Lefkáda - jsou to opravdu nádherný ostrovy… Když jsme spolu začínali, byli jsme v Černý hoře. Celá dovolená i s útratou a s polopenzí nás vyšla na 26 000 a to jsme tam fakt utráceli. :D Tak teď si můžem sice dovolit trochu víc, ale i tak je Černá hora destinace kam se určitě vrátíme. :) Jééé já když nad tim přemýšlím, letěla bych uplně kamkoli :)
My jsme se jednou kuli svatbě trošku pohádali, protože já nadhodila něco o svatbě a on mi řekl, něco jako nemysli si že jsem ti už koupil prsten. Pro něj to byl vtip, ale já mu dala takovou čočku, že si to přesně pamatuju do dnes. Něco v tom smyslu, že rozhodně nejsem naklepaná na to si ho vzít a že si ho vlastně ani brát nechci. Tak že od tý doby já svatbu a řeči o ní uplně ignoruju. Ale kdyby přišel prstýnek byla bych ráda. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
12.12.14 15:14

@Boudová No abych řekla pravdu tak kdyby sme si líbánky měli platit sami tak ta hawai atd by asi taky nepřicházeli v úvahu :) přítelovo mamka vlastní cestovku a tak nám to pr dají jako svatební dar :) tak jen teď přemýšlíme kam (nejsme ten typ co by celou dovolenou proležel na lehátku a házel do sebe jednu pinacoládu za druhou) :D chceme někam kde je krásná příroda, památky, architektura, něco co fakt stojí za to vidět :)tak uvidíme co si nakonec řekneme :). Jinak s tím řeckem abych řekla pravdu z lafkády jsem byla hodně zklamaná, a to sem se tam těšila děsně měla sem nastudováno kam všude pojedeme atd fotky který sem viděla mě uchvátily no a však po návratu domů jsem usoudila, že photoshop je holt dobrá věc :D :D Jinak mě nejvíc zaujalo asi korfu je to malebný a krásný ostrůvek :) Kefalonie tam sem nebyla ale známí si to moc chválili :) řecko je fakt krásná země :) ale třeba kréta tu ti nedoporučuji :D to už rovnou můžeš jet do tunisu vypadá to tam stejně :D :D A s tím prstýnkem aby si teď přítel nemyslel že o svatbu s ním nestojíš, přeci jenom chlapy neumí moc dobře přemýšlet a pokud mu nedáš nějaký signál k tomu, že on je vážně ten se kterým chceš strávit zbytek života, ten pravý, tak mu to asi nedojde :D však i pánská ješitnost je svinka :D :D určitě bych ho popostrčila :D se prstýnku taky nemusíš dočkat :D :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
12.12.14 15:20

@RomanaBl Jééé to se máte, já to moře a cestování fakt miluju. Mám to tak půl na půl, pár dní se válím, pár dní cestuju. :-) To být tebou, tak ty Maledivy nejedu, protože tam je to fakt o válení nic jinýho než moře tam moc neni. Mít možnost dostat to darem, tak volím tu Kubu. :-)
On ví, že bych si ho vzala ráda :-) Myslim, že to brzy přijde :-)

Bude tu vůbec někdo na ty vánoce testovat??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
12.12.14 15:41

@Boudová No ty maledivy je fakt že to proležíš ale, měli by sme možnost cestovat po těch souostrovích a byla by tam možnost jednu noc přespat na pustým ostrově což mě láká děsně :D ale uvidíme jak to nakonec bude :D třeba pojedeme jenom na mácháč :D :D :D ví to??? tak to je moc dobře to ti budu držet pěsti aby ten dáreček byl v maličké červené krabičče ve tvaru srdíčka a byly to moc romantické vánoce :) běda jak pak nedáš vědět!! :D :D :D :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
12.12.14 16:05

@RomanaBl Místo půlnoční sedne k PC a napíšu :lol: néé já si myslím, že na Vánoce to nebude, on totiž ví, že bych ráda diamant, a myslim že bych poznala, že se z rozpočtu ztratilo na diamanat. :-D ale překvapil by. Jinak pustej ostrov by mi ty památky asi vynahradil. Do toho bych šla. No ale jak říkáš na plánování je brzy. Já letos taky plánovala a pak jsem si zbořila auto a místo dovolený jsme kupovali nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.14 16:37

Ahoj holky muzu se k vam pridat? V zari mi bylo 30 let, s pritelem se od 2012 snazime o prvni miminko, 3× jsem otehotnela prvni cyklus a 3× o miminko prisla, byla jsem ted pres leto na vsech testech. Ted se snazime 4.cyklus a zatim nic… dnes jsem 8 DC a ovulka bude 11/12 DC, termin MS na Silvestra :) ALE budu testovat 27-28.12 sice ne primo na Stedry den ale je to blizko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
12.12.14 16:44

@Linda RICCIONE Jasně že se můžeš přidat :-) Nám tu nakonec ten štědrý den taky moc nevychází, ale nehroutíme se a debatujem dál. :lol: Je tu ještě jedna holčina, která taky několikrát o miminko přišla. :-/ tak tu v tom nejsi sama. :kytka: Víš nějaký důvod SP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.14 16:50

@Boudová

jo ja mela 2 SP a 1 zamlkle tehu. VSECHNO v poradku ja i pritel ale me zjistili srazlivost krve (mutace v genu MTHFR 1298 a protilatky proti kardiolipinu - trombofilie), takze jakmile objevim // na tt mam ihned prijet na hematologii pro injekce…
kdy ty budes testovat? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect