Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Deny888 tak to bude uhnizďování!
Viděla bych to dobře
kolik dní seš po ovulaci? fkt bych to brala spíš jako dobrou zprávu, že se zavrtává ![]()
@Cristyna píše:
@Deny888 tak to bude uhnizďování!Viděla bych to dobře
kolik dní seš po ovulaci? fkt bych to brala spíš jako dobrou zprávu, že se zavrtává
To by bylo skvěle.. Jsem 7dpo..přes rok neberu HA.. KdYby mi gynekolog řekl vše o HA tak bych ji nebrala 13 let! V čem všem nám lžou nebo neřeknou záměrně pravdu.. Mimochodem tak v tisku proběhla nenapadne zprava ze babiš koupil CARy a ma tak prim i v teto oblasti.. Sanus je jeho taky..
@Cristyna no tak já ovulaci ted věděla uplně přesně…je pravda, že jsem to tušila už dva měíce přede kdy to mám pač jsem si měřila teplotu..sice jen v ustech, ale i tak jsem to vypozorovala… 2.12. jsem byla u lékaře a ten mi i řekl, že folikul je krásnej a že ovulka přijde nejpozději do dvou dnů…ještě mi to podpořil pregnylem…takže přesně vím že z to bylo během té doby a snažili jsme se…a v pátek 5/12 jsem začala užívt ten utroš a estrimax pač mám slabou sliznici…
Už jednou jsem měla velmi silný pocit..a byl to omyl… ted ho mám taky a ještě jsem taková nesvá, furt někde něco zapomínám nevim co dělám a tak…myšlenkama jsem úplně někde jinde…ale furt si říkám, že to můžou dělat hormony…dnes jsem koupila testík, ale zkusím vydržet pač je teda hodně brzy ale… ![]()
@Deny888 já bych to teda taky viděla na nidaci…a tiše závidím
![]()
@Deny888 to odpovídá, opravdu bych to viděla dobře
ale moc se na to raději neupinej, ale je tam velká šance
@trdlina jé ja zase závidím, že už máš zasebou ovulku
ja pořád čekám…ta mě napíná..dnes jsem už 16dc…tímhle tempem budu testovat misto na Vánoce na Silvestra ![]()
@trdlina no ja dělám testy prvně…a jsem z toho celá zmatená…ted 2× za sebou mám dost silnou čárku, ale ne uplně jako kontrolni, tak nevim jestli to nebude tim, že třeba nemám tak velkou hladinu toho lh? v moči…nebo jestli ještě teda nebude…fkt netušim ale už mi to přijde dlouho když mám cyklus 30 dní…co myslíš?
@Cristyna píše:
@trdlina no ja dělám testy prvně…a jsem z toho celá zmatená…ted 2× za sebou mám dost silnou čárku, ale ne uplně jako kontrolni, tak nevim jestli to nebude tim, že třeba nemám tak velkou hladinu toho lh? v moči…nebo jestli ještě teda nebude…fkt netušim ale už mi to přijde dlouho když mám cyklus 30 dní…co myslíš?
Třeba budeš mít tenhle cyklus delší. Ono to zas tak dlouho neni, někdy to může být třeba 10 dní před MS.
@Boudová no snad to ještě dopadne…už jsem z toho celá nervozní..
![]()
@Cristyna To mi povídej, já dole cítím takový popíchávání, tak se furt modlim, aby ta ovulace počkala do pátku. Přímo hlen ale ještě nebyl, tak snad. ![]()
@Boudová
jsme dvojka, jedna si ji zadržuje a druhá přivolává
ja měla semtam hlen a ted nic…tak fkt netuším ![]()
@trdlina píše:
@Deny888 já bych to teda taky viděla na nidaci…a tiše závidím![]()
loni jsem si přála mít „lvíčka“
tak to třeba vyjde..už nějaký čas jsem objednaná k dr na prohlídku, tak tam půjdu tak jako tak..
teď mi navíc začalo v podbřišku lehce „škrábat“..kdybych věděla, jak v této fázi tomu pomoci, tak to udělám..jinak piju 1.cyklus nosifol..ovu byla ukazková..
@Cristyna píše:
@Deny888 to odpovídá, opravdu bych to viděla dobřeale moc se na to raději neupinej, ale je tam velká šance
jasně..je to zajímavé pozorovat..mám radost, že ovuluji
(po 13letech HA je to prý skvělé) a říkám si, že pokud není vše ok, tak ať se radějí nechytí než aby se to „pustilo“ později..
@Cristyna fakt si zkus merit tu teplotu..ja merila obyc digi teplomerem s jednou desetinou a proste bylo to krasnw poznat prvni pulka cyklu nizko pred ms az 36.2 a pak najednou 36.9 -37.1 jak kdy..
A pozorovala jswm to tri cykly a prisla na to kdy…ty testy jsem zkousela jednou a mela jsem tam furt druhou i pry ms tak jim moc meverim…
@Deny888 hlavne pak dej vedet…myslim na tebe at ti to dopadne ![]()