Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Cristyna píše:
@Boudová no poprvy v 5tt teď v 6tt…no řiká se, ale po prvnim sp jsem otěhotněla až po 5 měsicich, i když až…to je pro mě uspěch jelikož o syna jsme se snažili 15 měsicu, tak ted to pro změnu jde rychleji, ale neudrží sejinak ja ted testuju ovulku, vypada že bude, tak snad to bude ok…jsem dnes teprv 10dc ovulku čekám za 4 dny
co ty? taky máš před?
Já mám určitě před, čekám jí tak nějak za 10 dní. Mám dlouhej cyklus, ale jestli se trefíme, tak v tom bude mít určitě prsty Ježíšek, pač jinak bych tomu ani nevěřila
Jíš nějaký hormony?
@sarunka003 Tak to máme asi v plánu všechny co to máme okolo štědrého dne ![]()
@Boudová nene jen vitaminy a piju kontryhel a ve čtvrtek si dojdu pro utrogestan, kdyby nahodou…no ja jsem si tedko koupila ovu testy…a ve čtvrtek poprosim at mi koukne na uz jestli tam jsou foliky
no my se ted už dlouho netulili tak ještě tak 2 dny vydržet a pak šup na to a děj se vule boží ![]()
@Cristyna To máš dobrý já mám kamioňáka, takže sex 4× do měsíce, proto říkám, že by to byl zázrak kdyby to vyšlo
Já radši ovulační test nedělám, protože jsem si jí jednou krásně vytestovala ve středu, ale chlap přijel až v pátek
tak že pro lepší nevědět a prostě zkoušet ![]()
Ahoj holky, já jsem to dnes dostala a mám dlouhý cyklus, zkusím testovat na silvestr ![]()
@Boudová jo tááák, no mi minulý měsíc sexovali jen 3× a povedlo se
takže i zázraky se dějí a to jsem ovulaci neřešila
tak uvidíme, děj se vule boží…
@Anniek píše:
Ahoj holky, já jsem to dnes dostala a mám dlouhý cyklus, zkusím testovat na silvestr
Taky slavnostní testování ![]()
@Cristyna píše:
@Boudová jo tááák, no mi minulý měsíc sexovali jen 3× a povedlo setakže i zázraky se dějí a to jsem ovulaci neřešila
tak uvidíme, děj se vule boží…
Teď si ve mě probudila naděje ![]()
@Boudová chi tak uvidíš, nikde není napsáno, že by se to nemohlo povést
ja byla dnes na gyndě, tak foliky mi krásně rostou, ovulace cca za 5 dní takže už se těším
![]()
@Cristyna píše:
@Boudová chi tak uvidíš, nikde není napsáno, že by se to nemohlo povéstja byla dnes na gyndě, tak foliky mi krásně rostou, ovulace cca za 5 dní takže už se těším
![]()
To je fajn to mít takhle potvrzený. ![]()
@Boudová jojo to je, hrozně mě uklidnil, byla to fkt super návštěva, to jsem přesně potřebovala…řikal, že se vsadí, že nejdyl v unoru nebo březnu tam budu zas..že se pry určitě brzy uvidime
hrozně mě to uklidnilo a začla jsem to brát uplně jinak, už věřím, že se to povede a jestli si ještě chvilku počkáme tak co, duležitý je, že se to určitě jednou povede
nevím, nějak mě hrozně uklidnil…
@Boudová přesně tohle řikal před dvěmi lety, pry nejdyl na jaře přijdu no a v unoru jsem naklusala, že jsem to nedostala a on kouknul na uz a řiká: no ale vy jste těhotná
bylo to tak neuvěřitelný…
už se těším, až to zažiju znovu
a věřím, že ty to také brzy zažiješ
at už dříve nebo později a i když to třeba nebude na Vánoce, tak se dočkáme obě, věřím tomu
![]()
@Cristyna píše:
@Boudová přesně tohle řikal před dvěmi lety, pry nejdyl na jaře přijdu no a v unoru jsem naklusala, že jsem to nedostala a on kouknul na uz a řiká: no ale vy jste těhotnábylo to tak neuvěřitelný…
už se těším, až to zažiju znovu
a věřím, že ty to také brzy zažiješ
at už dříve nebo později a i když to třeba nebude na Vánoce, tak se dočkáme obě, věřím tomu
![]()
To já tomu věřím
Ale napsala si to hezky ![]()
@Boudová děkuju
jen mám nějakou takovou pozitivní náladu, tak jsem měla potřebu ji předat ![]()
Dneska mě strašně bolí prsa, tak jsem z toho špatná. Myslím že to znamená, že ovulace už proběhla, ale přítel přijede až příští týden. Tak že Vánoční překvapení asi nebude. A 1.1.2015 bude klasicky kocovina. No uvidíme, jediný plus je, že punčů a medovin bych si užila dosyta. ![]()