HIPPxdomácí strava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6100
2.12.14 21:06
@Cristyna píše:
@Boudová no poprvy v 5tt teď v 6tt…no řiká se, ale po prvnim sp jsem otěhotněla až po 5 měsicich, i když až…to je pro mě uspěch jelikož o syna jsme se snažili 15 měsicu, tak ted to pro změnu jde rychleji, ale neudrží se :( jinak ja ted testuju ovulku, vypada že bude, tak snad to bude ok…jsem dnes teprv 10dc ovulku čekám za 4 dny :-) co ty? taky máš před?

Já mám určitě před, čekám jí tak nějak za 10 dní. Mám dlouhej cyklus, ale jestli se trefíme, tak v tom bude mít určitě prsty Ježíšek, pač jinak bych tomu ani nevěřila :lol: :lol: Jíš nějaký hormony?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
2.12.14 21:08

@sarunka003 Tak to máme asi v plánu všechny co to máme okolo štědrého dne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
2.12.14 21:13

@Boudová nene jen vitaminy a piju kontryhel a ve čtvrtek si dojdu pro utrogestan, kdyby nahodou…no ja jsem si tedko koupila ovu testy…a ve čtvrtek poprosim at mi koukne na uz jestli tam jsou foliky :-) no my se ted už dlouho netulili tak ještě tak 2 dny vydržet a pak šup na to a děj se vule boží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
3.12.14 11:18

@Cristyna To máš dobrý já mám kamioňáka, takže sex 4× do měsíce, proto říkám, že by to byl zázrak kdyby to vyšlo :-D Já radši ovulační test nedělám, protože jsem si jí jednou krásně vytestovala ve středu, ale chlap přijel až v pátek :-D tak že pro lepší nevědět a prostě zkoušet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anniek
3.12.14 11:43

Ahoj holky, já jsem to dnes dostala a mám dlouhý cyklus, zkusím testovat na silvestr :dance:

• Citovat
  • Upravit
3374
3.12.14 12:02

@Boudová jo tááák, no mi minulý měsíc sexovali jen 3× a povedlo se :-) takže i zázraky se dějí a to jsem ovulaci neřešila :-) tak uvidíme, děj se vule boží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
3.12.14 12:25
@Anniek píše:
Ahoj holky, já jsem to dnes dostala a mám dlouhý cyklus, zkusím testovat na silvestr :dance:

Taky slavnostní testování :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
3.12.14 12:26
@Cristyna píše:
@Boudová jo tááák, no mi minulý měsíc sexovali jen 3× a povedlo se :-) takže i zázraky se dějí a to jsem ovulaci neřešila :-) tak uvidíme, děj se vule boží…

Teď si ve mě probudila naděje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
3.12.14 22:14

@Boudová chi tak uvidíš, nikde není napsáno, že by se to nemohlo povést :hug: ja byla dnes na gyndě, tak foliky mi krásně rostou, ovulace cca za 5 dní takže už se těším :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
4.12.14 11:18
@Cristyna píše:
@Boudová chi tak uvidíš, nikde není napsáno, že by se to nemohlo povést :hug: ja byla dnes na gyndě, tak foliky mi krásně rostou, ovulace cca za 5 dní takže už se těším :lol: :dance:

To je fajn to mít takhle potvrzený. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
4.12.14 19:38

@Boudová jojo to je, hrozně mě uklidnil, byla to fkt super návštěva, to jsem přesně potřebovala…řikal, že se vsadí, že nejdyl v unoru nebo březnu tam budu zas..že se pry určitě brzy uvidime :-) hrozně mě to uklidnilo a začla jsem to brát uplně jinak, už věřím, že se to povede a jestli si ještě chvilku počkáme tak co, duležitý je, že se to určitě jednou povede :D nevím, nějak mě hrozně uklidnil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
4.12.14 19:41

@Boudová přesně tohle řikal před dvěmi lety, pry nejdyl na jaře přijdu no a v unoru jsem naklusala, že jsem to nedostala a on kouknul na uz a řiká: no ale vy jste těhotná :lol: bylo to tak neuvěřitelný… :hug: už se těším, až to zažiju znovu :hug: a věřím, že ty to také brzy zažiješ :hug: at už dříve nebo později a i když to třeba nebude na Vánoce, tak se dočkáme obě, věřím tomu :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
4.12.14 19:56
@Cristyna píše:
@Boudová přesně tohle řikal před dvěmi lety, pry nejdyl na jaře přijdu no a v unoru jsem naklusala, že jsem to nedostala a on kouknul na uz a řiká: no ale vy jste těhotná :lol: bylo to tak neuvěřitelný… :hug: už se těším, až to zažiju znovu :hug: a věřím, že ty to také brzy zažiješ :hug: at už dříve nebo později a i když to třeba nebude na Vánoce, tak se dočkáme obě, věřím tomu :hug: :srdce:

To já tomu věřím :) Ale napsala si to hezky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
4.12.14 20:00

@Boudová děkuju :) jen mám nějakou takovou pozitivní náladu, tak jsem měla potřebu ji předat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
5.12.14 14:39

Dneska mě strašně bolí prsa, tak jsem z toho špatná. Myslím že to znamená, že ovulace už proběhla, ale přítel přijede až příští týden. Tak že Vánoční překvapení asi nebude. A 1.1.2015 bude klasicky kocovina. No uvidíme, jediný plus je, že punčů a medovin bych si užila dosyta. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí