HIPPxdomácí strava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7552
6.12.14 22:24

@Cristyna no vídíš to a tady je návod pro tebe teda. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
6.12.14 22:26

@sarunka003 my uz pres rok…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
6.12.14 22:29

@trdlina no u mě je to zazrak dvakrat do roka těhotná :lol: proto myslím, že tenhle měsíc se to nepodaří, potřetí do roka, pochybuju.. :( no ja už si právě nechala napsat utrogestan, po ovulaci ho začnu brát…kéž by mi pomohl…
no a u syna jsem taky neměla žadny naznak a přišel uplně překvapivě, jelikož jsem vubec neměla ms, chodila jsem na vyvolavačky a tak jsem jednou šla na vyvolavačku znovu a už nebylo co vyvolavat :-) a kontroluješ nějak ovu? ted nevím jestli už jsem se neptala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
6.12.14 22:30

@sarunka003 když tenhle návod se mi ale vuuuubec nelíbí :D jsem z něj velmi nervozni, potřebuju to mit pod kontrolou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
6.12.14 23:07

@Cristyna neptala ;-)jj merila jsem si bt kdyz jsem brala tri mesice clistik…po dobrani ms prisla dalsi cyklus jsem sla na kontrolu 15den od ms a vedela jsem ze me ovu ceka i mi to doktor potvrdil ale uz nemerim..16den po ms jsem dostala pregnyl a ted uz druhy den beru utrogestan a estrimax tak uvidime no…ale doktor rikal ze tenhle mesic jeste asi nic…ze tu sliznici musime stimulovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
7.12.14 10:13

@trdlina tak uvidíš, ale je to dobrý začátek, že už se to nějak řeší :hug: muj gynekolog mi nic dávat nechce, když jsem v pořádku a jedno ditě už mám…pry když to šlo jednou musi i podruhy :D mam akorat ten utrogestan kvuli těm sp…tak uvidime, jen co zaregistruju ovulaci tak ho začnu brat.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
7.12.14 12:05

@Cristyna no muj dr. Ma taky na vsechno cas…ale vzdycky ho nejak ukecam…prvne spermiogram udelal uz asi po 8mesicich ikdyz tvrdil ze snazeni rok je normalni…pak mi hned dal clostik…no a ted kdyz uz to je vice jak rok jsem sama hodne cetla a prisla s tim ze mam velmi slabou ms tak to zkoukl..rekl ze behem dvou dnu by mela probehnou ovu dle foliku a ze teda mam sliznici nizkou…ale ze se tim zabyvaji v centru ze mi napise doporuceni…ale kdyz jsem ho poprosila tak mi tam zavolal domluvil se tam s dr. Co mi ma napsat a jsem poras u nej coz jsem stastna ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
7.12.14 13:02

@trdlina tak to je fajn :-) já myslím, že když už se to takhle řeší, tak to brzo vyjde, uvidíš :hug: no ja bych manžela na spermiogram nenahnala ani omylem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
7.12.14 16:30

@Cristyna to ten muj chtel hned a byl spatnej z toho ze musel tolik mesicu cekat…on proste xhtel vedet, ze je plodnej ;-) kez by uz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
7.12.14 19:17

@trdlina tak to jo, tak to máš dobrý :) neboj určitě to vyjde, musí! :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
7.12.14 21:06

@Cristyna kez by ale bojim se ze si to zas vsugerovavam a to jsem rikala ze to nebudu resit, ale diky tem hormonum to moc nejde…navic mam nafoukle bricho bolava prsa a furt citim nejaky smrad…:-( ale to neni tak brzy mozne…takze zase sugerace:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
8.12.14 09:50

@trdlina no hele ja asi tyden po ovulaci už věděla, že jsem těhotná :) už jsem nemohla vydržet až si udělám test, prostě jsem to tušila… :) ale je pravda, že kolikrát člověk na sobě vidí příznaky celý cyklus…ale tohle bylo jiný…
No já pořád čekám na ovulaci, včera už byla čárka na testu dost silná, takže buď dnes nebo zítra bych řekla :-) možná spíš zitra…a pak už jen, děj se vule boží…já právě zas mám z toho dobrý pocit, že mám ten utrogestan a že si hlídám tu ovulaci, že vím, že jsem pro to udělala maximum…a pak už to není na mně…někde jsem četla, že když se trefíš do ovulace, tak stejně pravděpodobnost, že se to povede je pro ženy mezi 20. - 25.rokem 25%, pro ženy mezi 25.-30.rokem 20% a nad 30 let už jen 10%.. takže ona ta šance, je stejně pořád dost malá…ale pořád nějaká je :) ty ne/čekáš ms 17? vid? to bude zachvili :-) a kolik dní seš po ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
8.12.14 10:02

Tak mám po testovani na Vánoce :( špinění od 6 dne po ovu.. V lednu jdu k Dr.. A zeptám se.. Setkali jste se s tím ze by byl problém s uchycenim? Jak se to řeší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
8.12.14 10:06

@Deny888 jestli jen špiníš muže to být uhnizdování :-) stává se to dost často :-) takže naopak bych to viděla jako dobrou zprávu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
8.12.14 10:35
@Cristyna píše:
@Deny888 jestli jen špiníš muže to být uhnizdování :-) stává se to dost často :-) takže naopak bych to viděla jako dobrou zprávu :-)
Špinění jsou u mě tmavé provázky nebo vlásečnice na toaleťáku, jinak kalhotky čisté, těžko se to popisuje, žádný výtok ani bolesti..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí