Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky jak se tu máte? Vánoce a s nimi i to krásné testování vánoční
už ken 14 dnuuu
moc vám všem přeji aby ste našli své vytoužené čárky
to já na to nestíhám ani myslet furt v praci a není čas pořádně na nic jinýho
taky sem dneska celý den prospala ![]()
Holky za jak dlouho od ovulace má význam dělat těhu test? Já vím že ideální je po vynechání MS
@sarunka003 někdo už i 10 dní po ovulaci…ale lepší je ještě chvíli počkat a nelovit duchy ![]()
@Cristyna já už mám 14 den po ovulaci, mam ji hodně brzo takže to už má význam testnout. jinak mám dostat MS až 17. a nemůže to nějak vydžet ![]()
@sarunka003 to máš nějakou hodně dlouhou luteální fázi…to je divny ne? Normální je 10-17 dní…
@Cristyna začátek MS jsem měla 16.11. a 25.11. ovulku. tak mi to tak vychází
@trdlina píše:
@Deny888 hlavne pak dej vedet…myslim na tebe at ti to dopadne
Tak už nemusím testovat.. Od úterka se spineni zvyšuje, sice stále hnědé ale takovéto škrábání v pobřisku a divny tlak přestal..ale už je spineni i na intimce.. Sice ms bude dříve než obvykle ale už to tak vypadá.. V lednu si s Dr proberu možnosti na podporu uhnizdovaci fáze..Škoda..bylo to příjemné pozorování sama sebe ![]()
@Deny888 Ja bych to ještě neviděla tak zle, dokud se ms nerozjede, nic není ztraceno ![]()
@Deny888 píše:
Tak už nemusím testovat.. Od úterka se spineni zvyšuje, sice stále hnědé ale takovéto škrábání v pobřisku a divny tlak přestal..ale už je spineni i na intimce.. Sice ms bude dříve než obvykle ale už to tak vypadá.. V lednu si s Dr proberu možnosti na podporu uhnizdovaci fáze..Škoda..bylo to příjemné pozorování sama sebe
Já sem uplně to samé, každej den se sleduju, příznaky jeden za druhým. A pak se strašně divim, když přijde MS. ![]()
@Deny888 no myslim ze na udrzeni tehu a lepsi sliznici mam ja ten utrogestan..ale ja mam nizkou delohu tak l tomu beru jeste estrimex…kazdopadne ted mam pozorovaci ted za par dni ji cekam…a mam tak divne chute az hruza…ale muze to byt zpusobeno pouze hormonama..uvidim no…
Tak holky, ovu testy k prdu…dle mě ovulka proběhla v utery…dnes jsem začala brát utrogestan, tak uvidime co bude…ale moc nadějí si tedy nedávám…Jak to vypadá u Vás, už bude někdo testovat? ![]()
@Cristyna U nás to vypadá naprosto na hovno, chce se mi brečet, přítel asi nedorazí vůbec na víkend domu, ale až na vánoce, tak že ne jen že nebudu testovat, ale ještě budu další týden sama.
chce se mi brečet