Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Linda RICCIONE aha, to jsou věci dneska. Ještě že jsem to dá takhle všechno zjistit. No já nakonec testovat nebudu, protože mi ovulace vychází na víkend, přítel měl přijet, ale nepřijede. (kamion
) Jinak mi MS právě vychází na štědrý den, mám dlouhý cyklus. Tak že teď už vím, že jí na ten štědrý den dostanu. Doufám, že se aspoň o den opozdí když už.
@Linda RICCIONE ahoj a proc ti dr. Nedaji neco na udrzeni plodu..kdyz uz si mela sp???
@Linda RICCIONE ahoj a proc ti dr. Nedaji neco na udrzeni plodu..kdyz uz si mela sp???
@Cristyna ja to zkusim ted v nedeli v pondeli ma mrcha klepat na dvere…doufam, ze zapomene cestu…
@Cristyna ja to zkusim ted v nedeli v pondeli ma mrcha klepat na dvere…doufam, ze zapomene cestu…
na udrzeni nic nepotrebuju, progesteronu mam dost. O miminko jsem vzdy prisla prave kvuli srazlivosti krve, kolem 6 tt vzdy
jee to je skoda :/// ze nebude doma. Kdy prijede? Ty blaho to kdyz je takhle na cestach to neni asi vubec jednoduchy se snazit
jak dlouho se snazite?
Holky to musí být stejně strašný, tak radost z toho těhotenství a pak ten smutek z toho potratu, a ještě několikrát za sebou.
@Linda RICCIONE píše:
@Boudovájee to je skoda :/// ze nebude doma. Kdy prijede? Ty blaho to kdyz je takhle na cestach to neni asi vubec jednoduchy se snazitjak dlouho se snazite?
Snažíme se od září. Ale přijde mi že jsme se do ovulace netrefili ani jednou.
Je to blbý, protože člově nemůže ani řešit nic s gynekologem, protože příčina netěhotenství je jasná. Málo sexu. No ale mám slíbeno, že se schváli hypoška a kamion si pojede svojí cestou a můj milý bude v ČR.
Potom to snad půjde rychleji.
Moc mě to mrzí, protože tentokrát to vypadalo, že byse mohl trefit. A oni ho prostě domu neposlali, sviňáci.
@Linda RICCIONE jj promin…nedocetla jsem celou konverzaci az ted…tak aspon, ze uz vedi co a jak…ale zas ty aspon prijdes do jineho stavu a vedi jak to lecit…my uz pres rok jsme furt na zacatku..az ted mi zjiatili ze mam nizkou sliznici tak se to teprve zaclo lecit..takze tomu moc sanci nedava…ikdyz mam doat priznaku…ale pripisuji to ten hormonum co beru
@Linda RICCIONE jj promin…nedocetla jsem celou konverzaci az ted…tak aspon, ze uz vedi co a jak…ale zas ty aspon prijdes do jineho stavu a vedi jak to lecit…my uz pres rok jsme furt na zacatku..az ted mi zjiatili ze mam nizkou sliznici tak se to teprve zaclo lecit..takze tomu moc sanci nedava…ikdyz mam doat priznaku…ale pripisuji to ten hormonum co beru
je to hrozny… kdyz zacnes citit vsechny priznaky a najednou konec. Nejhorsi byl zamlkly, tam bylo hcg vysoke, mela jsem vsechny priznaky, nespinila jsem nic a najednou pri obycejnem ultrazvuku jsme zjistili ze se prestal vyvijet, to byla nejvetsi rana! ![]()
@Boudová
my take od zari, sexujem vzdy obden i v ovulce a stejne nic, podle me je to psychika v mem pripade
no po roce bych zasla uz do CAR na iui bo ivf kocko. Ja mam krasne ovulace, hormony v poradku, sliznici vysokou, cykly pravidelny, spermo mame super a taky to ted nejde ;/ 3× prvni cyklus jsem byla tehu a ted 4. cyklus a zatim nic :/
@Linda RICCIONE Věřím že to musí být rána, člověk se už těší na miminko a pak to musí jet vše znovu od znova čekat a pak se zas modlit aby to tentokrát vyšlo. Ale ono to určitě vyjde
Moje sestřenka oba zdraví souložili obden a stejně se povedlo až po 7 měsících. Někdy to prostě asi trvá.