Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@trdlina ale dyť je ještě brzy
neboj
já měla náznak ducha až 2 dny po očekávané ms
dokud mrcha nedorazí, není nic ztraceno ![]()
já se právě už šla podívat, jak jsi dnes dopadla a ty jsi už testovala včera ![]()
Holky ja jsem v pátek stěhovala skříň a tak neskutečně mě teď píchá v břiše…doufám, že jsem si udělala kýlu..
Jenže manžel nebyl doma a ja ji nutně potřebovala dostat z auta…achjo, štve mě to doted že jsem si tam něco po… ![]()
Já vám říkám holky nezakládala jsem diskuzi jen tak pro nic za nic, jestli nemůžu být těhotná já bude některá z vás ![]()
@Cristyna nn testovala jsem az dneska rano…no uvidime no, ale moc sanci tomu uz nedavam urcite svinucha zas prijde…
@Cristyna nn testovala jsem az dneska rano…no uvidime no, ale moc sanci tomu uz nedavam urcite svinucha zas prijde…
Ahoj holky! Taky mi vychazi testovani na 24.12. Tak snad se povede:-)
@trdlina tak jsem hoď fotku testiku
a kdy má dorazit mršule jedna?
@Boudová taky doufám, že už tu brzo uvidime ty pozitivnu testiky…Vánoce se blíží ![]()
@Lucii92 ahojky, tak to budeme testovat spolu
teda pokud mi mrcha nepřijde
ú
@Lucii92 ani nevíš jak moc doufám taky…ale jak jsem psala už dříve, moc tomu nevěřím…minulej měsic sp, takže dvakrát po sobě aby se zadařilo, to by bylo hodně velké štěstí…
Jak dlouho se snažíte?
@Cristyna tak to me mrzi
..my se snazime o prvni a zatim pres mesic. Takze chvilku. Nechavame tomu zatim volny prubeh ![]()
@Lucii92 tak to jo, tak to je chvilinka
my se snažili o první 15 měsicu, tak držím palečky, aby jsi tak dlouho čekat nemusela ![]()
@Lucii92 to asi ne
ono ti nic jineho nezbyde
ale nechci tě strašit, třeba už u stromečku budete tři
no o druhé se teď snažíme 13tý měsíc
takže asi tak no..
tak uvidíme co nám Ježíšek přinese ![]()
@Lucii92 děkuju
bylo by to úžasné
takže na Vánoce povinně obě nafotíme pozitivní testíky ![]()