Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, taky bych chtela testovat 24.12.
dneska jsem 27 DC, ale mivam to nepravidelne, tak uvidime jestli tam neco je nebo prijde zas ta hnusna cervena…
@Meliskaa ja dnes 28dc tak jsme na tom stejne…doufam, ze to vyjde…
@Meliskaa no je to tezke…pac jsem mela nasazenou do vcera silnou davku hormonu..tak nevim zda to pripisovat tomu ci moznemu tehotenstvi…Jako uplne chute na jidla, ktere jsem driv nestrcila do pusy…Nebo hodne bolava prsa, obcasne motani hlavy… Jinac nic nepozoruji…co ty???
@trdlina No ja zadne priznaky nemam, ale citim se nejak divne a nevim jestli jsou to priznaky MS
nebo ze bych byla tehotna, ale nejak tomu moc verit nechci, pochybuji ze by se zadarilo, byli jsme oba nemocni, tak jestli se zadarilo… podle mne mala pravdepodobnost
@Meliskaa kez by…kdyz to nejmin cekas prijde to to…drzim ti pesticky ![]()
![]()
@Meliskaa jj bylo by to prvni, ale uz mi zacina tak divne bolet bricho…jak namozeny ![]()
Holky já už sem asi pošahaná z toho věčnýho sebesledování, ale mám takový pocit, že ms příjde dřív než obvykle, tudíž byse to snad dalo stihnout aspoň na toho silvestra, jestli teda přítele nebudou hnát do práce!!!
@Boudová to si asi říká každá toužící po miminku…sleduje se, počítá a tak,…
@trdlina ja jsem rada, ze aspon nebrecim kazdou ms, jako moje pribuzna. ![]()
@Boudová aha no..každý to snáší jinak no, ale myslím si, že brečením tomu nepomůže ![]()
@trdlina tak třeba je to příznak těhotenství
já to asi dostanu, je mi pěkně zle ![]()