Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
taky verim ze se podari brzy… jsme objednany na IVF v kvetnu/cervnu ale rozhodla jsem se, ze budem zkouset do dubna, kdyz se nepovede tak od kvetna do zari chci pracovat pres letni sezonu a ivf bych posunula na podzim…
i kdyz priznam se, verim ze to brzy vyslo. Kdyz to vyslo uz predtim trikrat hned prvni mesic snazeni. Musim byt jen trpeliva ![]()
@Linda RICCIONE jééé ahoooj co ty tu? ![]()
@Boudová Tak to mě mrzí
ale jak řikáš ber to pozitivně! Užiješ si krásnou dovču, teda pokud se dřív nezadaří
hele ja se na to taky vyprdla, začla a cvičit a ejhle za tři měsice těhu…po 15 měsicich
ale je pravda, že v tém připadě je to spíš, že se netrefite do ovulky
Jinak my už si dovči moc neužijem, byli jsme s manželem v Řecku na Korfu akorát..teď už máme hypoteku a prcka k tomu, takže to moc na to není a ani nevypadá..
Co se týče mimča, taky jsem chtěla letní/jarní…syna jsem čekala 11.10 nakonec chtěl ven dřív tak je 17.9 takže na zimu, ale musim řict, že je to super, přes zimu se krásně vejde do korbičky a je tam hezky schovanej, kamarádka má mimčo v dubnu a ted už se s fusakem do korby nevejdou budou muset do sporťáku…takže to je určo vyhoda ![]()
@trdlina jééé super už se těším
a budu držet palce
mně to čeká až na štědry den, jestli taky teda nedorazi dřiv…ovu testy u mě naprd…asi jsem to nevychytala, přiště musim častěji…ale dle přiznaku, hlenu ovulace 17dc max 18dc i dle bolesti v bříchu až do kříže…takžeeee dnes 20dc…no moc naděje si nedávám…jako začal mě bolet žaludek a palit žáha, to mám jen když jsem těhu, ale pochybuju že bych to po 3 dnech mohla poznat
takže závěr? Jsem magooor ![]()
@Linda RICCIONE ja 24.12
mrcha ma dorazit 23.12
uvidime no…:-) te%d jsme se fáááákt moc snažili
a beru utrogestan, tak uvidime uvidime…ale popravdě tomu moc nevěřím, ale naděje umírá poslední, že? ![]()
@Linda RICCIONE no, ja u syna věřit přestala, smiřila jsem se s tim, že těhotná nebudu..že třeba snad někdy, ale ne v blízky době…pak se mi ms zpozdila asi o 14 dni, test negativni, musela jsem na vyvolavačku, měla jsem cystu…druhej měsic znovu zpoždění…vubec mě nenapadlo, že bych mohla byt těhotná…šla jsem na gyndu na vyvolání, doktor se mě ptal, jestli nejsem těhotná, bez váháni jsem odpověděla že ne, že pry jestli jsem si dělala test, ja že ne..tak mě vzal na UZ a už tam byl váček
a on pry tady ta bublinka to je těhotenstvi..nevěřila jsem vlstnim ušim a očim…opravdu nadherné překvapení, jelikož už jsem byla tk zklamaná, nedavala jsem si už žadnou naději, byla jsem si jista, že nemužu byt těhotná a ejhle, teď mám krásnyho syna…
to jsem si zavzpomínala
jen jsem si myslela jak druhé pujde hezky, od porodu se nechráníme, ani nebyl čas na to myslet a stejně…teď jsem na tom ještě huř než minule…chtěla jsem děti blizko k sobě a jak vidím jak maly je starší a starší tak o to vic myslim na to, jak od sebe budou dal a dal…achjo
![]()
Ale ja si furt stěžuju a mužu byt ráda, že mám aspoň jedno zlatíčko, co by za to jiný dali, že?
A ty věříš?
Jak dlouho se snažite?
@Linda RICCIONE hlvně co mi nejvic ubližuje je, když kolem sebe slyším spoustu známých a kamarádek, jak otěhotněli ani nevi jak, první měsic, některé ještě ani nechtěly, ale když už to tedy je…
![]()
A k tomu přibuzny, že už bysme se měli začít snažit, když chceme děti k sobě…
a naši ještě ať si to naplanujem na prazdniny
by mě kleplo…ja totiž ještě dalkově studuju vysokou…kež by to šlo naplanovat…achjo
@Linda RICCIONE no tak mam hodneho doktora radil se telefonicky s dr. Z pronatalu a nasadil mi co rekla…Rekla jsem ze jeste pockam tri cykly a pak tam pujdu sama
@Linda RICCIONE no tak mam hodneho doktora radil se telefonicky s dr. Z pronatalu a nasadil mi co rekla…Rekla jsem ze jeste pockam tri cykly a pak tam pujdu sama
@Boudová ooooo diamant?
páni tovíš to je fakt že to už sme cenově někde jinde
já mam jenom briliant
ale co ty víš třeba má někde schováno něco bokem
a jéje auto si zbořila??? Doufám že tobě se nic nestalo
na dovolenou můžete jet za rok čert vem nějaký plechy doufám že si ok ![]()
@RomanaBl Počkej to já nevím, že je rozdíl mezi diamantem a briliantem
Prostě chci nějakej dražší kamen, ale jako do 10 000
Ne nějakej pro angelinu jolie… ![]()
Ahoj všem
tak jsem to nevydržela a dneska testovala od dva dny dříve…a ani náznak ducha..prostě shěho-bílo…
takže pod stromečkem překvápko nebude ![]()
No u mě taky překvápko se konat nebude takže se přesunu pomalu do snažení dalšího měsíce
@sarunka003 tak já ještě budu očekávat tu červenou mrchu… a snad příští cyklus no ![]()