Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@trdlina no ono moc s druhým prckem nejde měřit ve stejnej čas a ještě se ani nehnout, on když se vzbudí tak chce hned mlíčko, řve na celej pokoj, takže teplotu jsem zavrhla hned
tak to je super, tak to by bylo aby to nebylo
já jsem skoro taky lev, narodila jsem se jen o 2 dny později, takže už panna a syn taky panna
ja chtěla bud jarňátko nebo letňátko, ted už je poslední šance… ![]()
@trdlina jinak nosifol mám v pořadí hned po ovu testech
ja jsem ted momentálně na kontryhelu a sliznici mám ukázkovou..takže asi už posledni cyklus a pak zkusim ten nosifol bo nevim co bude… ![]()
@Cristyna no jak prave ne..cajik jsem taky ted pila a to dva mesice v kuse a ted treti do ovulece…a stejne nic…ale asi se to zlepsuje…pac se mi zvetsilo bricho a mam furt zizen tak predpokladam ze to funguje a sliznice se zvetsuje;-)
@Cristyna no jak prave ne..cajik jsem taky ted pila a to dva mesice v kuse a ted treti do ovulece…a stejne nic…ale asi se to zlepsuje…pac se mi zvetsilo bricho a mam furt zizen tak predpokladam ze to funguje a sliznice se zvetsuje;-)
Holky já dneska uplně šílenou bolest v podbříšku nemohla jsem se pohnout. Trvalo to teda jen pár minut, ale tak si říkám, že to bude asi ta ovulace ne?? Chjo proč se ten můj chlap cpal na kamion
![]()
@Boudová ahoj ja to samé, strašná bolest, boli mě i v kříži…ale ovu test stále ne tak silny jak by měl
tak nevim…asi to dnes radši pojistime..třeba to je jen předzvěst ![]()
@Cristyna Tim se uklidňuju, že to je jen předzvěst. Nebo se to taky mohlo týkat uplně něčeho jiného, pač ta bolest byla fakt příšerná. Ty máš výhodu, že můžeš souložit, když potřebuješ.
To teda nevím, jestli to na ty Vánoce klapně. Ale když už nic, tak jsem si aspoň koupila krásný šaty ke stromku ![]()
@Boudová
to je super že to bereš takhle
a manžel je doma na svatky? že třeba kdyby přišla ms dřiv, tak byste stihli další ovulku
tyyy jo vidíš to, to mně vubec nenapadlo, co ja si k tomu stromku obleču?
k sakru budu muset něco vyštrachat ![]()
@Boudová jinak souložit kdy potřebuju
to sice jo, ale je mi to tak nějak k prdu…
![]()
Ahoj holky. Tak se k vám nenápadně přidávám. Mám tušení, že bude krásný dárek pod stromeček… ![]()
@anita.kom ahojky, jéé taky bych chtěla mít tušení…
tak snad to vyjde ![]()
@Cristyna píše:
@Boudováto je super že to bereš takhle
a manžel je doma na svatky? že třeba kdyby přišla ms dřiv, tak byste stihli další ovulku
tyyy jo vidíš to, to mně vubec nenapadlo, co ja si k tomu stromku obleču?
k sakru budu muset něco vyštrachat
Já právě štrachám každej rok, a pak si tam připadám jak socan
Furt tu samou košili..
Jinak přítele na svátky snad doma mít budu, ale kdo ví, jak to s tou ovulací mám přitom debilním cyklu…
Jinak jednou ti to těhotenství klapnout musí, zvlášť když už jedno dítě donošený je ![]()
@anita.kom píše:
Ahoj holky. Tak se k vám nenápadně přidávám. Mám tušení, že bude krásný dárek pod stromeček…
Ahoj, a máš to tušení opodstatněný, nebo je to jenom přání?? ![]()
@Boudová no snad jo…já vube taky netuším jak to mám, vypadalo to na dnešek 18dc, ale ted zas mi přijde čárka silná tak ja už fkt nevim…připadám si jak magor ![]()
@anita.kom Ty jo tak to ti přeji…Já mám tušení vždycky a pak al nic…Závidím těm, které to na sobě fakt poznají…já si to všechno asi vsugerovávám… ![]()