Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@sarunka003 také se snažíme o druhé… a kdy budeš testovat?
@Boudová teda holky u mě se ještě dle testů ovulace zatím neukazala a to jsem už 14dc, tenhle měsic se nějak posunula, čárka je silnější ale pořád ne pozitivni, asi mi z toho už hrabne
jelikož dle hlenu bych tipovala, že už bude…no tak to asi radši posychrujeme
![]()
@Cristyna tak to jsme tu vážně mladý kolektiv
a určo se nám bbrzy podaří všem
![]()
@RomanaBl také doufám!
a sleduješ ovulaci?
@sarunka003 @sarunka003 já až 24.
takže ovulace už proběhla? ![]()
@Cristyna nedělám testy, ale podle výtoku jo. mívám ho vždy 5den od konce MS. Takže jsem ji měla 25.11. cca a nechávala jsem si vytáhnout tělísko den před tím tak jsem zvědavá jestli to vyjde. Doktor říkal že klidně můžu otěhotnět i ten den. Tak uvidíme. A ty už máš ovulku za sebou?
@sarunka003 no právě že ne, stále čekám, většinou mívám okolo 14dc, dnes jsem 14 dc a dle testu ještě nic, ale čarka sili už od 10dc, tak snad do pondělka přijde…jinak jsem byla u doktora a ten potvrdil, že folikuly rostou a že by měla dorazit, tak snad… ![]()
@Cristyna možná se budu ptát divně, ale četla jsem už víckrát že vám doktoři říkají kdy bude ovulka. To si tam zajdete na zjištění jen tak nebo když jste tam měli cestu tak jste se zeptaly?
@sarunka003 no ja jsem tam šla kvuli sp…a naplanovala jsem si to tak, aby mi na to juknul..on na mě pro jistotu kouknul, vzal mě na sono, tak jsem se přitom zeptala…ale pokud by Vám to delší dobu nešlo, tak je dobry se ho na to zeptat, jestli by ti to zkontroloval, jestli ovu vubec probíhá…
@Cristyna no uvidíme poprvé sem otěhotněla druhý měsíc snažení a teďka jsme začali se snažením tak tomu nechám volný průběh zatím
@sarunka003 jeee tak to zavidím, nam syn trval 15 měsicu a ted se snažíme od listopadu 2013…take jsme po porodu tomu nechali volny pruběh, bohužel..
Ahojky vsem…tak pokud se konecne dostanu k testovani tak budu testovat 17/12…ale moc nadeji tomu nedavam mam spoustu hormonu pac mam nizkou sliznici:-( vsem vam drzim palecky…
Já se modlim aby přišla až příští víkend
snad se to tenktokrát podaří
@trdlina
@sarunka003 do unora 2016, nejdele do června 2015 bych potřebovala //
ale abych pravdu řekla, začínám se smiřovat s tím, že pujdu do prace a maleho si s manželem budem přehazovat…plus babičky..achjo