Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Boudová k sakru, tak to mě mrzí
a už je to jisté? vysvětli mu, že takhle nemužete nikdy počít
![]()
Ahoj můžu se přidat? Já mám dlouhé cykly takže budu testovat prvně 24.12 a pak pro jistotu 31.12. ![]()
@Cristyna on za to nemuze. Ale mel by zmenit zamestnani. Tohle je k hovnu
uvidim zitra modlim se aby to ztihl.
@Petruska63 ahoj. Jasne ze muzes. Mas to stejne jako ja. Jestli se teda o vikendu dockam sexu. ![]()
@Boudová no já nevím kdy a jestli proběhne nebo jestli už proběhla ovulace, dva dny po sobě jsem teď z ničeho nic odpoledne tak zvláštně splnila tak kéžby to bylo uhnizďování ![]()
@Boudová tak budu držet palce ať dorazí ![]()
@Petruska63 Ahojky, vítám
tyyy jo tady bude ale na Vánoce těhulek ![]()
@Petruska63 tak ty to máš uplně krásně pod stromeček
tak ti přeji at ti to vyjde máš tam krásně // ![]()
Tak holky, jak jste kdo po ovulce? Kdo budete testovat?
Já až 24.12…jestli mrcha nedorazí dřív…už se těším na vaše // testy
![]()
Ja se taky fakz uprimne tesim z toho az tu budou ty pozitivni testy. Nekomi to urcite vyjde. ![]()
@Boudová Viď taky věřím, že někomu se to povést snad musí…
a nejlépe všem ![]()
@Cristyna to by si o nas z ostatnich skupin mysleli, ze jsmw carodejnice. A nebo ze jezisek opravdu nosi darky. ![]()
@Boudová No přeci zázraky se dějí…a hlavně o Vánocích
určitě se všichni dočkáme, věřím tomu ![]()
@Cristyna tedaaa ty si pozitivni
to sem na to teda zvedava. Tak dobrou noc holky testovatelky
![]()
Holky tak já tady zakládám diskuzi o testování na štědrý den, a on fakt nepřijede. Nejdřív jsem brečela, pak si řekla, že snad brzy skončí a připomněla si, že díky tý práci budem mít výhodnější hypotéku, sežrala sem celou pizzu, vypila půlitr coca coly… Upřímně budu mít radost, když to tady vyjde aspoň někomu, já už vím, že mě na Vánoce ne ![]()
A jako perlička nakonec, až přítel dorazí, tak samozřejmě budu mít menstruaci… Snad si aspoň užijem ty Vánoce.
@Boudová Ahoj to mě moc a moc mrzí, ale tak ono vše zlé je pro něco dobré…příští měsíc to určitě vyjde
můžeme si podat ruce u mě to taky nehrozí
aspon si můžeme užít silvestr
a jít do nového roku s tím, že už se konečně dočkáme a že rok 2015 bude patřit nám, všem snažilkám kterým to nevyšlo
. Vím že to teď zní jako klišé, ale uklidnuju se tím a je mi líp
![]()