HIPPxdomácí strava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1080
15.12.14 19:41

@Meliskaa kéž by…jo a furt krkám :-D no uvidíme..byl by to ten nejkrásnější dáreček… :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
15.12.14 19:42

@Meliskaa zle ti může být i tak…nevzdávej to ;) to bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
15.12.14 19:47

@trdlina @Daira bohužel je nás víc, které tohle známe…jinak vítej :-)
moc Vám všem držím palečky holky…ja vždy když koukám na ty zprávy, jak nějaká matka zabila novorozeně je mi do breku…
ti kdo miminko tak moc chtějí, tak jim to nejde…no škoda mluvit…
no holky už aby ty Vánoce byly, jsem zvědavá, kolik tu bude // ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
15.12.14 19:49

@trdlina s tím krkáním, to jsem měla minulý měsíc a byla jsem těhu :srdce: tak uvidíš :hug: já to teď moc nevidím…jako taky jsem měla asi tři dny krkací, píchání v podbříšku, ale ted nic…mam takovej zvláštni vytok, moc to nevidim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
15.12.14 19:53

@Cristyna povídej mi o tom…znám holčinu, které bylo 14let jednou to zkusila a dneska má už skoro ročního chlapečka…a my co bychom si toho vážily tak čekáme a čekáme…
K tomu krkání uvidíme no…bojim se už doufat nebo se těšit, abych nebyla příliš zklamaná… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
15.12.14 19:54

@Cristyna hele a že jsem tak zvědavá, kdy jste se začali snažit o druhé??? hned když se maličký narodil??plánješ je pěkně po sobě???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880
15.12.14 20:08

@trdlina To by byl ten nejkrasnejsi darecek :srdce: :srdce: :srdce: Moc drzim pesticky, jaky mivas cykly? :)
nooo uvidime, kez by to vyslo, ale moc tomu teda nedavam, ale pockam dokud nedojde cervena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
15.12.14 20:08

@trdlina tomu rozumím, já taky raději nedoufám..
Ano, po šestinedělí jsme tomu nechali volný průběh…jelikož syn nám trval také dlouho a děti jsme chtěli co nejvíce k sobě, tak jsme to po šestinedělí prostě neřešili…a jak vidíš, stále nic…chtěla jsem děti nejdéle dva roky od sebe…už máme na to jen měsíc..to nedáme…takže prostě to nemuže byt tak jak by si člověk přál…njn :( Rodičák mám do jeho dvou a pul let, takže bych to viděla tak, že nakonec ještě pujdu do prace…což se mi teda moc nechce, jelikož ještě dalkově studuji vysokou, tak jsem si to chtěla dodělat při rodičovské..no asi smula…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
15.12.14 20:09

@Meliskaa Ahojky :-) my se známe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880
15.12.14 20:13

@Cristyna Ahoj :mavam: jj zname :) jak se mas? :) co noveho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
15.12.14 20:14

@Meliskaa no ted poslední dva mesíce sem je měla pěkné..Vždy přišla 28DC… To je dneska a zatím nic…ale můžou v tom hrát roli i hormóny, které jsem dobrala včera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
15.12.14 20:15

@Meliskaa Ahoj, no nového nic :( co u tebe? Také testování na Vánoce? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
15.12.14 20:16

@Cristyna neházej flintu do žita…vysoká jde dělat i při práci…sice jsem neměla dítě, ale dálkově je to na pohodu i při práci pokud máš partnera co tě podporuje a dá ti trochu prostoru na seminárky a učení na zk… ;) a hlavně je to ještě daleko třeba to vyjde už teď ;) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
15.12.14 20:23

@trdlina jj ja připráci studovala, ale byl problém kvuli zkouškám a uvolňování z práce víš…ja mam školu pátky…takže to bylo naprd jako kdybych neotěhotněla, tak nedostuduju…no uvidime..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880
15.12.14 20:27

@Cristyna No ja bych to mela dostat behem tohoto tydne a pokud nedojde tak budu testovat 24.12. a budu testovat ikdyby to doslo. Kamaradka mela MS do tretiho mesice, tak to taky zkusim :) ale dneska mam nafoukle bricho a boli mne :( tak to asi brzy prijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí