Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Cristyna proklínat???vůbec..prostě když to tak má být tak to tak bude…doufám, že už mrcha nepřijde, ale když přijde…stejně s tím nic neudělám
no to je taky možný no 12kg je 12kg
teda to máš chlapáka jak moje kámoška ![]()
@trdlina take doufám, budu na tebe ráno myslet ![]()
no to mám, on má hrozně rád jídlo
první co ráno řekne když se vzbudí je ham ham ![]()
@Cristyna miláček
musí být kouzelnej
tak budem doufat spolu…kdy budeš testovat ty???
@trdlina je užasnej, po tom sp jsem to hrozně prožívala, hrozně jsem to ořvala, ale když jsem se podivala na něj, řikala jsem si jak jsem štastná, že ho mám, že i kdybych už nikdy neměla žadné dítě, že je to stejně velky dar, že je tu se mnou, co by za to jiné daly, mít alespon jedno dítě…je to moje srdíčko
![]()
no já ne/čekám ms 23, takže byc ráda testovala 24 ráno
ja jsem dnes 6dpo..
@Cristyna jj malého ti tiše závidím
ale snad se také dočkám…Jůva, tak já ti mooooc přeji ten nejkrásnější druhý dáreček hned pod stromeček
![]()
@trdlina určitě
my si také počkali a vyplatilo se
i když těhu nebylo bezproblémové a zjistili nam vrozenou vadu, tak jsem štastná, že je tu s námi a že muže normálně žít ![]()
také moc přeji krásný Vánoční dárek
moc bych ho přála všem snažilkám
ať ti drobečci přijdou k těm, kteří si je přejí ![]()
Já přemýšlela i nad osvojením či adopcí, ale to muj muž odmítá…ráda bych nějakému drobečkovi dala to nejhezčí ![]()
@Cristyna mluvíš mi z duše…Máme obrovský barák…a je tu bez dětí hrozně prázdno, ale ted k tomu muž odmítá (zatím) chce jen svoje, třeba postupem času nějakému budu moci i pomoct
no jdu si pro dnešek lehnout…tak snad zítra to bude aspon malinkatý dušíček ![]()
ozvu se…
zatím dobrou noc..
@trdlina budu moc držet palce! Ráno se ozvi, budu čekat
dobrou ![]()
@trdlina
k sakru kdo ty testy vyrábí
Hele dokud se mrcha nedostaví, pořád je naděje…
hod jsem testik, ani pidi midi dušík se tam neukázal?
@Meliskaa @Cristyna Holky jsem v praci, ale je to fakt uplne bile…ale dneska se mi slusne mota hlava…jsem jak opila…
@trdlina co to bylo za test? no ja jsem zas od vcerejska unavena, porad bych spala
ale nechci si nic vsugerovavat
bricho mne stale tlaci ![]()
Holky já vám to nechci nějak kazit, ale taky mám příznaky a to jsem tenhle měsíc souložila pouze 11DC, při cyklech 35, tak že šance tak 2%.
Stejně ale cítím skoro kopání.
![]()
@Boudová az tak jooo?
tak to ja kopani necitim
podle mne stejne ta mrcha dojde ![]()