HIPPxdomácí strava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6100
16.12.14 14:50
@Linda RICCIONE píše:
@BoudováTobe rekl at prijdes po pul roce? To je supr, je videt ze mas supr doktora. Ja ted jedu 4.cyklus a to mame sex 3/4 x tydne cely mesic :zed: myslim ze je to v hlave. I dnes mi to pritel rekl a ma recht, 3× jsem byla tehu hned prvni mesic a tex nic :nevim:

Jo jo, tak řekl kdyby to nešlo ať za půl roku přijdu :-) On je hrozně hodný, sedí se mnou nad mím MS kalendářem a špekuluje co s tím cyklem :-) taky jsem k němu přestoupila kuli tomu, že chci jako těhotná chodit k němu. :-) Myslim, že toho sexu máte zbytečně moc. Nechala bych tomu volnější průběh a 2× max 3× týdně. :) Já tomu s tou hlavou moc nevěřím. Prostě to někdy jde, někdy ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.14 15:00

@Boudová

no my mame radi sex, driv byl denne ted je obden ;) i mimo plodne dny. Priznam se ze bych mohla i vic ale prece jen pritele nechci utahat, je o 15 let starsi :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
16.12.14 15:02
@Linda RICCIONE píše:
@Boudováno my mame radi sex, driv byl denne ted je obden ;) i mimo plodne dny. Priznam se ze bych mohla i vic ale prece jen pritele nechci utahat, je o 15 let starsi :mrgreen: :srdce:

Fakt denně jo :) Tak to vám závidím, to mi i když je přítel doma, tak denně to neděláme. Spíš tak 2× do týdne a jsem spokojená. On by teda snesl víc. Já prostě tak často nemám chuť, někdy mě to mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880
16.12.14 15:03

@Boudová No souhlasim s tebou, ono se rika ze pomaha i abstinovat… jenze ten muj by chtel porad a ja nemam na to nekdy chut ani silu, chodim domu vyrizena po celem dni z prace a opravdu na to fakt nekdy chut neni a do niceho se teda nenutim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.14 15:07

@Boudová

no denne to bylo prvni rok vztahu :mrgreen: ja bych mohla furt. Ale sex obden je ok. Navic ze sexu obden jsem vzdycky otehotnela hned, jen ted se nekde mimisek toula :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
16.12.14 18:00

@Linda RICCIONE štastný to člověk, otěhotnět tak rychle tolikrát za sebou :mrgreen: tak snad ted už to bude na 9 měsicu naposled :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
17.12.14 08:31

Ahoj holky:) tak pořád se nedostavila…stále čekám a čekám…a optimisticky doufám, že už se nedočkám…:) ale včera mi bolelo bříško :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.12.14 08:36

Ahoj, no já taky stále čekám. Test opět negativní, ale bříško už taky začínám cítit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.14 09:02

Tak hlásím 1 dpo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
17.12.14 09:22

@Daira ahojky a kolikaty si den cyklu nebo po ovu???ja 30dc a dnes 13dpo. Test jsem delala 10dpo negativni a 12dpo a tez negativni… Tak pokud mrcha dnes neprijde v coz snazne doufam…tak odpo letim do lekarny a zitra zkusim znovu testovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880
17.12.14 09:29

@trdlina @Daira Holky, mne boli podbrisek od pondelka, dneska 29 DC tak jsem zvedava jestli to uz prijde, minuly mesic jsem to měla po 31 dnech… ach jo, to čekaní je hrozné, když nevím co ty bolesti znamenají… kdykoliv jdu na záchod tak se bojím podívat na toaletak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.14 09:39

@trdlina

kocko ja jednou mela // az 13 dpo vecer, jednou ducha 15 dpo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
17.12.14 12:00

@trdlina @Meliskaa U vás dvou je to dost napínavý :-) Doufám, že to vyjde. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880
17.12.14 12:01

@Boudová jooo, taky jsem zvedava jak dopadneme :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
17.12.14 12:10
@Meliskaa píše:
@Boudová jooo, taky jsem zvedava jak dopadneme :) :srdce:

To já taky, protože já testovat ani nemusim, jedině že by další Ježíš a to u mě pochybuji. :mrgreen: o to víc to prožívám s váma. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí