HIPPxdomácí strava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
987
17.12.14 18:23

@Linda RICCIONE Promin, budu vypadat jak husa, ale co je impl. špinění??No jo, když já ani nevím kdy mám ovulaci…podle netu to bylo nějak kolem 8-10,podle holek z netu až k 12…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
17.12.14 18:43

@Cooolooorka no tak to může být test pozitivní klidně až za dyl :-) ja si taky myslela, dle netu že ovulace byla před tydnem, přitom byla až dnes…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
18.12.14 07:35

Tak devcatka…u me bude alkoholicky Silvestr…ta svinucha dnes prisla, ani jsem nemusela testovat rano tu proate bbyla:'( no nic zkusim na to nemyslet a jit do dalsiho cyklu s optimismem…Vam co jeste maji pred preji, aby konecne nektere se splnil sen a nasla tam pod stromeckem // :-*:-*:-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880
18.12.14 11:24
@Lucii92 píše:
Holky to můj mi včera sam od sebe dovezl 5 krabiček testů. :mrgreen: prý na něho hleděli jak na blazna :mrgreen:
:mrgreen: teda to je poklad :mrgreen: nedivim se, ze na nej civeli, neni to moc obvykle :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880
18.12.14 11:27

@trdlina jeeejda, to je mi moc lito :( ale ono to vyjde jindy, uvidis :) třeba hned v lednu najdeš // a to bude krasny vstup do noveho roku :hug:
Já jsem zatím pořád v očekávání, zítra 31 DC a říkám si jestli už netestnu hned ráno, abych věděla jestli je tam náznak nebo čekat do týdne MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
18.12.14 12:26

@trdlina Mě už taky přijde každou chvíli citím to na sobě. Ale nevadí užijeme si svátky s punčem, svařákem, sektem :-) a po novím roce to určitě klapne všem. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.14 12:36

Tak dnes 2 dpo, muj grafil ;) volala jsem na gyndu, zeptala se na ten Nosifol, pry neuskodi, max pomuze. Budu ho pit obden to pry staci. V lekarne uz objednano a zitra ho jdu vyzvednout a zacnu rovnou pit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.14 12:38

@Cooolooorka

implantacni spineni jsem mela jen v jednom tehu, v ostatnich ne… rano (jednou denne) jsem nasla na kalhotkach malinkou ruzovou skvrnku. Testovala jsem denne a nic, az posledni den zaspineni 13 dpo byly //, dva dny pred ms ❤️ :dance: non

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
18.12.14 13:09

@trdlina mrcha jedna :cert: tak už aby byla pryč a mohli jste se zase snažit…ja to vidím dosti podobně, až na to, že ja budu čekat ještě jakou dobu neš ta mrcha dojde, díky své ovulaci 25dc… @Linda RICCIONE Já dnes už také konečně 1dpo! :lol: nosifol jsem taky chtěla ale u nás ho neměli, dám si ho až další cyklus kdyžtak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
18.12.14 13:12

@trdlina ještě jsem chtěla připsat, pořádně zapij nový rok a uvidíš, že bude určitě lepší! Já když čekala malého tak jsem truchlila, poslední ms 4.1 a ještě jsem v lednu řikala kamaradce jak už to nedavam no a asi 14 dni na to jsem ji volala že jsem těhotná :lol: věřím, že to určitě přijde, musime věřit.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
18.12.14 13:13

@Cristyna Jéé takže teba za chvíli čeká další testování. Já teď budu čekat až mi přijde MS, doufám že příjde včas!!! No a pak už se jen modlit, aby se přítel nějak trefil s příjezdem :roll: :roll: :roll: Mám to ale debilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
18.12.14 20:20

@Boudová Mně? :mrgreen: spíš po dlouhé době :mrgreen: :mrgreen: jsem dnes 26dc a teprve 1dpo…takže muj cyklus bude tak cca 40dní? :mrgreen: :lol: výborné, to už jsem hodně dlouho neměla…nechapu to, když začnu sledovat ovulaci, tak si ta mrcha ze mně děla srandu :lol: a naháním ji jak kočka myš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
18.12.14 20:31

Ahoj holky :) Tak mě začla bolet šíleně prsa.. a dostat bych to měla cca 22-23 takže testovat na štědrý den, jsem zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
18.12.14 23:22

@Cristyna no jo jenze ja to jeste ani nedostala. Takze me ceka testovani az tak za 40 dni a to jen v pripade ze se dockam sexu :mrgreen: chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.14 08:36

Dobré ráno děvčata, občas vás tady čtu. Já mám cyklus 26-28 dní a to vychází na 24.-26.12. testovat asi nebudu, nechci být zklamaná, počkám do toho 27.12. Nevím ani kdy mám ovulaci, podařilo se to cca v půlce cyklu, ale byli jsme oba nastydlí, tak nevím no…ach jo. Držím všem pěsti!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML