Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Meliskaa píše:
@Boudová No ja bych radsi kdyby to bylo porad male, pac ta dnesni mladez… to pak na tebe zacne kasla v puberte a mame po srande
No já mám, ale jiné představy.
Děti s náma budou jezdit na dovolené, budou studovat…
![]()
@Boudová já doufám, že budu na suchu
, ale při mém stěstí to asi budu muset zapít
![]()
@Naominka píše:
@Boudová já doufám, že budu na suchu, ale při mém stěstí to asi budu muset zapít
![]()
Ale prd, to neni o štěstí.
Spíš o správném načasování.
Třeba to vyjde, někomu to tady snad vyjít musí. ![]()
@Boudová tak tři tydny to mit přeci nebudeš ne ![]()
@Linda RICCIONE A prosím tě, kdy mám počítat 1dpo? Zítra? Asi jo vid
To by jsme to měli pěkně po sobě ![]()
jinak to teplo ti tedy závidím, hned bych jela někam do teplějších krajin ![]()
No holky ja když to tak počítám tak budu asi 10dpo 27.12 to bude ale dlouhý cyklus
takže předpokládám, že ms Ne/přijde 31.12. to znamená, že budu testovat taky okolo Silvestra..uvidime, jestli to bude mit vubec smysl kvuli tomu utrouši, achjo ![]()
ja mela pozitivni ovu test 11 DC - ovulka 12 DC - a dnes 13 DC pocitam jako 1 dpo
![]()
mam kazdy mesic lutealku 15 dni
@Linda RICCIONE tak já měla včera pozitivní, dnes počítám ovulku a zítra tedy 1dpo? tak super, snad to k něčemu bude ![]()
no to ja lutealku netuším tak snad se ji konečně dozvím ![]()
ja to mam porad stejny - 12 dc ovu a 27 ms, jak hodinky. Ju zitra jsi 1 dpo ![]()
budem testovat spolu, si privezu 10 kovy testy do zasoby z Cr ![]()
@Linda RICCIONE no ja měla právě tedko pořád cykly 30 dní, ale je pravda že až v posledni době, jinak jsem měla kolem 35-38dny…to máš hezký, máš více šancí než já
a hlavně ušetříš za testy ![]()
a kolik si jich budeš kupovat? To musi byt vtipny říct v lěkárně že chceš třeba 10 těhotenských testů ![]()
Ale tak třeba už ti bude stačit jen jeden ![]()
no ona je koupila segra, koupila 6 krabicek ovu a 6 krabicek tehu testu (2v1)
taky se citila blbe tam jit udelat hromadny nakup ahahahaas
@Linda RICCIONE to se ji nedivim, ja ted kupovala dvě ovu a dvě těhu a stačilo
a pro jistotu ještě ty lekarny střídám, tady u nás na mě začínají už koukat nějak blbě ![]()
nj, to je stejně byznys, asi začnu vyrábět testy ![]()
ja uz znam taky vsechny lekarny u nas, uz je mi to blby a vzdycky dopredu doufam ze vevnitr bude jina lekarnice ![]()