Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tak zalezi asi na tom, jestli se ptize zhoršuji, zlepšují, jsou porad stejné, nejak se mění, za jakých situací se vyskytují… pokud se nic nemění, asi nema cenu opakovat vyšetření. Ale muzes jit na jine pracoviště, přinést vysledky, které mas, a požádat o dalsi názor, o dovysetreni. Ja jsem takhle sla po nekolika letech k jine neurolozce a dobre jsem udělala. Mne se ale potize zhoršovaly, takze bych na stejne sla na kontrolu, jen jsem změnila lekare.
@Anonymní píše: Více
Pro rs jsou loziska v určitém mistě, takže to poznají dobře.
Heduš, to je psychika, už lékaře neotravuj. Mají léčit nemocné lidi a ne ztrácet čas s hysterkama. Najdi si jinou zábavu, než pozorování se, kde tě píchne.
Ahoj, brali ti krev? Mela jsem cukani v obliceji i v rukach a byla to borelioza…
Tady ti nepomuzem, zajdi urcite k lekari. Drzim palce ![]()
@Midaku píše: Více
To je Heduš, ta už má tolik vyšetření, jako malé město dohromady. Tu už nikam, kromě psychiatrie, neposílej.
A koukám, že nedávno řešila srdce, předtím umírala na problémy s dýcháním a teď už jede třetí kolo neurologie.
@Kačka-0 píše: Více
To je hypochondr, stokrát zabanovaná za troleni, Heduš.
Tu k lékaři neposílej, ta je tam denně, ta už má všechna vyšetření desetkrát.
Kdyby měla všechny nemoce, jejichž příznaky kdy trpěla, tak je světová rarita, co přežila několikrát fatální diagnózu.
@mado píše: Více
Tak já bych ji na lumbální punkci poslala třeba by si to pak rozmyslela. Ale v jednom má pravdu, na mozku určitě něco má ![]()
@mamule42 píše: Více
Jenže tyto osoby ji podstupuji rády a negativni výsledek je neuspokojí
@Evkad píše: Více
Tak zrovna na lumbální punkci bych nešla jen proto že mám strach z nějaké nemoci, to by musel sakra vážný důvod. Ale moc dobře vím co dokáže napáchat psychosomatické onemocnění za škody v hlavě. Heduš buď bude muset řešit problém u psychiatra jiná rada fakt není. Sice chápu že už je tady pro smích jak to pořád řeší a obíhá doktory, ale zároveň vím že její léčba nebude po psychické stránce jednoduchá. Sama jsem tím po odchodu dcerky prošla, a nejhorší je že tělo opravdu začne vyvolávat různé příznaky onemocnění, hlavně bušení srdce, mrtvění v obličeji, mravencení, bolesti na různých místech které se často mění. Člověk neví co bude další den, a co ho bude trápit. Já se s tím naučila žít a bojovat za těch 10 let.Ale nikoho tim neobtěžuji, doktorka mě letos viděla, vlastně ještě neviděla ![]()
@mamule42 píše: Více
Ale ona duvod ma. Ona si mysli, ze umira.
Skoda tech penez na vsechna ta vysetreni, a pak se delaji sbirky na lecbu deti.
Což takhle zkusit na 6 měsíců antidepresiva? ABYS KONEČNĚ VYLOUČILA, ŽE TO FAKT NENÍ PSYCHIKA.
Tak může to být i deficit v minerálech a vitamínech. U toho se často objevuje brnění a mravenčení. Nicméně když už jste problém měla a něco se tam zobrazilo, byť to nebyla RS, tak bych trvala na zopakování. Kdyby to vyšlo ok, tak bych si nechala nabrat ty minerály a vitamíny. Ale tu jistotu, že nejde o nic vážného, bych chtěla mít.
Ahoj je možné že mám neurologický problém když vyšetření byla cca 3-4 roky zpět? Pořád mě tak divné píchne v no, nebo mě není ruce, nebo mravenci v obličeji, atd… Je možné že mám něco na mozku? Vyšetření jsem měla měla tehdá v pořádku, EEG, CT, a magnetickou rezonancni jen nějaké bílé ložiska ale prý to RS není ale co když jo? Na lumbální punkci mě neposlaly ale že ta by to stoprocentně odhalila ale podle rezonance to prý RS nebyla… Ale co mi teda je.? Psychika? Páteř?