Hledá prso, vzteká se, řve

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
5.12.13 16:35
@verunB píše: Čauky maminky,
potřebuji poradit malá od včerejška od večera pořád hledá prso..už asi týden, každý den večer se mi strašně vzteká u kojení než vůbec začneme tak strašně řve když jí prso nabízím tak začne řvát jestě víc tak to trvá asi 5,10minut pak se konečně přisaje chvilku pije(asi minutu, dvě)pak prso plive jako že už nechce ale hned zase hledá no a tak to trvá třeba i hodinu pak se zklidní a u prsa usne ale jakmile ji dám do postýlky tak začne zase brečet, vidím na ní že by už spala pořád zavírá oči ale uplně nezabere..zkoušela jsem jí dát druhé a nefunguje také odříhnout během kojení, zkusit kojit třeba až za 15minut nic nezabírá..tak to začne večer kolem 17h a usne mi až kolem 21h..no a dneska je to už od rána spala mi dohromady tak 40min už nemůžu..a dudel zabere jen nachvilku. Příští týden bude mít 2měsíce. Prosím poradte co to může být nebo co mám dělat..máte někdo podobné zkušenosti? :nevim: :zed:

a dělá to tedy jen večer? mě dělal starší to samý, řval jak tur, prso jsem mu musela do pusy vrazit pomalu silou, ale po chvíli se uklidnil a sál..já jsem si to pak vysvětlila tak, že byl vždycky přetaženej, až tak, že nevěděl, co se sebou..protože když jsme se s ním trochu „poprala“, prostě mu tam to prso vrazila i přes řev, tak se po chvíli zklidnil..někdy usnul, a spinkal, někdy se to celý třeba 3krát opakovalo. mě to fakt přišlo že je přetaženej, unavenej. taky to dělal jen večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
5.12.13 17:56
@slavuska1 píše:
a dělá to tedy jen večer? mě dělal starší to samý, řval jak tur, prso jsem mu musela do pusy vrazit pomalu silou, ale po chvíli se uklidnil a sál..já jsem si to pak vysvětlila tak, že byl vždycky přetaženej, až tak, že nevěděl, co se sebou..protože když jsme se s ním trochu „poprala“, prostě mu tam to prso vrazila i přes řev, tak se po chvíli zklidnil..někdy usnul, a spinkal, někdy se to celý třeba 3krát opakovalo. mě to fakt přišlo že je přetaženej, unavenej. taky to dělal jen večer.

jo večer..až na dnešek :nevim: no mě to též tak připadá že je přetažená že chce spát a nemuže usnout..a za jak dlouho ho to přešlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
5.12.13 18:16
@verunB píše:
jo večer..až na dnešek :nevim: no mě to též tak připadá že je přetažená že chce spát a nemuže usnout..a za jak dlouho ho to přešlo?

já si to fakt myslím..špatná technika to určitě není, když to je jen večer, a myslím že ani špatný spouštěcí reflex ne..já už si to moc nepamatuju, už je to přes 3 roky..ale pár týdnů, možná i měsíců to trvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
5.12.13 19:28

My máme to samé :( teď jsem psala do laktční poradky tady na emiminu ;). Malej přes den krásně spinká v kočárku i 3 a půl hodiny. Ve dne se jen někdy rozčiluje ale jen na konci kojení. Ovšem k večeru okolo 16 to začne :roll:. Krásně se přisaje pije tak 6 minut pak se začně odtrhávat a vztekat nabidnu znovu dvakrát cucne a opět se odtrhne a řve. Když zkusím jestli je tam mléko tak krásně stříká :nevim: Když to začně dělat nabídnu mu druhé prso a tam se krásně zase asi 6 minut dopapá :nevim: a a pak už se nevzteká ale až do koupání si vyžaduje kojení co hodinu, hodinu a půl. Budou mu za 9 dní 2 měsíce takže jako Vaše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
5.12.13 21:13
@Ivčis píše:
My máme to samé :( teď jsem psala do laktční poradky tady na emiminu ;). Malej přes den krásně spinká v kočárku i 3 a půl hodiny. Ve dne se jen někdy rozčiluje ale jen na konci kojení. Ovšem k večeru okolo 16 to začne :roll:. Krásně se přisaje pije tak 6 minut pak se začně odtrhávat a vztekat nabidnu znovu dvakrát cucne a opět se odtrhne a řve. Když zkusím jestli je tam mléko tak krásně stříká :nevim: Když to začně dělat nabídnu mu druhé prso a tam se krásně zase asi 6 minut dopapá :nevim: a a pak už se nevzteká ale až do koupání si vyžaduje kojení co hodinu, hodinu a půl. Budou mu za 9 dní 2 měsíce takže jako Vaše.

achjo..aspoň v tom nejsem sama :lol: ale malá chce u toho prsa být nonstop!!já ji nakojím a chci ji uhoupat že pujde spát a za dve minuty chce zase pít to není možné já už nevím :nevim: :nevim: :nevim: příští ůterý jdu k mudr do poradny myslíte že mám počkat a tam se poradit nebo kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
5.12.13 21:21
@sisovka51 píše:
Ja jsem kojila tak, ze byla v zavince a pak se lepe prenasi do postylky, kdyz usne…Je unavena, no a z toho pak nezabere. Chce prso, protoze vi, ze u neho zase usne…

To máte asi pravdu to mi říkal i přítel už sem to zkoušela v té zavince a šlo to usnula ale jen na chvíly jen co jsem ji dala do postýlky tak za 10min byla vzhůru :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.12.13 21:35

Náš malý to taky tak měl ve druhém měsíci, když jsem dostala menses. Byla jsem z toho na nervy - on plakal, já taky. Laktač. poradkyně nám doporučila smíchat starší mlíčko s tím novým z prsu. Zabaralo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
5.12.13 21:39

@verunB Já nevím jestli by poradil dětský lékař :nevim:. Ale zeptat by jste se mohla a pak napsat co vám řekl já budu mít odpověď od laktační poradkyně tak to třeba nějak dáme dohromady a vysvětlí se to… teď to trvá tak třetí den doufám že to nebude moc dlouho :zed:. Mě malý usne jen v kočárku nebo postýlce… na gauči vůbec a nebo na návštěvě ne-e :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
5.12.13 21:39

@bronazem Já menzes ještě nedostala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.12.13 21:49

Tak to buďte ráda :roll: I přestože kojím každé dvě až tři hodiny - což by mělo být dostačující k tomu neovulovat - tak mám menzes naprosto pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
5.12.13 22:06
@Ivčis píše:
@verunB Já nevím jestli by poradil dětský lékař :nevim:. Ale zeptat by jste se mohla a pak napsat co vám řekl já budu mít odpověď od laktační poradkyně tak to třeba nějak dáme dohromady a vysvětlí se to… teď to trvá tak třetí den doufám že to nebude moc dlouho :zed:. Mě malý usne jen v kočárku nebo postýlce… na gauči vůbec a nebo na návštěvě ne-e :|

určitě napíšu ;) no a té laktační poradkyni se též napsala tak uvidíme..také doufám že to nebude na dlouho tak si říkám že až usne a probudí se že už to bude dobré a nic..no mě konečně až ted usnula asi po stopadesátém kojení tak jdu do sprchy a spát sem vyřízená!!! :zed: až něco budu vědět napíšu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
5.12.13 22:11

@verunB Tak my teda už spime od 19hodin. Dobrou a hlavně klidnou noc :kytka:. A nezapomeňte se ozvat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
5.12.13 22:15

Vsechny jeho prani…ma niekto tuto knihu v pdf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.12.13 22:20

Jednou jsem zkusila, když mu byly 2m.,mu dát prso ve spánku. Usnul po nehorázném řevu, kdy jsme netušili co se děje. Už pět hodin nepil, já si dělala starosti, jestli není nemocný. A on se pak v klídku přisál.¨
Je pravda, že nyní ve 4.m. když je přetažený, tak mi dělá totéž. Někdy se otočí k prsu, nadává mu, a pak se zase otočí na druhou stranu. A takhle několikrát za sebou. Teď už je to švanda, když vím, o co jde. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
5.12.13 22:25

@bronazem To já malého nechávám spát i těch pět hodin :pankac: dvakrát se mu dokonce povedl rekord 8 hodin ale to jsme byli tak 14dní doma z porodnice :oops:. Taky mi právě připadá že to dělá když je unavený nebo nervozní. Bývá to od 16 hodin protože pak už je do 18 vzhůru, ví že se bude koupat a pak spinkat tak je možná nervozní a taky za celý den unavený :nevim:. Ale jak tomu předejít :zed:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí