Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přeji hodně štěstí při hledání - jen upozorním, zapomněla jsi zmínit, odkud jsi. ![]()
Hezky den,
Sice nejsem jeste maminka. Ale kamaradka mi schazi. S pritelem se snazime a doufam, ze brzy budu.
@Lucie.vod Jasně, nevadí. Přeju ať to brzo vyjde. Klidně mi napiš do zpráv ☺
Díky, třeba se tady někdo objeví. chtěla jsem to zkusit.moc ráda bych někoho takového našla.
Dobrý den, též se přidám k inzerátu hledám kamarádku na miminkovske záležitosti 🤣 je mi 23 a mám 10 měsíčního syna, je prvorozený a byla bych nerada, aby si zvykl na to že je jen s semnou a taťkou a občas naka ta babička 😊 bohužel mám kolem sebe samý bezdětný známý takže tam si nepomůžu a hlavně převážně mužského pohlaví a to se přítelovi moc nezamlouvá 😬 🤣 bydlím v Drahonicích okres Strakonice, ale pocházím z Písku nedělá mi problém sednout na bus či do auta a za někým se vydat 😊 budu moc rada když se mi naka maminka ozve…vim, že v tomhle věku se nové známosti navazují špatně každý tak nak máme to své a nemáme potřebu se někomu prizpusobovat, ale nechci aby mi z malého vyrostl rozmazlený spratek chci aby se s někým dělil o sladkosti, hračky atd… Mám rozjetý podnik takže než si budu moct dovolit pořídit Filípkovi sourozence tak to pár let potrvá 😬 🤣 doufám že se mi někdo z vás co navštěvuje tuhle stránku ozve 😊
Ahojky rada bych se přidala. Bohužel jsem měla kolem sebe taky víc bezdětných kamarádek a naše cesty se rozešly
a rada bych nasla nějakou kamosku na pokec a třeba nějaký procházky s prckama. Budu rada když se někdo ozve ![]()
Taky se přidávám
hledam kámošku na pokec, kočárek i nošení
Holice, Borohrádek, Jaroslav, Čermná n. o. Choceň, horní jeleni a poblíž :
![]()
Ahoj, taky nemám kamarádku, teda mám, ale je dál a stěhuje se ještě dál, tady u nás jsem sama, já, rodina, ale bez kamarádky, chybí mi mít takovou tu vrbu na vše, co blízké kamarádky dělají, třeba i to svěření se a podobně
no někdo má přátelé a někdo to štěstí nemá, ikdyž jsem slušná, je to těžké se asi seznámit. Jsem z Vysočiny
Ahooj, taky hledam kamarádku, klidne maminku. Je mi 22 a jsem ze Zlínského kraje, rada bych nekoho s kym bysme se navštěvovali a jezdili na vylety, nekoho pozitivního kdo ma rad treba i jen tak posedet u kaficka
tak klidne pisnete!
Přeji pěkný večer, chtěla bych zde zkusit najít nějakou spřízněnou duši. Hledám kamarádku-maminku s dítětem nebo dětmi. Mě je 25 let a mám roční dceru. Chtěla bych najít někoho s kým bych si psala, kdo by rád jezdil na výlety, navštěvovaly bysme se, může být i společná dovolená. To vše společně s dětmi. Prostě někoho na dlouhodobější kamarádství, nás i dětí. Je tu někdo takový? Já s dcerkou ráda podnikám různé výlety, chodíme na procházky, do mateřského centra, chceme zkusit plavaní. Malá je smíšek, je hodně zvědavá, prostě zlatíčko. Taky se snažím trochu o kontaktní výchovu, tak by to pro tebe neměl být problém ☺ Díky, třeba se někdo najde.