Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Otázka je jasná, zajímalo by mě jestli někdo lituje, že ho volil a tentokrát už mu svůj hlas nedá…
@Erduan píše:
Otázka je jasná, zajímalo by mě jestli někdo lituje, že ho volil a tentokrát už mu svůj hlas nedá…
já ho volila v druhém kole. Ale tentokrát fakt ne.
Také se přidávám ač nerada, volila jsem ho ve druhém kole. Teď ani náhodou. V prvním volím Drahoše a ve druhém kohokoli kdo bude stát proti Zemanovi. To samé jsem slyšela z více stran
@GabinkaCh otazka znela jinak, ale ok… a minule jsi ho volila taky?
Ja ho posledne nevolil, ale bylo to takove spise ne. Ted to bude rozhodne ne. ![]()
@GabinkaCh píše:
Já Zemana budu volit
Ze te hanba nefackuje.
Zemana nemůže žádný soudný clovek volit. Je to starý nemocný clovek. Senilní hulvát, kterého podpírají na Rusko napojeni lidé kolem nej. Ti jej potřebuji, nikdo jiný.
Mám pocit, že je tak nějak jedno kdo tam je, a když bude někdo nový, tak je to další člověk kterému pak z našich daní budeme platit doživotní rentu.
![]()
@elot dovolim si nesouhlasit trochu. Jedno to neni. Prezident moc pravomoci nema. To je pravda. Ale mel by reprezentovat stat. Coz nynejsi prezident je spise pro ostudu. Viz. statni vyznanenani. Nejmenovani profesoru. Nepozvani na hrad atd. To si proste nemuze dovolit. Ale jinak souhlas dalsi koho budeme platit z dani. ![]()
@Alkata píše:
Ze te hanba nefackuje.Zemana nemůže žádný soudný clovek volit. Je to starý nemocný clovek. Senilní hulvát, kterého podpírají na Rusko napojeni lidé kolem nej. Ti jej potřebuji, nikdo jiný.
No a co? Tak napsala svuj nazor, proc hned takovy komentar?? Ja ho nevolila a volit nebudu, ale mame snad (jeste porad) svobodu slova ne?
@kvmatonka Já vím. To bylo trochu myšleno v legraci. Ale je pravda, že si nemyslím že je správné aby braly rentu. Mě jí taky nikdo nedá i když budu pracovat mnohem déle. Ale už nebudu plevelit, není to úplně k tématu.
@Kolarkaa
Souhlas, zkusme nekomentovat ted nazor toho druheho, chtela bych spocitat kolik hlasu Zemanovi ubylo ![]()