Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
AHoj holky jaké byly letošní vánoce? Napadlo mě si sem napsat co kdo dostal, a jakou měl z čeho radost. Nějaký vtipný dárek nebo originální třeba, mohla by to byt docela sranda tak sem s tím ![]()
@Šarlina
A proc chces vedet, co dostali ostatni? Se tady budem trumfovat ne? Hec, ja mam drazsi darek jak ty ![]()
Ach ne, muj byl vetsi ![]()
Divné. Vanoce nejsou k mnozstvi, způsobu daru,… Vanoce jsou o tom, ze se lide maji radi a mysli na sebe. Co jsem dostala k vanocum, jsem povidala kamaradkam, kdyz mi bylo asi 8 az 12 let.
@berďana píše:
@Šarlina
A proc chces vedet, co dostali ostatni? Se tady budem trumfovat ne? Hec, ja mam drazsi darek jak ty
Ach ne, muj byl vetsi
Divné. Vanoce nejsou k mnozstvi, způsobu daru,… Vanoce jsou o tom, ze se lide maji radi a mysli na sebe. Co jsem dostala k vanocum, jsem povidala kamaradkam, kdyz mi bylo asi 8 az 12 let.
Autorka psala originální nebo vtipný. Nic o ceně nebo velikosti. Tady je vidět, na co první pomyslíš právě ty ![]()
@Šarlina lístek na akci, která je za 14 dní.. a to jsem doma už v červnu smutnila, že je vyprodáno
nejlepší byl letos ale malej, úplně super reakce…
Aha…
Nešlo mi o žádné trumfování, ale tak to je jedno. Tak se omlouvám že jsem se tady na něco zeptala…