Hledám kamarádky Beroun

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12505
25.1.13 09:55

Hledám kamarádky Beroun

Ahoj v březnu se budeme stěhovat do Berouna.
Mám 8 měsíčního chlapačka Davídka, je mi 25let..
Ráda bych si našla nějaké kamarády pro malého a taky pro sebe :lol:
Budeme tam sami a budu moc ráda, když se někdo ozvete.. :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74
25.1.13 12:50

Ahoj. Tak ja nejsem primo z Berouna, ale z Horovic, ale je to deset minut jizdy. V Beroune jsme celkem casto, jezdily jsme na plavani a chodime tam cvicit apod. Taky tu nebydlime dlouho a tech kamaradek s miminkem moc nemam. Jinak me je 24 a Monce uz 18 mesicu. Kdybys mela zajem, tak se muzeme nekdy domluvit na kafco nebo tak, budeme rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
25.1.13 12:54
@surynka píše:
Ahoj. Tak ja nejsem primo z Berouna, ale z Horovic, ale je to deset minut jizdy. V Beroune jsme celkem casto, jezdily jsme na plavani a chodime tam cvicit apod. Taky tu nebydlime dlouho a tech kamaradek s miminkem moc nemam. Jinak me je 24 a Monce uz 18 mesicu. Kdybys mela zajem, tak se muzeme nekdy domluvit na kafco nebo tak, budeme rady.

To bych byla moc ráda, Hořovice jsou kousek ;) ;) ;) ;)
Jsme i stejně staré tak jo je taky plus :mrgreen: :mrgreen:
Mužeme se scházet jak v Berouně tak u Vás, i doma atd :mrgreen: A co malá??Malej je živej až až tět semi začal lozit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
25.1.13 13:04

Tak to je super, ja jsem taky prave dlouho hledala nekoho na pokec a hlavne s miminkem, ten vek je velky plus. S Moncou je to narocny, je hodne aktivni a my jsme vetsinou doma, jelikoz pritel je v praci od rana do vecera, soboty nedele a jeste jak je venku zima, je to na prd. Takze toho mam nekdy dost. Uz aby bylo jaro. Promin za hacky a carky, pisu z mobilu a ani smajlici mi nejdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
25.1.13 13:13

@surynka Já zatím bydlím v Praze, jinak jsem z moravy…tady kamarádky mám, chodíme ven do čajovny atd
Ale, až se přestěhujeme bude mi to chybět a budu moc ráda, za m´kamarádku, doma se to nedá i když je zima, mužeme někam vyrazit, stejně za chvilku bude jaro tak budeme moct chodit někam ven, chlap je taky pořád v práci tak v berouně ze začátku nebudu vědět kam chodit a co dělat, nikoho tam neznám, jsem moc ráda, že jsi napsala :) :kytka: :hug:
Takže je malá taky aktivní???Tak to si budou rozumnět :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Oni budou blbnout a my si v klidu povídat jestli nás nechají, :mrgreen:
Někdy mužeme vytáhnout i chlapy na pivko někam na zahrádku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
25.1.13 14:15

V Beroune se toho urcite najde plno, co budeme moct delat. Je tam hezky matersky centrum kam chodime cvicit, hrat si apod. A v Horovicich urcite taky neco vymyslime. A do Berouna jste se prestehovali za praci. My jsme se sem stehovali pred 2 roky taky kvuli pritelovo praci. Mam hrozne pomaly net v tom mobilu, tak jestli nevadi, napisu az se mi vrati pocitac, snad navecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
25.1.13 14:17

@surynka Určitě nevadí, my se tam stěhujeme protože nemám ráda velká města Prahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
25.1.13 14:18

A samozřejmě hlavně, protože je tam levnější bydlení jdeme do hypotéky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
25.1.13 21:19

Ahojky, tak já nejsem přímo z berouna, a le bydlím kousek od něj, směrem ku praze… mám miminečko 2m, 2 letýho klučinu a 4 letou slečnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
25.1.13 21:21

@aničkakytička Ahoj tolik dětí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To je super a od kud jsi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
25.1.13 21:35

Z trněnýho újezda :)) od loděnice nahoru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
25.1.13 21:40

@aničkakytička Jo to není moc daleko, to bysme občas někam mohly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
25.1.13 21:49

@sunnyho.motylek jupí, přijdu si tady v té řiti jak kůl v plotě, a až bude pěkně, můžeme k nám na poníčky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
25.1.13 21:50
@aničkakytička píše:
@sunnyho.motylek jupí, přijdu si tady v té řiti jak kůl v plotě, a až bude pěkně, můžeme k nám na poníčky :)

Jo to by bylo fajn, budu moc ráda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
25.1.13 21:50

Mohly bysme si zatím dopisovat a až bude čas tak se sejdeme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...