Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj v březnu se budeme stěhovat do Berouna.
Mám 8 měsíčního chlapačka Davídka, je mi 25let..
Ráda bych si našla nějaké kamarády pro malého a taky pro sebe ![]()
Budeme tam sami a budu moc ráda, když se někdo ozvete..
![]()
Ahoj. Tak ja nejsem primo z Berouna, ale z Horovic, ale je to deset minut jizdy. V Beroune jsme celkem casto, jezdily jsme na plavani a chodime tam cvicit apod. Taky tu nebydlime dlouho a tech kamaradek s miminkem moc nemam. Jinak me je 24 a Monce uz 18 mesicu. Kdybys mela zajem, tak se muzeme nekdy domluvit na kafco nebo tak, budeme rady.
@surynka píše:
Ahoj. Tak ja nejsem primo z Berouna, ale z Horovic, ale je to deset minut jizdy. V Beroune jsme celkem casto, jezdily jsme na plavani a chodime tam cvicit apod. Taky tu nebydlime dlouho a tech kamaradek s miminkem moc nemam. Jinak me je 24 a Monce uz 18 mesicu. Kdybys mela zajem, tak se muzeme nekdy domluvit na kafco nebo tak, budeme rady.
To bych byla moc ráda, Hořovice jsou kousek
![]()
Jsme i stejně staré tak jo je taky plus
![]()
Mužeme se scházet jak v Berouně tak u Vás, i doma atd
A co malá??Malej je živej až až tět semi začal lozit ![]()
Tak to je super, ja jsem taky prave dlouho hledala nekoho na pokec a hlavne s miminkem, ten vek je velky plus. S Moncou je to narocny, je hodne aktivni a my jsme vetsinou doma, jelikoz pritel je v praci od rana do vecera, soboty nedele a jeste jak je venku zima, je to na prd. Takze toho mam nekdy dost. Uz aby bylo jaro. Promin za hacky a carky, pisu z mobilu a ani smajlici mi nejdou.
@surynka Já zatím bydlím v Praze, jinak jsem z moravy…tady kamarádky mám, chodíme ven do čajovny atd
Ale, až se přestěhujeme bude mi to chybět a budu moc ráda, za m´kamarádku, doma se to nedá i když je zima, mužeme někam vyrazit, stejně za chvilku bude jaro tak budeme moct chodit někam ven, chlap je taky pořád v práci tak v berouně ze začátku nebudu vědět kam chodit a co dělat, nikoho tam neznám, jsem moc ráda, že jsi napsala
![]()
Takže je malá taky aktivní???Tak to si budou rozumnět
Oni budou blbnout a my si v klidu povídat jestli nás nechají, ![]()
Někdy mužeme vytáhnout i chlapy na pivko někam na zahrádku
![]()
V Beroune se toho urcite najde plno, co budeme moct delat. Je tam hezky matersky centrum kam chodime cvicit, hrat si apod. A v Horovicich urcite taky neco vymyslime. A do Berouna jste se prestehovali za praci. My jsme se sem stehovali pred 2 roky taky kvuli pritelovo praci. Mam hrozne pomaly net v tom mobilu, tak jestli nevadi, napisu az se mi vrati pocitac, snad navecer.
@surynka Určitě nevadí, my se tam stěhujeme protože nemám ráda velká města Prahu
A samozřejmě hlavně, protože je tam levnější bydlení jdeme do hypotéky
Ahojky, tak já nejsem přímo z berouna, a le bydlím kousek od něj, směrem ku praze… mám miminečko 2m, 2 letýho klučinu a 4 letou slečnu…
@aničkakytička Jo to není moc daleko, to bysme občas někam mohly ![]()
@sunnyho.motylek jupí, přijdu si tady v té řiti jak kůl v plotě, a až bude pěkně, můžeme k nám na poníčky ![]()
@aničkakytička píše:
@sunnyho.motylek jupí, přijdu si tady v té řiti jak kůl v plotě, a až bude pěkně, můžeme k nám na poníčky
Jo to by bylo fajn, budu moc ráda ![]()