Maminky Novodvorská

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
62
24.1.13 09:19

maminky Novodvorská

Ahojí maminy, najdou se tu nějaké, které bydlí v okolí Praha 4- Novodvorská? Bydlím tu u přítele 3měsíce a do teď jsem byla zvyklá chodit s malou každý den ven s nějakou maminkou, ale tady nikoho neznám a tímto článkem bych nějakou ráda moc poznala a vyrazila na nějakou procházku, hřištátko, pokecat ve školce… Mojí dceři Beátce jsou 2ročky a Elišce (přítelova dcerka) jsou 4 :) tak se některé ozvěte budeme moc rádi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Linda85
24.1.13 09:26
@Heni_Bea píše:
Ahojí maminy, najdou se tu nějaké, které bydlí v okolí Praha 4- Novodvorská? Bydlím tu u přítele 3měsíce a do teď jsem byla zvyklá chodit s malou každý den ven s nějakou maminkou, ale tady nikoho neznám a tímto článkem bych nějakou ráda moc poznala a vyrazila na nějakou procházku, hřištátko, pokecat ve školce… Mojí dceři Beátce jsou 2ročky a Elišce (přítelova dcerka) jsou 4 :) tak se některé ozvěte budeme moc rádi :)

Ahojky, já bydlím na Lhotce :)! Asi tři, čtyři zastávky busem! Já mám teprce půlročního raubíře :D!

• Citovat
  • Upravit
62
24.1.13 09:28

To vubec nevadí, hlavně když se dá chodit ve více lidech na procházku :) já bydlím na Jílovské ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda85
24.1.13 09:41
@Heni_Bea píše:
To vubec nevadí, hlavně když se dá chodit ve více lidech na procházku :) já bydlím na Jílovské ;)

Super, tak už ses hodila k nám klubu :)

• Citovat
  • Upravit
62
24.1.13 09:42

Linda :) děkuju moc, přidám si tě a můžeme popsat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda85
24.1.13 09:42
@Heni_Bea píše:
Linda :) děkuju moc, přidám si tě a můžeme popsat :)

Jj :)

• Citovat
  • Upravit
1359
24.1.13 10:28

Ahoj já taky byslím u přítele na Novodvordké mám skoro tříletého raubíře. Ale už musím chodit do práce tak míváme zatím malého jen na víkendy, ale brzy se změní. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
24.1.13 10:50

Ahoji, já bydlím taky na Lhotce a mám 7mi týdeního klučíka, skoro nikoho tady neznám tak jestli bych mohla tak se hlásím do klubu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.4.15 11:27

Ahoj maminky, bydlím na Novodvorské, kousek od plazy. Mám 14 měsíční holčičku a v srpnu čekáme druhou. Bohužel tu neznám žádnou maminku a už mi z té samoty trochu hrabe. Ráda bych tu našla parťáky na hřiště, procházky a hlavně na pokec. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
15.4.15 11:40

Ahoj, já taky bydlim kousek od plazy, mám 3,5 letou a 16 mesicniho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.4.15 12:24

Ahoj, tak to bychom někdy mohly zajít na hřiště :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
15.4.15 14:09

Určité můžeme ;-). U me je to sice trošku komplikovanejsi, chlap je často doma, ale když bude v práci, tak svými radi zajdeme na hřiště? Kam chodite? My bud na hřiště směrem k penny a nebo na to hřiště směrem k rybníčku, jak je tam ta skluzavky s domeckem ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
16.4.15 05:58

Ahoj holky taky bych svámi někdy zašla :) i když už mám děti odrostlé a nejmladšímu je osm ale v červenci čekáme chlapečka :)
Sice jsem z Pankráce ale snad by to nevadilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
16.4.15 06:00
@Johha píše:
Ahoj maminky, bydlím na Novodvorské, kousek od plazy. Mám 14 měsíční holčičku a v srpnu čekáme druhou. Bohužel tu neznám žádnou maminku a už mi z té samoty trochu hrabe. Ráda bych tu našla parťáky na hřiště, procházky a hlavně na pokec. :D

Ahoj a kdy máš termín? A kde budeš rodit? Druhou holčičku to je hezký :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.4.15 09:03

@myskalucka Ahoj, tak až se ti bude chtít napiš a můžeme se někde sejít. To hřiště u toho rybníčku je moc fajn. Taky už jsme tam párkrát byly. Já jezdím každý pátek k mamce, ale od pondělka do čtvrtka můžu skoro kdykoli.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová