Hledám klientelu do nového kadeřnictví

veronikatuma
9.12.25 21:37

Hledám klientelu do nového kadeřnictví

Ahoj holky,
ráda bych se tu trochu představila a zároveň se zeptala, jestli náhodou nehledáte novou kadeřnici v Praze. 😊
Jmenuji se Veronika Tůma a nově mám svůj kadeřnický koutek v kavárně na Andělu (Štefánikova, Praha 5). Kadeřničina je moje srdcovka – baví mě střihy, barvení, přelivy, proměny… prostě všechno od jemných úprav až po kreativní změny. Pracuji s italskou značkou Davines, kterou mám opravdu ráda kvůli jejímu složení i tomu, jak krásně vlasy zanechá.
Snažím se vytvořit místo, kde si každá klientka může na chvilku odpočinout, dát si dobrou kávu a odejít s pocitem, že je o ni opravdu postaráno. Teď, když začínám na novém místě, bych ráda našla pár nových klientek, které by ke mně chtěly chodit pravidelně nebo to prostě jen jednou zkusit.
Kdyby některá z vás měla chuť změnit kadeřnici nebo jen vyzkoušet něco nového, budu moc ráda. 💛 Pokud vás něco zajímá, klidně se ptejte – ráda odpovím.
Tel.: ***

*edit admin-smazané osobní údaje

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
9.12.25 21:45

Dobrý den Veroniko, měla bych zájem o melíry. Ráda vás podpořím, kdy je možné se objednat nejdříve?😊

• načítám...
veronikatuma
9.12.25 21:49

Dobrý den, zítra mi můžete zavolat na uvedené číslo a domluvíme se na konkrétním termínu, ale objednávaní je možné už od příštího týdne.
Děkuji za zájem

• Upravit
76715
9.12.25 21:54
@Market312001 píše: Více

ale, ale, to je mi ale náhodička, že jste se obě přihlásily dnes na emimino za účelem reklamy na kadeřnictví :cert:
to jsi už trochu přehnala, a je to nahlášeno :mavam:

• načítám...
20360
9.12.25 21:56

Dobrý večer, i mě paní Veronika zaujala, zajímalo by mě v jaké kavárně přímo kadeřnictví je, zda se tam dá platit platební kartou nebo jen v hotovosti? A ceny? Na prosinec už mám termín u mé kadeřnice, ale třeba bych mohla zkusit změnu příští rok? Lucka

• načítám...
veronikatuma
9.12.25 22:03

@lucypaja Dobrý den, preferuji platbu v hotovosti, ale můžu vytvořit i QR kód. Ceny se odvíjejí podle druhu práce. Lepší bude, když mi napíšete zprávu a domluvíme se spolu.

• Upravit
Anonymní
9.12.25 22:05

Také by mě zajímaly ceny… Já už nebyla u kadeřnice skoro 5 let :think: zkusím si paní vygooglit.

• Upravit
30408
9.12.25 22:10
@veronikatuma píše: Více

Fakt ti to není ani trochu blbý?

• načítám...
22566
9.12.25 22:11
@stinga píše: Více

Dalsi zije 5 let jako lesana a z niceho nic pujde k no name kadernici bez recenzi :zed: :mrgreen:

• načítám...
veronikatuma
9.12.25 22:19

Omlouvám se, ale moc nerozumím vašemu rozhořčení. Bylo mi od známé doporučeno zkusit oslovit ženy na této stránce, vůbec jsem to nemyslela nijak zle. Začátky jsou prostě těžké, tak to zkouším kde to jde. Opravdu mě mrzí, že tato cesta oslovení klientek vás naštvala.

• Upravit
veronikatuma
9.12.25 22:29
@smile_xxx píše: Více

Cena se pohybuje okolo 3500,– i s tónováním a střihem.

• Upravit
2944
9.12.25 22:32
@stinga píše: Více

Opět nemáš co dělat, že se staráš o neadekvátní, zbytečné bonzování mimo téma diskuze, pořád děláš ty stejné chyby,… nahlášeno.

Příspěvek upraven 09.12.25 v 22:40

• načítám...
2944
9.12.25 22:37
@veronikatuma píše: Více

Zajímalo by mě, kolik č. peroxid dáváš na melíry? Mně kadeřnice nechce dát 9ku, ale přijde mi, že dříve jsem měla vlasy více blond, nevím, kolik č. peroxid jsem měla kdysi, když jsem chodila k jiné, teď je to takové - jsem spokojená, ale není to úplně pro mě ono, dokonalé, jak kdysi. Chodím léta letoucí na odrosty na hodně hustý blond melír za 2 a půl až tři měsíce max.
Mám tmavě hnědé vlasy, nynější mi dává 6ku a musí mi působit hodinu, jinak jsou vlasy oranžové, některé kadeřnice zase tvrdí, že po 40ti minutách barva neúčinkuje, což si osobně nemyslím, kdo se v tom má vyznat…

• načítám...
76715
9.12.25 22:41
@Klopotkova píše: Více

nepovolená reklama je zde zakázána :*

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová