Jak spíte, když jste nemocní?

Anonymní
9.12.25 20:41

Jak spíte, když jste nemocní?

Řeším asi svým způsobem neexistujici problém, protože mám nějakou představu, co si s sebou nesu z původní rodiny. Aktuálně jsem nemocná a neshodneme se, jak budeme spát.
Jak to máte doma? Patří podle vás do ložnice ten zdravý nebo nemocny, nebo to máte úplně jinak při nemoci kohokoliv spí jeden vždy v ložnici a druhý jinde?
Máme tedy velký dům a dokonce pokoj pro hosty, talze jeden z nás půjde tam.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
671
9.12.25 20:43

Manžel se jinde pořádně nevyspí, takže se vždycky stěhuju já. Nevadí mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
9.12.25 20:47

U nás se nikdo nikam nestěhuje, jsme spolu v ložnici ve zdraví i v nemoci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
9.12.25 20:47
@Anonymní píše: Více

Spime vzdy spolu v loznici jako obvykle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
9.12.25 20:48
@Salome123 píše: Více

Presne tak, nechapu tu separaci. Proste v dobrem i zlem, ve zdravi i v nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8665

Taky se nestehujeme, spíme spolu v posteli, i kdyz je jeden z nas nemocný. Stěhujeme se jen za nemocnými dětmi, nebo nemocné deti k nam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40

U nás je to na dohodě, teď máme miminko, takže teď jsem s dítětem většinou v ložnici já a manžel jde na gauč. Žádný pravidlo ale nemáme, vždycky se prostě domluvíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7291
9.12.25 20:50

Máme 2+1, takže spíme stále stejně v ložnici. Kdo se chce dělit? ty nebo muž??? Když už máte tu potřebu.. tak myslím že by to mělo jít podle nemocného at je ten nemocný v pohodlí… aspon u nás by to tak bylo.

Příspěvek upraven 09.12.25 v 20:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27615
9.12.25 20:50

Je zbytečný se stěhovat stejně jsi infekční předtím než ti začne být zle a přes den se potkáváte a mluvíte na sebe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7291
9.12.25 20:52
@ka2ka píše: Více

Kamarádka to tak taky řeší.. žiji v bytě 3+1, a kdy jsou nemocní jeden spí v obývaku, maji dvě děti tak i ty děti odděluji že jedno jde do obývaku… na záchodě že jak je nemocný tak pak tam půlhodinu nikdo nesmí, tak stejně do koupelny a stříkaji vše pořád dezinfekci… kliky a tak… prý od sebe nic nechytají takto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4150
9.12.25 20:53

Normalne spime jako vzdycky, nemame zaprve prostory. Separovala bych maximalne aby jeden nerusil druheho zvracenim nebo velkym kaslem, kdyby se druhy potreboval vyspat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.25 20:54

Pokud budeme oba nemocní, moc si neprospejeme. V nemoci podle mě neznamená, že se o nemoc podělíme, ale že se o sebe postaráme.
Stěhovali jsme se vždy, ale teprve teď se z ložnice přesunuly děti, takže dřív zůstával s dětmi v ložnici ten zdravý.

• Citovat
  • Upravit
129
9.12.25 20:55

My spíme normálně společně, ale ve chvíli, kdy muž kašlal tak, že budil mě i všechno okolo, tak si šel lehnout na gauč, kde se mohl i sám polohovat dle potřeby. Vyspali jsme se tak lépe oba dva :D
Ale jinak se neseparujeme. Stejně máme jednu domácnost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16208
9.12.25 20:56

Máme postel v loznici, tak spíme tam, kde bysme meli jako spat? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27615
9.12.25 20:57
@KKK85 píše: Více
šílený
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová