Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Manžel se jinde pořádně nevyspí, takže se vždycky stěhuju já. Nevadí mi to.
U nás se nikdo nikam nestěhuje, jsme spolu v ložnici ve zdraví i v nemoci ![]()
@Anonymní píše: Více
Spime vzdy spolu v loznici jako obvykle.
@Salome123 píše: Více
Presne tak, nechapu tu separaci. Proste v dobrem i zlem, ve zdravi i v nemoci.
Taky se nestehujeme, spíme spolu v posteli, i kdyz je jeden z nas nemocný. Stěhujeme se jen za nemocnými dětmi, nebo nemocné deti k nam.
U nás je to na dohodě, teď máme miminko, takže teď jsem s dítětem většinou v ložnici já a manžel jde na gauč. Žádný pravidlo ale nemáme, vždycky se prostě domluvíme.
Máme 2+1, takže spíme stále stejně v ložnici. Kdo se chce dělit? ty nebo muž??? Když už máte tu potřebu.. tak myslím že by to mělo jít podle nemocného at je ten nemocný v pohodlí… aspon u nás by to tak bylo.
Příspěvek upraven 09.12.25 v 20:51
Je zbytečný se stěhovat stejně jsi infekční předtím než ti začne být zle a přes den se potkáváte a mluvíte na sebe ![]()
@ka2ka píše: Více
Kamarádka to tak taky řeší.. žiji v bytě 3+1, a kdy jsou nemocní jeden spí v obývaku, maji dvě děti tak i ty děti odděluji že jedno jde do obývaku… na záchodě že jak je nemocný tak pak tam půlhodinu nikdo nesmí, tak stejně do koupelny a stříkaji vše pořád dezinfekci… kliky a tak… prý od sebe nic nechytají takto…
Normalne spime jako vzdycky, nemame zaprve prostory. Separovala bych maximalne aby jeden nerusil druheho zvracenim nebo velkym kaslem, kdyby se druhy potreboval vyspat
Pokud budeme oba nemocní, moc si neprospejeme. V nemoci podle mě neznamená, že se o nemoc podělíme, ale že se o sebe postaráme.
Stěhovali jsme se vždy, ale teprve teď se z ložnice přesunuly děti, takže dřív zůstával s dětmi v ložnici ten zdravý.
My spíme normálně společně, ale ve chvíli, kdy muž kašlal tak, že budil mě i všechno okolo, tak si šel lehnout na gauč, kde se mohl i sám polohovat dle potřeby. Vyspali jsme se tak lépe oba dva ![]()
Ale jinak se neseparujeme. Stejně máme jednu domácnost ![]()
Máme postel v loznici, tak spíme tam, kde bysme meli jako spat? ![]()
Řeším asi svým způsobem neexistujici problém, protože mám nějakou představu, co si s sebou nesu z původní rodiny. Aktuálně jsem nemocná a neshodneme se, jak budeme spát.
Jak to máte doma? Patří podle vás do ložnice ten zdravý nebo nemocny, nebo to máte úplně jinak při nemoci kohokoliv spí jeden vždy v ložnici a druhý jinde?
Máme tedy velký dům a dokonce pokoj pro hosty, talze jeden z nás půjde tam.