Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ve skupine na fb Rodice deti s vyvojovou dysfazii treba poradi
@Nika20 píše:
Hledám zkušenou logopedku pro 6-letého syna, který jde v září do školy. Potřebujeme kompletní individuální péči. Syn nyní nechodí k logopedce a já s ním nemohu přes týden cvičit jelikož jsem daleko v práci. Určitě mám v budoucnu plán přestěhovat se za prací a syna bych chtěla dát do logopedický školy ale do té doby bych to chtěla řešit takto.Syn má dyslalii.Jsme z Teplic v Čechách a nebyl by problém s dojížděním. Nabízíme 400hod.
Ve skupině, kterou psala @Teresa.p by ti mohli poradit. Nicméně, logopedická péče jednou za měsíc nestačí. Budeš si tedy muset připlácet soukromě, ale dobrá logopedka je většinou hodně vytížená. I tak to ale nebude stačit. Sezení u logo je většinou kolem 30 minut, takže je potřeba pracovat intenzivně hlavně doma.
Měla by si co nejdříve vyřešit bydlení a mít na kluka čas. Držím palce ![]()
Zkus oslovit studentky speciální pedagogiky nebo psychologie. Já jsem 3. měsíc na neschopence, nemůžu jezdit s dětma k naší logopedce a pár měsíců to tak ještě bude. Sehnala jsem si studentku, jezdí k nám domu jednou tydne a 1,5 hodiny se dětem věnuje. Vyzkouší si na nich, co se naučila ve škole, ja se taky priucim. A děti jsou nadšené, ze s nima pořád neopakuju ten nudný dril.