Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
pokoušíme se o druhé mimčo. Dřív jsem měla ovu přesně v půlce, teď mám hlen třeba 10. den a 14.den - tj. přesně v půlce jsem bez hlenu. Je možné, že mám ovulaci dříve?
Ahoj,
ja zatim dite nemam, ale zapisuju si uz par mesicu poctive, kdy si myslim, ze mam ovu, pro budouci snazeni
A nekdy je to 12. den, nekdy 10., zadna zelezna pravidelnost
Jak se pise, zkouset ob den a snad se brzo zadari ![]()
Tak to bude asi ono, proč to nejde. Právě že jedu pořád v tom, že mám ovul. přesně v půlce jako před porodem. Ono po HA trvalo, než mi vůbec hlen začal vnikat - asi 3měsíce a tento cyklus jsem si uvědomila, že dnes jsem v půlce a vlastně jsem už bez hlenu. Bohužel nemůžu moc dělat ovu testy, protože syn mě pořád sleduje a pak mi strká nádobku na moč i normálně, což mi připadá blbý před návštěvou. Takže mám krapet problémy se sledovat. Ani měřit teplotu ráno nemůžu - syn na mě ráno hupsne, když spím, že má hlad a že chce mlíčo.
Jj to se mi taky stalo po HA, brala jsem ji cca 7 let a jak jsem vynechala, jsem samozrejme dostala MS, ale az zhruba po tech 3-4 mesicich mi doslo, ze to nebylo az tak ono, ze ta prava MS to nebyla. Ja si teplotu nemerim, ani si nedelam testy, po vynechani HA mam tu bolestivou ovulaci, to je takova krec v podbrisku, nekdy trva i minutu, dve, vzdycky si capnu nebo to rozchodim a to pak se objevi ten hlen, jakoby bilek z vajicka - no jak z ucebnice ![]()
Tak jestli je boles minutu, dvě, tak to asi jsem ani nepostřehla. To je možné, že mám taky
. Hlen mám delší dobu - nejdřív hustou, pak to ze mě teče a najednou není. Právě, mě zarazilo, že dnes bych měla být v půlce - tj. doba ovu a už není. Jsem ráda, že nejsem sama, komu sebepoznání trvá
.