Hlenová zátka před porodem

53
24.3.08 14:38

Hlenová zátka

Jelikož mé první těhotenství končilo vyvolaným porodem, nemám zkušenost s přirozeným odchodem hlenové zátky. Můžete mi říci, jak vypadá „odchod“ hlen. zátky? Jakou má barvu, konzistenci, jak dlouho před porodem odchází? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2431
24.3.08 20:04

ahoj mě odešla asi 10dnů před porodem a je to barva narůžověla a pak čirá a je to,jako hlen konzistzence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
24.3.08 20:16

Tak mně odešla asi 12hodin před porodem, konzistence přesně jak píše lucka25…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
24.3.08 20:27

Ahoj,mě zátka odešla týden před porodem,byl to narůžovělý hlen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
24.3.08 20:39

Mě začla postupně odcházet čtrnác dní před porodem,ze začátku byla čirá,pak narůžovělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
24.3.08 20:52

ahoj mě odešla deset dní před termínem a i přesto jsem měla porod vyvolávaný jedno dítko 42 týden a u druhýho dokonce 43 týden podruhý jsem měla poslíčky snad čtrnáct dní po hodině a prostě dítko nic asi se jim u mě líbí
Cau ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
24.3.08 20:52

ahoj mě odešla deset dní před termínem a i přesto jsem měla porod vyvolávaný jedno dítko 42 týden a u druhýho dokonce 43 týden podruhý jsem měla poslíčky snad čtrnáct dní po hodině a prostě dítko nic asi se jim u mě líbí
Cau ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
24.3.08 20:59

Mne odesla hlenova zatka az na zacatku porodu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
24.3.08 21:37

Ahojky,
tak mně odcházela malinko už tři týdny před porodem.., ale pak před porodem bylo hlenu také fůra.. :oops: Konzistence: hustší hlen, i narůžovělý.. Ale znám taky holky, co měly zátku úplně čirou..nebo hodně vodovou apod.. Moje sestra nějaký odchod zátky vůbec nezaznamenala.. I doktoři říkají, že podle zátky se nedá usuzovat vůbec nic..někomu odejde měsíc před porodem a někomu až při porodu.. :lol:
Tak pa a pohodové těhu přeji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.3.08 10:05

tak

díky za odpovědi, těšila jsem se, že aspoň podle toho poznám, kdy začít panikařit a chystat se na porod. Mám 12 dní do termínu a zátka nikde. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
25.3.08 10:20

Neboj to poznáš,kdy lašit :wink: Tk at je vše o.k. a přeje zdravé miminko a krátký porod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.3.08 14:03

Musím říci, že vyvolaný porod byl celkem balada… sice bolestivý, ale rychlovka. Asi bych ani teď nepohrdla, kdyby se prckovi moc nechtělo ven, jelikož u nás je zavřená porodnice. aspoń si člověk v klidu dojede do té přespolní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tyša
14.2.10 13:13

Hlenová zátka

Jsem ve 37,týdnu těhotenstvízítra začínám 38.týden.Ta hlenová zátka není to krapet podobné výtoku?

• Citovat
  • Upravit
1102
14.2.10 16:46

Ahojky u prního nevím kdy mi odešla u druhé mi začala odcházet týden před porodem. Jak píšou přede mnou najdřív čirý později narůžovělý hlen..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
1.11.10 06:00

Holky mám velkou prosbičku,včera ráno jsem začla špinit v noci se dostavili bolesti i po 5.min,pak to ustalo a ráno ze mě vypadl kus takové sražené krve (tmavě hnědý) jak když končí menses,pravidelný kontrakce nemám spíš mě čeže jako v podbřišku,špinim pořád,může se jednat o odchod hl.zátky,nebo mám raději jet fo porodnice?
Omlouvám se,jsem prvorodička,tak jsem s toho vyjukaná :-)
 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky