Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vzhledem k tomu, že jsi těsně před porodem, tak bych jela, držím pěsti ![]()
Děkuju hrozně moc,mě spíš překvapuje,že nemám žádné hrozné bolesti,jen jako silnější menses,tak aby mě tam neměli za hysterku ![]()
Petí nemám,poslala jsem ho do práce,ale dělá 15min.odtud kdyby něco ![]()
No já při hlenové zátce nekrvácela, jen ze mne vyjela sraženina a nic. Určitě tě za hysterku mít nebudou. ![]()
Ahojky
jo jo to je hlenová zátka.Při prvnim těhu mi neodešla ale při druhém už jo.A to byl fofr,přišly bolesti jako při menzesu a pak se to stupnovalo.Měla sem plánovanýho císaře a během pul hodiny sem se svýjela bolestí a nakonec s plánovanýho císaře sem měla akutního,takže být tebou si to hlídám a šupky do porodky tam si stebou už poradí neboj ![]()
Ahojky holky, mám jeden dotaz. Čekám první mimčo a první termín mám za sebou. Chci se zeptat, jestli vám začal porod, aniž byste zpozorovaly, že vám odešla hlenová zátka? Díky moc.
Ahojky tak mě dnes kolem poledne odešla hl. zátka tak čekám co bude.Jsem 38tt v úterý jsem přijela z nemocnice, jelikož mám problémy s posunutou pánví chtěl mi pan dr. porod vyvolat tak jsem dostala tabletku na vyvolání a nic až teď se něco dějě…tak snad to budu mít brzy za sebou protože ta bolest pánve a kyčlí se nedá vydržet… ![]()
Ahoj chtěla jsem se zeptat pravděpodobně mi odchází hlenova zatka ale měla jsem tam i krev a dnes už podruhé myslíte že je to normální děkuji
@Anonymní píše:
Ahoj chtěla jsem se zeptat pravděpodobně mi odchází hlenova zatka ale měla jsem tam i krev a dnes už podruhé myslíte že je to normální děkuji
Ano, pokud z tebe neteče krev jako taková.. V hlenové zátce můžou být „cáry“ krve.. Nebo je narůžovělá..
Jasný, ale krev v tom hlenu, ne? Ne třeba hlen a pak až krev jak u MS
Jo, je to normální, já se taky lekla, bylo to takové nechutné ![]()