Odchod hlenové zátky nebo něco jiného?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
456
25.3.06 21:35

Hlenová zátka

Ahoj, jsem 36. tt a dnes ze mě vyšel průzračný hlen, něco jako lepidlo. Bylo toho trošička. Chtěla jsem za zeptat, jestli to nemohla být hlenová zátka.
Díky S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
25.3.06 21:43

Sonko, hlenová zátka podle mých dvou zkušeností může být pěkně dlouhá a neděs se i barevná - hnědá, růžová až krvavá. Mášli ale pochybnosti a necitíš se dobře zajdi do porodnice, budou milý natočí ti mimi na monitor a prohlédnou. Do porodu je jistě ještě daleko! Poprvé odešla dva týdny před porodem podruhé odcházela celý týden ne pořád, asi taky dva týdny před slehnutím. Přeji krásný porod a zdravé mimi! nane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
25.3.06 21:46

Já si myslím, že by to být mohla. Mě ji doktorka při prohlídce odloupla a pak ze mě vytékala taková táhlá průhledná hmota s krví. Zkus raději zavolat do nemocnice, tam ti určitě poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
25.3.06 21:47

Ještě doplnění: poprvé mi ji odloupla týden před porodem, a pak mi ji odloupla podruhé a druhý den jsem jela rodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
25.3.06 21:49

Tak to si myslím, že to hlenová zátka nebo její část byla :) Mě odešla asi týden před porodem. Šla jsem na záchod a na papíře byla taková hrudka docela hustého čirého hlenu. Tak jsem hnedka letěla na net hledat co to je, úplně se mě to rozhodilo, nebyla jsem na rození připravená. Dočetla jsem se, že porod může prijít za 2 hodiny stejně jako za 2 týdny, tak jsem si aspoň dobalila tašku a čekala jsem… nakonec byl malej termínovej :) A když jsem pak odchod zátky pyšně hlásila v poradně, doktor se nad tím k mé nelibosti ani moc nepozastavoval, poslední CS jsem měla 3 :D
Lehký porod a zdravé a krásné mimi,
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
25.3.06 21:52

Já si také myslím, že to mohla být hlenová zátka, já jsem ji měla s krví a už při kontrakcích, při druhém porodu jsem ji vůbec nezaznamenala :D .

Smokie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
25.3.06 21:56

On je to můj druhý porod, při prvním jsem nic takového taky nezaznamenala. Musím podotknout, že mám hodně velké břicho a čekám, že porod přijde o něco dříve. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
25.3.06 22:02

Neboj, opravdu každé těhu a každý porod je jiný a co bylo poprvé, podruhé být nemusí :wink: .

Hlavně buď v klidu, těš se na mimíska a hlavně měj sbaleno :wink: :lol: .
Přeju pohodový porod a zdravoučké mimi!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
26.2.07 17:56

Hlenová zátka

Ahoj,

chtěla jsem se zeptat, jak vypadá hlenová zátka. Jestli musí být vždy zakrvácená.

Ze mě vyšel pouze nažloutlý hlen, tak nevím.

Poradíte mi?

Dík Erika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.2.07 18:08

To bude jen začátek. Já jsem si taky myslela, že už mi odešla před odjezdem do porodnice, ale to co jsem viděla ve sprše v porodnici to byl teprv nářez. Jestli nic nebolí a voda neteče, zatím bych se nestresovala :-)

• Citovat
  • Upravit
282
26.2.07 19:16

Ahoj

Tak já měla ke konci těhotenství docela silný výtok a bála se, že nepoznám odchod hlenové zátky, ale je fakt, že pokud ti vůbec hlenová zátka doma odejde (prý to nemusí být vždy), tak to asi poznáš, protože bývá většinou více či méně hnědavá (sražená krev).
Ale i kdyby ti odešla, tak se nic neděje a já rodila až za čtyři dny, takže ani ten „slibovaný“ začátek porodu do 24 hodin není pravidlem.
Měj se fajn a pohodový porod! (taky mně čeká - za 4 týdny :wink: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
26.2.07 19:23

já jsem začla trošku špinit a to prý byla zátka tak u mě to k hlenu mělo hodně daleko.mě zátka odešla v úterý a ve čtvrtek se malý narodil.

přeju rychlý a klidný porod

Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
26.2.07 19:47

ahoj, u me to taky bylo spise jako spineni, tmavehnede…misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
26.2.07 19:57

Ahoj, tak u mě to byl hustý tmavě hnědý hlen, bylo to v neděli a porodila jsem až další sobotu, takže za šest dní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
26.2.07 20:15

Ahojka mě odešla zátka jako hustý bíložlutý hlen a vlásečkama krve a rodila sem za 14 dní. :wink: přeji hezký,rychlý,pohodový porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí