Odchod hlenové zátky nebo něco jiného?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5546
18.8.07 08:53

Tak já budu zase za jedinýho exota, hlenová zátka mě vyděsila, neb ze mě teklo krve jak z vola (pardon ten výraz) a byly to kusy sražený krve (ale žádný hlen), s pocitem infarktu a mrtvice zároveň jsem naklusala rychlostí blesku do porodnice (prvorodička), kde mi řekli, že je to hlenová zátka - ale přesně jak píšete, všude píšou, nazelelý hled atd. - já tedy nastudovanou literaturu :wink: a pak a já tohle? Chápete jaký jsem měla strach, rodila jsem za 2 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
18.8.07 12:29
ryntyntyna píše:
Tak me odesla hlenova zatka vecer ,kdyz mi to odpoledne muj Dr. udelal pri kontrole prstem jakysi „hmat“ s poznamkou: „Tak,do 24 hodin byste mela zacit rodit!“.Byla uz sem 2 dny po terminu porodu.A mel pravdu!! :lol: :lol: Rano na to sem zacla rodit!!!Jinak byla to konzistence tahnouciho se hlenu s kousky jasne krve.

To byl Hamilton, dělá se, pokud vypadají porodní cesty připraveně. Mě ho dr dělalal 10dní před TP a nepomohl…kamarádka rodila do 5dnů, někdo ještě ten den…:)

Pavličko, tak to nebylo nijak hysterické, ale správné, že jsi mazala okamžitě směr porodnice!:)

G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
29.1.09 21:45

hlenová zátka

Ahoj maminka jak vypadá hlednová zátka a za jak dlouho po jejím odchodu začíná porod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
29.1.09 22:00

Ahoj, je to invidualní. Já měla nažloutlý hlen dlouhý rosolovitý. Jiné mamči mají hlen s krví, někdy hnědý. Porod nastává bud v ten den co zátka se odloučí, druhý den, týden a u někoho jako u mě nikdy :lol: . Zátka odešla 4 týdny před porodem a stejně jsem šla na indukci. tak at jsi ten první případ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
29.1.09 22:06

Mě odešla zátka kolem druhé hodiny ranní a malá se narodila ve 20,44 hod. ten den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
29.1.09 22:08

díky za info, tedˇjsem o tom četla na porodnici, nebudu to řešit a jdu si lehnout. Buď se rozjedem nebo ne. Jen mě tam dole nějak trošku píchá .Zrovna dneska jsem byla u švagrové a kamarádky v porodnici na miminkách to by byla síla kdybych je stihla. Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
29.1.09 22:10

Je zátka takový průhledný rosolovitý hlen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
29.1.09 22:46

Může to být ono. Já to měla až po několika hodinách pravidelných slabších stahů, měl slabounce růžovou barvu a pak jsem vyrazila do porodnice, protože stahy už začali být častější a silnější. Moje sestra měla bíložlutý a to týden před porodem a porod ji museli vyvolávat. Takže je to opravdu různé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1154
30.1.09 07:22

Hlen

Já jsem měla takový nažloutlý prožek hlenu bez krve. Odešel v úterý a malá se narodila v neděli. Bolesti žádné,všechno v pohodě. Voda praskla v pátek, ale odkapávala po troškách. Všechno v pohodě. Takže buď ve střehu,třeba je mimi na cestě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.1.09 07:54

Ahoj
Ja mela takovy nahnedly husty hlen. Zatka mi odchazela jeste 2dny, nez mi praskla voda a porodila jsem. Zacalo to ale mirnyma kontrakcema, pak se uvolnila zatka.

• Citovat
  • Upravit
2431
30.1.09 09:38

Ahoj já měla narůžovělý dlouhý hlen,a šel ze mě asi 2 dny a za měsíc jsem rodila :wink: přeji rychlý a bezproblémový porod a zdravé miminko!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
30.1.09 11:11

Ahoj,
já měla ne narůžovělý, jak jsem všude četla, ale krvavý :-) Volala jsem si i do porodnice, jestli je to ono, no jo, čekatelka plašitelka :-)
Slabě jsem začala krvácet stalo se to v noci. Druhý den dopooledne jsme jeli na monitor a vyšetření. Doktorka říkala, že se uvidíme ještě dnes nebo zítra. Po obědě mi začaly křížové bolesti, které se stupňovaly a ten den v 22.00 jsme jeli do porodnice. Dcerka se narodila za dalších 6 hodin.
Přeji hodně sil a zdravé miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
30.1.09 11:48

Ahojky zatím to vapadá že si ještě chvilku užiju v celku. Nic moc se neděje sem tamkontrakce, ale to můžou být spíš poslíčci. jinak moc díky za info. čekatelka plašitelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boruvcicka27
31.1.09 10:07

Mě začala odcházet hlenová zátka minulou sobotu a odcházela mi skoro týden, chvíli jen průsvitný gel, pak s trochou krve a je další sobota, já už přenáším a pořád nic :cry: A od toho odchodu hlenové zátky mám ke všemu žlutý hlenový výtok a je ho fakt hodně a mám strach, abych něčím nenakazila mimi, když se mu pořád nechce na svět.

• Citovat
  • Upravit
5766
31.1.09 11:01

Boruvcicko,
ten žlutý výtok jsme měla aspoň dva týdny před porodem, docela toho bylo všude na posteli, kalhotky. Nějak jsem to z doktorem neřešila jen dva měsíce před porodem jsem měla čípky na výtok, ale ten nebyl tak žlutý, zlepšilo se to. Nějak jsem to neřešila. Dcerka se narodila v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí