Odchod hlenové zátky nebo něco jiného?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
236
26.2.07 20:49

Ahojda, taky ze mě nejdříve vyšlo nažloutlé cosi, druhý den to hnědlo a třetí den to bylo!! V 7.jsem hrála s Matýskem fotbal, v 9 jsme jeli / musela jsem dovařit svíčkovou na oslavu/ a Andulka byla na světě za 5 ninut 11. Radím pohyb!!! Přeji rychlý porod!!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.2.07 21:36

Ahoj! Mě odešla zátka v podobě velmi hustého a tmavočerveného hlenu. Určitě se to nedá přehlédnout, byl toho velké množství a odcházela dva dny. Už jsem se těšila, že budu brzy rodit a do porodu jsem čekala ještě tři týdny! Četla jsem, že odchod zátky může nastat i týdny před porodem.

• Citovat
  • Upravit
1493
28.2.07 22:19

Ahoj,
u mě hlenová zátka nebyla vůbec hustá - byla taková narůžovělá vodnatá. Odešla najednou ráno, když jsem vstávala z postele. a za 2 dny jsem rodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
2.3.07 17:39

Tak já jsem příklad toho, že hlenová zátka může odtéct týdny před porodem. Byla jsem hospitalizovaná pro 10 minutové kontrakce ve 36.tt.Dva dny na to mi odešla hlenová zátka, když jsem byla na WC „na malé“ (hnědokrvavá barva).Byla jsem otevřená na 2 prsty,pak se to ale zarazilo, uklidnilo a teď momentálně čekám doma, kdy to teda už bude…mám termín za 4 dny…Jestli nebudu ještě přenášet.Držím palce všem !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
6.3.07 07:07

Čau holky,
tak u mě to opravdu byla hlenová zátka a 28.2. se nám narodil krásnej chlapeček Alešek.

Mějte se fajn. Erika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
6.3.07 10:17

Eriko, gratuluji k miminku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.3.07 11:48

ahoj holky,
dneska mám termín porodu a taky mi už celé dopoledne odchází zátka-je to takový hustý nakrvavělý výtok tak jsem zvědavá, ale zatím neplaším nic jiného se neděje…možná to přijde až za několik dní jak jsem četla u ostatních, ale už bych chtěla dnes mooooc se na malýho těším. :lol:
Hodně štěstí všem
 Janča

• Citovat
  • Upravit
63
17.8.07 18:14

hlenova zatka

muže mi někdo řict jak vypada hlenova zatka??? poznam ze je to hlenova zatka a ne hustsi bili vytok ????jakou ma barvu. h.zatka…???????????????????????????????, jak byva asi velka…?:oops: :oops: :oops: :oop

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
17.8.07 19:41

Tak já jsem si myslela že m odešla hlenová zátka ve 36 tt-to byl takový řídký průhledný hlen. ALe podle všeho to zátka nebyla, protože jsem rodila až v den kdy mi odtekla opravdová zátka-a to už jsem nebyla na pochybách že to bylo ona. Tahle byla nazelenalý a hustá-je to teda hodně nechutný přirovnání ale vypadalo to jako taková ta hustá zelená rýma :oops: Líp to přirovnat neumím… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
17.8.07 19:52

Taky to může mít příměs krve nebo jen barvu „špinění“, i to může být. Jsou to prostě kousky hlenu, které z tebe jdou, je toho docela dost na běžný hlen, nejde to přehlédnout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
17.8.07 19:56

Poslední týdny ze mě pořád něco odcházelo, když porod fakt začal, vypadalo to jako hlen a špinění dohromady, ale to už jsem měla kontrakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
17.8.07 20:46

No zelená barva by mě asi vyděsila šíleně.

Obecně s eto popisuje jako velmi hustý hlen, lepkavý, „táhnoucí se“, s příměsí krve.

Mi začala odcházet měsíc před tp, po částech, kouscích. Rodila jsem za ten měsíc (resp. 36tt a rodila jsem 40tt). Většinou, když odejde veliká část s tou krví, obvykle ten porod přijde velmi brzy. A když jde po částech, může to trvat ještě dlouho.

Je to spíš známka toho, že se něco děje s porodními cestami, než toho, že už rodíš.

G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
17.8.07 21:48

Jak začneš smrkat spodem je to ono :D To poznáš, neboj.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
17.8.07 22:22

Tak moje hlenová zátka vypadala úplně jinak … byla růžová a hodně vodnatá … nevím, k čemu přirovnat konzistenci, vylezla ze mě najednou, když jsem ráno vstala. Teda pocit to byl, jako bych ráno vstala při silné MS a vytekla ze mě „noční dávka“. Prostě jsem měla na kalhotkách růžový flek, ne hustý, ale ne úplně voda. Rodila jsem pak za 2 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
17.8.07 23:01

Tak me odesla hlenova zatka vecer ,kdyz mi to odpoledne muj Dr. udelal pri kontrole prstem jakysi „hmat“ s poznamkou: „Tak,do 24 hodin byste mela zacit rodit!“.Byla uz sem 2 dny po terminu porodu.A mel pravdu!! :lol: :lol: Rano na to sem zacla rodit!!!Jinak byla to konzistence tahnouciho se hlenu s kousky jasne krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí