Hlídání a venčení psa v Praze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
653
28.9.13 13:49

@Levandulina Myslím, že stěžovat si nebude. Naše pesa je akorát vždycky dva dny nešťastná, že je zase sama. Chybí jí ta společnost. Oni se tam ti psi fakt můžou vyblbnout a nikdy nejsou sami. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8149
28.9.13 20:00

@Gobca Takže si nestěžoval a vypadá spokojeně. Sice je unavený, tak to naspává, ale určite, pokud bude potřeba, tak ho tam rodiče opět dají… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14996
28.9.13 22:57

Holk, y moc dekuju za rady, odkazy, postrehy… promyslim to a neco vymyslim :)

Slavusko - dekuji za nabidku, problem v panelaku by urcite nebyl, spis bych nemela odvahu dat ho k detem, sice nikdy nikomu neublizil, ale ruku do ohne bych za nej nedala

Jinak k jizde autem - jezdili jsme s nim casto jako se stenatkem, zkusili jsme prepravku, Bachovu terapii… a nic nezabralo. On to nema z toho, ze by se mu delalo zle, ale ze stresu. Navic my jako rodina jezdime autem fakt malo, manzel ho vyuziva hlavne pracovne, vetsinou jedeme na nejakou uz echt dlouhou cestu. (Mimochodem ten stres na nej prenasim ja, jsem z cestovani nervozni, treba ted jsme resili zlomeny drap, klepal se jak osika, hruzu v ocich, knucel, odesla jsem z ordinace a pry ani nepip, dokonce si pak jeste s vrticim ocasem dosel pro ockovani).

Kamarady jsme zkouseli domlouvat, ale nikdy nic neklaplo, ono vetsina ma sve psy nebo deti :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.15 12:29

Tak ja bych se nabídla na venčení psů bydlím praze 9 je mi 14 a hledám brigádu na leto když někdo pojede na dovolenout, moznost hlidani u nas doma(vím ještě mi není 15 ale na tom moc nezlezi)mam dovoleni od rodicua si něco najdu pokud se mi to povede.mame 2pejsky a další na nevadi pokud mate zajem piste na email-kristyna. matusinska@seznam.cz :)

Příspěvek upraven 09.05.15 v 12:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
9.5.15 12:31

@kristýnakris radši smaž telefonní číslo nikdy nevíš kdo si ho tu napíše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.15 12:34

Ok provedu
:D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.15 19:52

@LadyTommy Zdravím, já hlídám mazlíčky pokud byste měla zájem, není absolutně problém. Hlídám u sebe doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.3.16 15:05

Ahoj, vidim, ze diskuze je starsiho data, ale jestli jeste hledas, napis mi do zprav. Mam na hlidani skvelou pani, ale nechci, aby se to o ni moc rozkriklo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.3.17 10:04

Dobrý den je mi 15 let a scháním brigádu na léto nejlepší by bylo právě hlídání psa kdyby měl někdo zájem tak mi napište na email adelazabojnikova@seznam.cz
;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.11.18 20:39

Dobry den, take vidim, ze diskuze je starsiho data, ale timto zpusobem bych chtela zkusit oslovit pripadne zajemce o venceni pejska v Praze 11, pravidelne od pondeli do patku v polednich hodinach za odmenu. Prosim piste do zprav v pripade zajmu.Dekuji predem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.19 09:49

Ráda bych varovala všechny, kteří se nechají přesvědčit „profesionálním“ vystupováním pana Michala Kovaldy, majitele firmy Venčení psů Praha. Nedodržel stavenou dobu venčení, takže poslední dvě venčení bez varování, omluvy vynechal, nepřišel, na telefony a sms nereagoval a ponechal si klíče od domu které ani dva týdny po „skončení“ venčení nevrátil. Po apelu, ať se ozve se ozval po 14 dnech ohledně faktury. Na žádost, ať vysvětlí, proč nepřišel řekl, že to je pro fakturu nepodstatné. Pokud ho dopředu požádáte, že chcete platit v hotovosti, pošle vás někam. Pak po Vás chce další údaje. Jeho vystupování je předem milé, nicméně, co následuje potom, je horor. POZOR. WWW.vencenipsupraha.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.1.19 10:22
@Bobina2019 píše:
Ráda bych varovala všechny, kteří se nechají přesvědčit „profesionálním“ vystupováním pana Michala Kovaldy, majitele firmy Venčení psů Praha. Nedodržel stavenou dobu venčení, takže poslední dvě venčení bez varování, omluvy vynechal, nepřišel, na telefony a sms nereagoval a ponechal si klíče od domu které ani dva týdny po „skončení“ venčení nevrátil. Po apelu, ať se ozve se ozval po 14 dnech ohledně faktury. Na žádost, ať vysvětlí, proč nepřišel řekl, že to je pro fakturu nepodstatné. Pokud ho dopředu požádáte, že chcete platit v hotovosti, pošle vás někam. Pak po Vás chce další údaje. Jeho vystupování je předem milé, nicméně, co následuje potom, je horor. POZOR. WWW.vencenipsupraha.cz

Mela jsem take problem s touto firmou, a proto stale hledam nekoho na venceni. Je pravda, ze ze zacatku vypada vsechno mile a organizovane ale pak…Nesolidni, nezodpovedne a arogantni chovani. Nedodrzeni smluvnich podminek - nevyvenceni psa v domlouvene terminy, uctovani si za dny, ve ktere ten pes venceny nakonec nebyl. Problem s vracenim klicu (mely byt vraceny do peti dnu od ukonceni smlouvy), nakonec byly vraceny po temer mesici a pul. Obracela jsem se i na policii - te se p.M.Kovalda vysmal,ze takove veci vubec resi. policie nepomohla ( ta mi rekla,ze na takove spory nemaji zadnou paku v zakone). Na dotazy pri podezreni , ze pes nebyl venceny mi nikdo nikdy neodpovedel. Rozhodne nedoporucuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
4.1.19 11:55

@dianncik @Bobina2019 dva nováčci , po půl hodině a hned stejná kritika hmmm moc zajímavý a fakt důvěryhodný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
21.2.19 14:29

@kristýnakris dobry den, hlidate porad jeste pejsky? Mela vych zajem, dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
21.2.19 14:31

@kalkina1912 dobry den, psala jsem jiz skecne ored Vami, je to jiz nekolik let ale nehlidate nahodou porad pejsky? Mela bych zajem dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný