Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak cestu k nim bych do toho nepočítala, já když jedu do práce tak mi to taky nikdo neplatí, ale řekla bych si okolo 200 Kč za jedno ráno
Kdyz je to každý den a je schopná tohoto rezimu(asi tolik postizena nebude)tak 400 za den max.
Takže hodinu a čtvrt s dítětem, maximálně 200. Tyhle krátkodobé jsou na nic, protože z domu jít musíš, ale prd si vyděláš. To raději 1× týdně dvanáctku než toto 😄 ale jasný, že to nejde.
Příspěvek upraven 07.12.22 v 19:44
My placené hlídání využíváme a platíme od 200/hod výš a to je to hlídání těžká pohoda. Takže za tohle bych si za jedno ráno klidně řekla 250.
Hm, také by se mi někdo hodil…
Ovšem u nás by to bylo sundat plenu, dát na nočník. Dát svačinu z ledničky do batohu a připravit čaj.
Pomoc při oblékání, hygienou…
Dát léky…
Odvoz do školského zařízení.
Vážně by tohle někdo dělal za 200, ![]()
Já když teď koukala na ceny pražského hlídání, mám pocit, že by si za to leckde neváhali říct minimálně pětistovku ![]()
Zdravím, prosím kolik by jste si řekly denní odměny za tyto úkony a odvod holčičky do školy?
Ráno : cesta z domu k rodině 20 min. příchod 6.45 buzení dítěte, chystání snídaně, svačiny, pomoc s oblečením a doprovod do školy na 8 hodinu. Dítě mentálně postiženo, ale zvládá tento režim.
Cesta zpátky opět 20 min.
Prosím anonym ze soukromých důvodů.