Hlídáte se, když se snažíte?

2128
29.9.22 22:26

Hlídáte se, když se snažíte?

Ahoj,
tohle asi nebude úplně “téma na úrovni” ale budu ráda, když si tu vyměníme zkušenosti.

Holky, jaký život vedete, když se snažíte o miminko? :lol:

Já jsem totiž docela pařan - nemyslím alkoholik :lol: ale prostě živel. Hodně pracuju, chodím do společnosti, občas si dám víno, občas pivo.. Sem tam Iqosku.. Ale taky hraju volejbal, tančím.. Miluju kafe, jsem prostě v běhu :D

Snažíme se o mimčo, jednou nám to vyšlo hned napoprvé, duch tam byl už 9DPO, tak to jsem byla okamžitě zodpovědná - neměla jsem s tím absolutně problém, ale nakonec to nevyšlo. V 11 týdnu jsem musela na revizi, ale ani chvíli mě nemrzelo, že se nějak omezuji, nevnímala jsem to tak. Takže nejde o to, že bych to nezvládla, ale..

Teď jsme se do toho zase dali a já jsem v nejistotě. Je to tak, že když mam menstruaci a dny do ovulace, tak si žiju svůj bezstarostný party život, pak přijde ovulace a dny poté a já začínám mít pochyby.. Mám jít běhat? Hrát volejbal? Muzu si dat pivo, třetí kafe? Na testu zatím bílo, tak můžu v pátek s holkama do klubu.. A už mi hlava jede :lol:

To mi za chvíli hrábne ne? Jak to děláte, zvládáte vy? :D

Říkám si, že test beru jako vodítko a trvá než se plod na matku plně napojí, ale přeci jen ten červíček hlodá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1046
29.9.22 22:36
@TeeeT píše:
Ahoj,
tohle asi nebude úplně “téma na úrovni” ale budu ráda, když si tu vyměníme zkušenosti.

Holky, jaký život vedete, když se snažíte o miminko? :lol:

Já jsem totiž docela pařan - nemyslím alkoholik :lol: ale prostě živel. Hodně pracuju, chodím do společnosti, občas si dám víno, občas pivo.. Sem tam Iqosku.. Ale taky hraju volejbal, tančím.. Miluju kafe, jsem prostě v běhu :D

Snažíme se o mimčo, jednou nám to vyšlo hned napoprvé, duch tam byl už 9DPO, tak to jsem byla okamžitě zodpovědná - neměla jsem s tím absolutně problém, ale nakonec to nevyšlo. V 11 týdnu jsem musela na revizi, ale ani chvíli mě nemrzelo, že se nějak omezuji, nevnímala jsem to tak. Takže nejde o to, že bych to nezvládla, ale..

Teď jsme se do toho zase dali a já jsem v nejistotě. Je to tak, že když mam menstruaci a dny do ovulace, tak si žiju svůj bezstarostný party život, pak přijde ovulace a dny poté a já začínám mít pochyby.. Mám jít běhat? Hrát volejbal? Muzu si dat pivo, třetí kafe? Na testu zatím bílo, tak můžu v pátek s holkama do klubu.. A už mi hlava jede :lol:

To mi za chvíli hrábne ne? Jak to děláte, zvládáte vy? :D

Říkám si, že test beru jako vodítko a trvá než se plod na matku plně napojí, ale přeci jen ten červíček hlodá..

Az budu mit pozitivni test, zacnu se chovat jako tehotna. Nicmene neliju kazdy tyden a nekourim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
29.9.22 22:51

@TeeeT hele ja jsem to tak taky mela. Proste nekde v hlave ulozeno, ze ted bych jako nemela - stejny pripad, 1.dite na prvni pokus, ve 13tt revize pro ZT a pk to zacalo, presne jak pises, od ms do ovulace jako nic a pak - co kdyby? No my meli keste 1 ZT, zase mi to v ty hlave jelo, ale uz jsem se na to snazila kaslat, no a vlastne dceru, co tady ted chrni jsem pekne prolila, ze jsem az zvracela (coz uz se mi moc bezne nestava :lol: ), no a asi za 3 dny pozitivni test. Ted jsem v 5 mesici a zase jsem ditko pekne prolila - ovu byla asi v pondeli, sobotu me tak divne dloubalo, ale meli ksme zrovna s manzelem oslavu 30+40let no a dobry - test pozitivni uz 8dpo :mrgreen: takze ja to chapu, do ty hlavy to proste leze, ale clovek se nesmi nechat, je to pak spis na palici a zblaznis se z toho. Takze bych radila se na to vyordnout, ikdyz ti to do toho mozku naleze, tak si rict, ze co se ma stat se stane a zit dal, kdyz to bude bojovnik, nejakej mejdan ho nezastavi a nemuze se absolutne nic stat :palec: drzim palce, at vam to brzy klapne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
29.9.22 23:29

Ja nepiju ani nekouřím, takže jsem vůbec nic neřešila… Žila jsem dal svůj normální život, dokud jsem nezjistila že jsem těhotná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
30.9.22 08:33

Ja nekourim a piju spis prilezitostne. Ale piju hodne kafe a hodne sportuju. Nic z toho nemuze ty uplne zacatky ovlivnit, takze bych neresila. Ja mam zdrave dite az na treti pokus, kdy jsem tehotenstvi zjistila na konci 6tt a do te doby jsem delala snad vsechno, co se nema a celkove jsem tomu telu davala fest zabrat, na tehotenstvi to nemelo ani minimalni vliv. Takze ja byt tebou ziju uplne normalne, po zpozdeni udelam test, kdyz bude pozitivni, tak bych teprve neco menila.

Příspěvek upraven 30.09.22 v 08:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
30.9.22 08:36

Ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
30.9.22 08:39

Pokud máš test negativní, tak dělej jakoby jsi těhotná nebyla, třeba ani nejsi ;) znám holky, co pily a druhý den si udělaly test a byl pozitivní.. a jsou z toho zdravé děti :D to potenciálnímu embryu fakt neublíží.

• Citovat
  • Upravit
2128
30.9.22 11:37

Super, díky za zkušenosti :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
30.9.22 12:42

@TeeeT Ačkoli piju vážně jen příležitostně (oslavy, srazy, výročí apod.), obě děti jsem pár dní po početí důkladně zapila, prostě to tak vyšlo. :mrgreen: Jedno už je dva roky na světě a nijak mu to neublížilo, takže předpokládám, že to druhé se taky narodí v pořádku. Až s pozitivním testem jsem se začala chovat jako těhotná a ani teď to extrémně nehrotím, prostě se chovám tak, aby mi bylo dobře a spoléhám na to, že zdravý a silný plod zvládne i trochu sportu, ponocování a ne vždycky vyváženou a zdravou stravu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
2.10.22 13:12

Nehlídala jsem se, žila jsem normálně jako předtím a nemyslela na to, proto to asi vyšlo. Jakmile byly dvě čárky, přestala jsem pít víno a omezila kafe na dop. množství a snažím se lépe jíst. Nekouřila jsem nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí