Počátek těhotenství

Anonymní
28.9.22 10:45

Počátek těhotenství

Ahoj všem,
anonym, protože je to citlivé téma a taky možná budu za blbku :D :). Je mi 24 a s manželem se snažíme o miminko. Pár měsíců to nevyšlo, ale tenhle měsíc jsem se zaměřila i na ovulační dny, které jsem měla minulý týden. Těhotenský test je stále negativní, ale prý je na něj moc brzy, ale i tak jsem zanevřela, že to zase nevyšlo. Včera jsem ale zaznamenala píchání v boku a bolest v podbřišku jak při menstruaci. Řekla jsem si, že to píchání v boku, že mám asi slabou fyzičku a nějak to na mě dolehlo, ale na menstruaci je ještě brzy. Můžu to přikládat jako úplně první znaky těhotenství? A ještě se chci zeptat, kdy se vám ukázal test pozitivní?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35774
28.9.22 10:48

Testuj až ti vynechá menstruace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
28.9.22 10:51

:lol: nemuzes to prikladat jako uplne prvni priznaky. Proste pockej a testuj v dobe ms nebo se z toho zblaznis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
28.9.22 11:04

Mně ukázal test plus den před, ale dříve jsem to ani nezkoušela, možná, že by to ukázal i dříve. Ale ten digitální, na těch obyč bylo téměř bílo, ani duchem bych to nenazvala a kdybych je sem vyfotila, nikdo by je nenazval pozitivním. Potřebovala jsem ale těhotenství vyloučit, abych se ev. nedostala v práci k RTG apod (zdravotnictví), proto jsem se testovala.

Příznaky těhotenství jsou tak rozdílné, až žádné, že Vám nikdo v tomhle neřekne, je to individuální. Mě bolela hlava, prsa na omak a pak malinko v podbřišku. Ale spíše až pár dnů po pozitivním testu. Před maximálně 1× zabolení v prsou na ten omak (tedy manželův omak :lol: ). Víc jsem se nepozorovala upřímně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.22 11:06

@jdusiproradu Den před - to myslíte den před menstruaci? :)

• Citovat
  • Upravit
19981
28.9.22 11:55

Ne po týdnu od sexu ti to test fakt neukáže. Testuj až vynechá ms a nepozoruj se tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14702
28.9.22 12:04

U me bylo hodne silne pichani v podbrisku prvnim priznakem tehotenstvi. Pri MS me v podbrisku nepicha, takze srovnani nemam. Otehotnela jsem 16. 12. a na Silvestra si se mnou chtel pritel zatancit, ale fakt hodne me pichalo v podbrisku, ze jsem ani nemohla tancit. Vazne me nenapadlo, ze by se po vice nez 5 letech marnych pokusu mohlo zadarit. A pak jsem si 6. 1. uvedomila, ze mam zpozdenou MS, tak jsem si koupila test… No takze mi prvni priznak prisel 15 dni od oplodneni.

Druhe tehotenstvi jsem poznala podle pocitu na omdleni, a to cca 12 po oplodneni. Treti jsem “poznala” uz tak tyden po poceti, ale spis jsem si to namlouvala. Ctvrte jsem poznala podle nafoukleho bricha 2 tydny po poceti, zahy se dostavily take nevolnosti.

Obecne tehotenstvi nepoznas drive nez 10 dni od poceti. Pokud mas priznaky drive, tak jsou vsugerovane. Drzim palce, at se brzo zadari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4477
28.9.22 12:46

Vážně sis dělala těhotenský test týden po styku? 8o To je spíš cesta k neotěhotnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
28.9.22 12:54

Týden po styku? Nastuduj si, jak funguje oplodnění a putování embrya do dělohy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.22 13:28

Já jsem měla pozitivni test 9 dní po styku a to sem měla asi štěstí. Jinak já jsem to už věděla když sem si ten test šla udělat protože jsem cítila bolesti na vaječníků který nikdy nemám. Hodně jsme se toho nacetla a člověk na sobě dokaže poznat že otěhotněl ale ne každý a možná jsou to i jen sugesce každopádně se na tyhle věci neupinej jinak se z toho zblaznis a bude to nejspíš pak důvod proc nejde otěhotnět.

• Citovat
  • Upravit
407
28.9.22 14:00
@Anonymní píše:
@jdusiproradu Den před - to myslíte den před menstruaci? :)

jj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.22 16:57

@Paní.Norrisová ja vím ze je to špatně :( Ale vůbec nevím, jak na to mam přestat myslet a upinat se na to.

• Citovat
  • Upravit
29.9.22 08:55

Tak si to prostě jen hodně přej i při styku si to přej, představuj a čekej to jako překvapení až ti vynechá. No a když bude test pozitivní, o to víc tě to překvapí že to fakt vyšlo. Každý to má jinak, já jsem myslím cítila takové zvláštní brnění v těle :nevim: měla jsem trochu taky mdloby nebo halucinace :lol: nepiju, nekouřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
29.9.22 09:04
@Anonymní píše:
@Paní.Norrisová ja vím ze je to špatně :( Ale vůbec nevím, jak na to mam přestat myslet a upinat se na to.

Taky jsem se na to upínala a nemyslela na nic jiného. A v obou případech to vyšlo i přes to, že jsem na to myslela ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex