Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem snažilkám.
Mám dotaz ohledně vašich zkušeností s TT.
Mám dlouhé cykly, kolem 38 až 40 dní.
Má měla dorazit dnes..40ty den.
Místo toho druhý den hodně slabé špinění.
Doufala jsem, že by se mohlo jednat i nidaci.. zahnízdění.
Nepříjemně pocity v podbřišku, citlivá prsa..
Zkoušela jsem tedy dnes ráno test a negativní.
Proto se ptám, jak dlouho po uhnízdění mohu test udělat?
Děkuji
Dobrý den,
Už druhý měsíc místo menstruace jen špinim a test jsem si dělala před 10dny a negativni.. myslíte že to může být těhotenství?⁹
@Katynka223 Já si myslím, že nidaci jsem měla 11DPO (jednorázové neobvyklé zašpinění, světlejší krev), 14DPO ráno byl TT negativní, 15DPO (obvykle už můj 1DC) jasná (i když slabší) čárka. Testováno ale různými značkami testu.
@Anonym53 děkuji za zkušenost ![]()
Já už test nemám, ale budu jen tiše doufat, bez test dva dny po nidaci byl brzy… ![]()
Další udělám zítra ráno, tu bude čtvrtý den a uvidíme
Omlouvam se za obrazek, jestli nekoho pohorsi. Minule pondeli jsem byla na gynekologii a mela jsem pred ovulaci, takze ted cca 10 DPO, moblo by to byt nidacni krvaceni? Hledat jak to vlasne vypada je bidne ![]()
@Anonymní píše:
Omlouvam se za obrazek, jestli nekoho pohorsi. Minule pondeli jsem byla na gynekologii a mela jsem pred ovulaci, takze ted cca 10 DPO, moblo by to byt nidacni krvaceni? Hledat jak to vlasne vypada je bidne
Zhruba 10–13 dní po početí se může objevit drobné vaginální krvácení. Způsobuje ho většinou uhnízdění oplodněného vajíčka v silně prokrvené děložní tkáni. Krvácení je velmi slabé (obvykle pouze zašpinění prádla) a trvá pouze 1 až 2 dny.
A ano obrázek mě pohoršuje, tohle sem opravdu nepatří! Jestli máš pochybnosti běž ten ubrousek ukázat lékaři. Jelikož jsi to dala jako anonym, tak to moc dobře víš. Achjo.. ![]()
@Anonymní píše:
Omlouvam se za obrazek, jestli nekoho pohorsi. Minule pondeli jsem byla na gynekologii a mela jsem pred ovulaci, takze ted cca 10 DPO, moblo by to byt nidacni krvaceni? Hledat jak to vlasne vypada je bidne
Nidace nebo menstruace. Počkej, buď to zmizí, nebo se to rozjede.
@Anonymní píše:
Bylo to teda nidační krvácení?? Nebo Ms. Momentálně mám podobně.
@Anonymní píše: Více
Dobrý den, mohu se zeptat o co nakonec šlo, či o začátek menstruace nebo nidaci?
Děkuji za odpověď.