Hluk v těhotenství

Emila2199
30.1.24 17:19

Hluk v těhotenství

Dobrý den jsem v 23tt a tenhle týden se to sešlo tak blbě že mi přijdou dělníci montovat dveře do bytu a přítel bude zrovna v práci, myslíte že hluk například z vrtačky nebo sbíječky může nějak ublížit miminku v bříšku?
Samozřejmě nebudu centimetr u toho ale vždy se zalezeme do nejdelší místnosti od toho.
Já osobně si myslíme že ublížit by to mohlo v případě kdyby tu hluk byl na denní bázi což rozhodně není, ale pro jistotu se zeptám.
Možná je to blbý dotaz ale budu ráda když mi napíšete raději že jsem blbá a moc to řeším a nebudu muset nad tím dumat 😂 😂

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3142
30.1.24 17:36

Nemůže, děloze je kravál i bez vrtačky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emila2199
30.1.24 17:43

@annlady No já jsem právě si to vůbec neuvědomila a teď pár dní před jsem se nad tím zamyslela a říkala jsem si snad to nebude vadit, ale taky si vlastně myslím že to asi vadit nebude, četla jsem že když hluk není pravidelný a dlouhodobý tak to nevadí.

• Citovat
  • Upravit
24841
30.1.24 17:47

Tak jo - jsi blbá a moc to řešíš. Není zač. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emila2199
30.1.24 17:57

@lucad77 děkuji 😂

• Citovat
  • Upravit
69125
30.1.24 18:06

Hluk, jaký cítí miminko v děloze (už jenom ten tlukot srdce, proudící krev, natož střevní plyny…) přirovnávali k žití vedle frekventované dálnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16596
30.1.24 18:54
@Emila2199 píše:
Dobrý den jsem v 23tt a tenhle týden se to sešlo tak blbě že mi přijdou dělníci montovat dveře do bytu a přítel bude zrovna v práci, myslíte že hluk například z vrtačky nebo sbíječky může nějak ublížit miminku v bříšku?
Samozřejmě nebudu centimetr u toho ale vždy se zalezeme do nejdelší místnosti od toho.
Já osobně si myslíme že ublížit by to mohlo v případě kdyby tu hluk byl na denní bázi což rozhodně není, ale pro jistotu se zeptám.
Možná je to blbý dotaz ale budu ráda když mi napíšete raději že jsem blbá a moc to řeším a nebudu muset nad tím dumat 😂 😂

My dělali novou kuchyň, já montovala všechny skříňky, manžel vrtal a kuchyň dal na místo, plus věšel. Nevím, čemu by to mělo vadit, malovali jsme spolu a prach se taky přežil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2097
30.1.24 19:30

Já celé těhotenství dělala v místech kde kolem mě jezdil nákladní vlak, vážila jsem vagóny atd. Byli jsme na koncertě, který bL docela hlučný a v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
30.1.24 20:28

Ja byla v tehotenstvi na nekolika koncertech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
31.1.24 03:05

Neublíží. V obou těhotenstvích jsem prakticky do porodu zpívala s rockovou kapelou, děti obě zdravé, sluch v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí