Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@annlady No já jsem právě si to vůbec neuvědomila a teď pár dní před jsem se nad tím zamyslela a říkala jsem si snad to nebude vadit, ale taky si vlastně myslím že to asi vadit nebude, četla jsem že když hluk není pravidelný a dlouhodobý tak to nevadí.
Hluk, jaký cítí miminko v děloze (už jenom ten tlukot srdce, proudící krev, natož střevní plyny…) přirovnávali k žití vedle frekventované dálnice.
@Emila2199 píše:
Dobrý den jsem v 23tt a tenhle týden se to sešlo tak blbě že mi přijdou dělníci montovat dveře do bytu a přítel bude zrovna v práci, myslíte že hluk například z vrtačky nebo sbíječky může nějak ublížit miminku v bříšku?
Samozřejmě nebudu centimetr u toho ale vždy se zalezeme do nejdelší místnosti od toho.
Já osobně si myslíme že ublížit by to mohlo v případě kdyby tu hluk byl na denní bázi což rozhodně není, ale pro jistotu se zeptám.
Možná je to blbý dotaz ale budu ráda když mi napíšete raději že jsem blbá a moc to řeším a nebudu muset nad tím dumat 😂 😂
My dělali novou kuchyň, já montovala všechny skříňky, manžel vrtal a kuchyň dal na místo, plus věšel. Nevím, čemu by to mělo vadit, malovali jsme spolu a prach se taky přežil ![]()
Já celé těhotenství dělala v místech kde kolem mě jezdil nákladní vlak, vážila jsem vagóny atd. Byli jsme na koncertě, který bL docela hlučný a v pohode.
Neublíží. V obou těhotenstvích jsem prakticky do porodu zpívala s rockovou kapelou, děti obě zdravé, sluch v pořádku.
Dobrý den jsem v 23tt a tenhle týden se to sešlo tak blbě že mi přijdou dělníci montovat dveře do bytu a přítel bude zrovna v práci, myslíte že hluk například z vrtačky nebo sbíječky může nějak ublížit miminku v bříšku?
Samozřejmě nebudu centimetr u toho ale vždy se zalezeme do nejdelší místnosti od toho.
Já osobně si myslíme že ublížit by to mohlo v případě kdyby tu hluk byl na denní bázi což rozhodně není, ale pro jistotu se zeptám.
Možná je to blbý dotaz ale budu ráda když mi napíšete raději že jsem blbá a moc to řeším a nebudu muset nad tím dumat 😂 😂