Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dceři kupuji o velikost menší než jinde, takže má-li 104, tak beru 98. Ona je tedy dost štíhlá.
Ja zase dcerce v H&M nakupuji vetsinou vetsi velikost. Ma 3,5 roku, nosi 104, ale v H&M kupuji 110/116.
Já kupovala vel. 74 a byla trošku větší než třeba FF… Kámoška kupovala malému vel. 98 a ta seděla super
, tak nevím, jak to mají ![]()
Aha, no tak uvidim, co mi prijde
Jsou ji tri roky, kalhoty ma tu 98, ale u svetru uz 104, no, kdyztak to vymenim, uz jsem objednavku zaplatila ![]()
Jeste me napadlo - jak mi balik prijde, postou, ppl..? Protoze ve vyberu byla jen moznost dodani domu, ale jak, to uz tam nepisou, ani vyber nebyl. Dik
Posílají pplkou. přijde ti email i s přesnym časem a dnem doručení ![]()
Zdravím, mám dotaz ohledně doručení. V pondělí 3.8. jsem udělala objednávku. Když dám sledování balíčku, tak je tam tohle: 06.08.2015 07:44 Myslowice (KTW)…
Zásilka prochází překladištěm. 05.08.2015 20:25 Myslowice (KTW)…
Zásilka je na cestě na depo, ze kterého ji budeme doručovat. 04.08.2015 17:32 Datové centrum
Přijali jsme informace k zásilce od odesílatele.
Myslíte, že stihne dojít do pátku??
@trybitka ahoj, mam to samý, taky Myslowice, taky jsem objednala v po a doted nemám, vezou to z polska.. Do zitra to neprijde, volala jsem tam.. Melo by dojit v pondělí
@yasmine5 hm, to je pěkně blbý. Mají mi přijít šaty na svatbu. V pondělí už mi budou k ničemu. Minule jsem měla balíček do 3 dnů doma
@trybitka Hm, to je na nic.. Me teda prisel mail, ze balik ma prijit do 2dnů, a ono to trva týden.. ![]()
@trybitka Tak to je super, to jsem rada, ze se to stihlo.. Me teda nic, ani smska, tak nevim asi mi dnes neprijde..Jeste v prehledu ani nemam napsano, ze byl predan kuryrovi.. ![]()
@yasmine5 Já jsem fakt taky ráda už jsem s tím vůbec nepočítala. ![]()
Holky, prosim vasbo radu.
chci vratit tehu rifle ale nemuzu za ten svet najit adresu kam balik vratit…nechci pres dpd ale klasicky ceskou postou..dekuji
Holky, já 25.11. objednala a doteď žádná reakce, zboží mám zaplacené a pochopila jsem to tak, že ho mají poslat do 4-6 pracovních dnů a nic..
Když se podívám na stav, tak je tam stále, že se vyřizuje ![]()
Má někdo podobnou zkušenost, že v zákaznickém servisu na dotazy nereagují a balíček nepřichází? Nebo jsem vyjímka ![]()