Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, zaregistrovala jsem se na H&M jak tam píšou že příjde do e-amilu kód na slevu, ale nikde ten kód nevidím v e-mailu. Poradíte??
Ahoj, jsem také zaregistrovaná k odběru newsletteru z hm, ten normálně chodí, ale kód nikde. A to jsem si raději zaregistrovala oba své emaily a ani na jeden sleva nepřišla, ale newslettery chodí. Kde je problém?
@lemanka me zrovna dnes psali ze zákaznického servisu, ze mam moznost se zaregistrovat a obdržet tuto 25% slevu ![]()
Taky jsem se zaregistrovala a nic:( tak jsem stejně nakonec objednávali bez slevy
Je možné, že už to neplatí. Já se registrovala někdy v únoru a normálně mi ten email přišel. Bylo to asi jen na chvíli, aby si ten eshop pěkně nastartovali.
Obnovuji diskusi, nakonec email chodil jen na gmail.com, ale uz mi dneska neprisel ani tam. Muzete to nekdo dneska zkusit, jestli je chyba jen u me? Jeste predevcirem mi kod prisel a dnes nic..
Já se registrovala dnes a ještě nic nepřišlo. Mejl mám na seznamu ![]()
Na seznam neprijde nikdy. Ale dneska neprichazi ani na provereny gmail. Ach jo.
@lemanka
Tak jsem to zkusila taky na gmail a zatim nic
.
Zrovna potrebuju pro syna kosili ![]()
Dneska už to funguje
. Jo a nevíte někdo, jaký vodní sloupec mají HM lyžařské bundy??
Mám pocitm že ta sleva byla jen ze začátku tak 3 měsíce, ted už není. Ona stejně chodila jen někomu, lidi se tam přihlásili třeba z x mailů
@Judithkaj Sleva funguje pořád dál. Schválně jsem teď ještě registrovala mail přes dceru a sleva na email jí okamžitě přišla ![]()