Aká zn. koloodražadla je dobrá?

57
11.4.15 18:18

Aká zn. koloodražada je dobrá?

Ahoj
prosím poradte mi s koloodražadlom, ake mate skusennosti po akych značkách-neznackach sa mam divat? aby bolo lehke, nastavitelne, nie uplne najdrahsie. Syn ma 3r.
Dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
11.4.15 18:20

Máme Yedoo too too C, letos začali dělat nový typ, myslím, že i trošku změnili název, jsou super, byla jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.4.15 18:22

Malá na něm jezdila už po druhém roce, teď jí je tři a půl a už chtěla kolo se šlapkama.. Můj plán byl, že jí koloodrážedlo vydrží minimálně do čtyř. No bohužel no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
11.4.15 18:25

Není to už zbytečný, kupovat koloodrážedlo? ( to neber prosím jako rýpání :kytka: ) Náš Mates jezdí na kole se šlapkama asi od 2,5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.4.15 18:26

Taky máme Yedoo Too Too a velká spokojenost. Je lehké, kluci na něm jezdili od dvou let. Starší skoro do čtyř a mladšímu jsou teď tři a ještě letos na něm bude. A taky pořád vypadá jako nové :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.4.15 18:27
@lyrica píše:
Není to už zbytečný, kupovat koloodrážedlo? ( to neber prosím jako rýpání :kytka: ) Náš Mates jezdí na kole se šlapkama asi od 2,5.

Třeba některým dětem šlapání od dvou let nic neříká :nevim:. Naši kluci takhle brzo šlapat nechtěli a já je nenutila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
11.4.15 18:29

Azub Fīk. České, kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
11.4.15 18:31

@KPKristy tak pokud by nechtěl, tak ho samozřejmě taky nenutím. Ale v mém okolí třeba moc stejně starých dětí jako to naše starší na koloodrážedle už nejezdí, tak proto mi to přijde prostě pozdě, ho kupovat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
11.4.15 18:32

A abych odpověděla na otázku, měli jsme nějaké z Globusu, obyčejné a na tu chvilku stačilo bohatě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
11.4.15 18:36

Taky máme yedoo too too C a mala je spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
11.4.15 18:41

Moc Vam dakujem, u nas je to tak, ze ja mu chcela kupovat kolo ale vsetci ma prehovarali ze nie, ze odrazadlo je ted lepsie, tak neviem. Dalsia věc je ta, ze mame drevene odrazadlo od dnes po dvoch detech od rodiny, a pride mi velke a tazke, je pekne ale co s toho, na vianoce se dostali koloběžku od dedi, kde je ze je od 5r. :x mam to ja pech :D, neviem co mam robit, ci vobec nieco kupovat, ale chcem aby na niecom drandil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.4.15 18:44

@Vanily, ideální by asi bylo dotáhnout dítko do obchodu, zkusit posadit na šlapací kolo, a když to půjde a bude chtít, tak vzít třeba rovnou to kolo :nevim:

Asi bych nedala na to, co říkají ostatní, protože oni na tom či onom jezdit nebudou ;). A ve třech letech už je s dítětem domluva, tak třeba k něčemu společně dojdete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
11.4.15 18:49

My akorát prodáváme PUKY a jsem za něj opravdu vděčná, bylo super, kluci to sami zvládli už od 2,5 roku. A bylo to opravdu nastavitelné tak, že i prcek mohl jezdit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
11.4.15 19:04

A za kolik ho prodavas? si s Prahy? Kristy jo suhlaim s tebou, nerada chodim po obchodech, nej je ked mam typ kam jit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
11.4.15 19:18

My máme first bike a je super. Klukovi jsou 4,chtěla jsem mu letos koupit klasický kolo a on nechce, vubec ho to nebaví. Tak ho nenutím. Na tom odrážedle se mu líbí, hned z něho sleze, ještě ho baví koloběžka, ale kolo vubec. Přitom vloni jezdil na malým. No nic, třeba během léta se to změní.

Proto mi to ve 3 nepřijde divné, každé děcko je jiný. Dcera jezdila taky asi od 2 let na kole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák