Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj
prosím poradte mi s koloodražadlom, ake mate skusennosti po akych značkách-neznackach sa mam divat? aby bolo lehke, nastavitelne, nie uplne najdrahsie. Syn ma 3r.
Dakujem
Máme Yedoo too too C, letos začali dělat nový typ, myslím, že i trošku změnili název, jsou super, byla jsem spokojená.
Malá na něm jezdila už po druhém roce, teď jí je tři a půl a už chtěla kolo se šlapkama.. Můj plán byl, že jí koloodrážedlo vydrží minimálně do čtyř. No bohužel no ![]()
Není to už zbytečný, kupovat koloodrážedlo? ( to neber prosím jako rýpání
) Náš Mates jezdí na kole se šlapkama asi od 2,5.
Taky máme Yedoo Too Too a velká spokojenost. Je lehké, kluci na něm jezdili od dvou let. Starší skoro do čtyř a mladšímu jsou teď tři a ještě letos na něm bude. A taky pořád vypadá jako nové ![]()
@lyrica píše:
Není to už zbytečný, kupovat koloodrážedlo? ( to neber prosím jako rýpání) Náš Mates jezdí na kole se šlapkama asi od 2,5.
Třeba některým dětem šlapání od dvou let nic neříká
. Naši kluci takhle brzo šlapat nechtěli a já je nenutila…
@KPKristy tak pokud by nechtěl, tak ho samozřejmě taky nenutím. Ale v mém okolí třeba moc stejně starých dětí jako to naše starší na koloodrážedle už nejezdí, tak proto mi to přijde prostě pozdě, ho kupovat. ![]()
A abych odpověděla na otázku, měli jsme nějaké z Globusu, obyčejné a na tu chvilku stačilo bohatě. ![]()
Moc Vam dakujem, u nas je to tak, ze ja mu chcela kupovat kolo ale vsetci ma prehovarali ze nie, ze odrazadlo je ted lepsie, tak neviem. Dalsia věc je ta, ze mame drevene odrazadlo od dnes po dvoch detech od rodiny, a pride mi velke a tazke, je pekne ale co s toho, na vianoce se dostali koloběžku od dedi, kde je ze je od 5r.
mam to ja pech
, neviem co mam robit, ci vobec nieco kupovat, ale chcem aby na niecom drandil
@Vanily, ideální by asi bylo dotáhnout dítko do obchodu, zkusit posadit na šlapací kolo, a když to půjde a bude chtít, tak vzít třeba rovnou to kolo ![]()
Asi bych nedala na to, co říkají ostatní, protože oni na tom či onom jezdit nebudou
. A ve třech letech už je s dítětem domluva, tak třeba k něčemu společně dojdete ![]()
My akorát prodáváme PUKY a jsem za něj opravdu vděčná, bylo super, kluci to sami zvládli už od 2,5 roku. A bylo to opravdu nastavitelné tak, že i prcek mohl jezdit
A za kolik ho prodavas? si s Prahy? Kristy jo suhlaim s tebou, nerada chodim po obchodech, nej je ked mam typ kam jit ![]()
My máme first bike a je super. Klukovi jsou 4,chtěla jsem mu letos koupit klasický kolo a on nechce, vubec ho to nebaví. Tak ho nenutím. Na tom odrážedle se mu líbí, hned z něho sleze, ještě ho baví koloběžka, ale kolo vubec. Přitom vloni jezdil na malým. No nic, třeba během léta se to změní.
Proto mi to ve 3 nepřijde divné, každé děcko je jiný. Dcera jezdila taky asi od 2 let na kole.