Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak ako prvorodicka si hooodne v klidu..to ja bych uz bola v porodnici..
![]()
@miisenka píše:
Tak ako prvorodicka si hooodne v klidu..to ja bych uz bola v porodnici..![]()
Plaším furt. Už jsem si v nemocnici poležela a za doktorem vždy letěla. Pořád mi říká, že je to normální, že je zkrátka už nízko.. Tak nevím, jestli teda nejet za ním.
Mě se tam kluk boulil taky a to se mu vůbec nepodařilo sestoupit, byla bych v klidu
Příspěvek upraven 23.03.15 v 06:46
Pokud nemas jine priznaky porodu vyckala bych, ja mam malou taky hodne nizko a citim jak mi dole tlaci, ze obcas musim i prodychavat
neplasila bych
@miisenka píše:
Tak ako prvorodicka si hooodne v klidu..to ja bych uz bola v porodnici..![]()
a proč? Z čeho by jsi měla strach?
Holky, díky moc za uklidnění. První komentář mě teda pěkně vyděsil. Já už jsem teda otevřená na špičku prstu, při poslední kontrole mi nechtěl doktor říct, jestli se neotevírám dál. Řekl mi jen, že na prvorodičku se to tam připravuje hezky a budu mít rychlý porod. Těžko říct, co tím myslel. Pohyby mám hodně dole dlouho, ale ta boule ve spodkách mě vyděsila..
Ja jsem 35+6 a mam to tak uz cca 14dni.
Boule jak blazen a hned nad ni Druha
Neresim. Jeatli noha nebo hlava, neni to jedno?
dr uz pred 3tydny rikala, ze miminku hladi hlavicku pri vnitrnim vysetreni
Cipek mam 19mm, propustny na spicku ale.to uz cely tri Tydny.
Bude to ok uvidis!!
Ja teda nevim taky jsem prvorodicka a mam to podobne jako ty, vse pripravene, malinko se otviram, ale pry to nic neznaci a muzu klidne i prenaset
tak co doktor to nazor, a nakonec jdu stejne planovanym cisarem
Je to normálně, mrně se vrtí a nemá dost místa. POkud váháš, co a jak, zajeď do porodky.
@Anonymní píše:
Holky, díky moc za uklidnění. První komentář mě teda pěkně vyděsil. Já už jsem teda otevřená na špičku prstu, při poslední kontrole mi nechtěl doktor říct, jestli se neotevírám dál. Řekl mi jen, že na prvorodičku se to tam připravuje hezky a budu mít rychlý porod. Těžko říct, co tím myslel. Pohyby mám hodně dole dlouho, ale ta boule ve spodkách mě vyděsila..
neboj, ono to mrně jen tak nevypadne
není se čeho bát. Buď ráda, že se to pomalu chystá, že nejsi uzamčená na 10 západů a prcek vysoko..
Takhle jsem to mela u prvniho. Byl brzy hodne nizko, otevrena od 32tt. Rodila jsem v terminu, porod 5h. Opravdu nevypadl jen tak ![]()
Nikam bych nejela a flákala se poslednì dny doma
Je to normální..
Mimi jsem měla nízko měsíc. Boule všude kde se dalo a bolesti celého těla pořád. Rodila jsem v termínu 39+4:-)
Ahoj maminky,
mám možná trošku blbý dotaz. Jsem ve 37+1, už několik týdnů je prcek zavrtaný v pánvi a hodně tlačí dolů. Čípek mám už minimální a teď akorát čekám, až to přijde. Od 34tt mi hrozí, že to může přijít dřív.
Ukazovala jsem to i příteli a ten se lekl, že dnes porodím. Boule pak následně zmizela.
Pohyby cítím už hodně nízko. Dloube mě na čípku a občas mám pocit, že mi každou chvíli vypadne
Ale dnes ráno jsem se vzbudila s boulí opravdu v oblasti kalhotek. Vysvětlila bych to tak, že když si nandáte spoďáry, tak cca 5 cm pod tou horní gumou
Chci se zeptat, zda je normální, že se mimi vyboulí takhle nízko? Podle mého doktora bych měla mít na prvorodičku rychlý porod, ale nerada bych ho měla až takhle rychlí.
Děkuju za odpověď.