Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ne, rodila jsem 10dni po termínu a po 2dnech vyvolávání mě kuchli ![]()
@Krrysa píše:
@miisenka ona celá ta situace je strašidelná, vyroste ti v břiše něco živýho, vetřelec, kterej se tam hejbe, vidíš, jak mu tam jezděj končetiny a vyžírá tě a pak se ti z toho těla vydere frndou ven.. to je hrůzostrašný celý![]()
no ved toto..a treba sa prohrabe brichem..
@Anonymní píše:
Koukam, ze mate veseloAle uklidnily jste me..
jeste me zajima, vy, co tu pisete, ze jste to mely take tak. mely jste o to rychlejsi porod? doktor mi totiz rekl, ze pri prvnich priznacich porodu, mam hned vyjet.
Ked som mala stav jak Ty, tak som bola na kontrole-rekli mi ze na porod to nevypada a do 24h som mala dite v inkubosi..rodila som 37tt
@Anonymní píše:
@Blešík ahaja si teda nedovedu predstavit s timhle prenaset. Uz tak sotva lezu, boli me uplne vsechno a jeste prcek takhle dole.
@miisenka a praskla ti voda nebo prisly kontrakce. Dost se bojim i toho, ze neco prehlednu nebo nepoznam a porodim v aute.
praskla voda, kontrakcie do hodky po 2-3min..porod od vody bol za 12h..
@Krrysa píše:
Podle mě to nebude hlavička.. pokud je hlava nízko, je zavrtaná v pánvi, za stydkou sponou, takže těžko bude boulit hlavu v podbřišku… to se jen miminko nějak točí…
Nooo to asi jo ![]()
Ale ume 100% hlava - ta druha ![]()
@Anonymní píše:
Koukam, ze mate veseloAle uklidnily jste me..
jeste me zajima, vy, co tu pisete, ze jste to mely take tak. mely jste o to rychlejsi porod? doktor mi totiz rekl, ze pri prvnich priznacich porodu, mam hned vyjet.
Jak sem psala.
Kluk byl dole pred 30tt uy
Porod - prvni pichnuti pred 7,sprcha, kapka krve. Muz plasi. ja chci jen na gyndu, ale ne on stoji s taskou ve dverich.
Kontrakce cca po 4-5minutach (Nepamatuju)
ale nebolely extra.
7:30 Odjezd
8:00 Curam v suterenu
8:05-10 Prijem. Sestra kouka co jako chci.
Monitor kontrakce jak krava, ja ziju, sestra nechape.
Sahne do me, sem na 10 rychle na box
Pichaj vodu, pritlacuju, nejak sem na koze a 9:30 kluk venku
4260g, nastrih drobnej, siti vnitrknu na hodinu ![]()
ted cekam kazdym dnem, tak snad nebudem rodit v aute
Jinak malej mel dost deformovanou hlavu, hematom a otlaky, modriny a podlitiNy. Neco jak byl nacpanej tlustoch v panvi, neco jak se dral ven
@e-lili no, tak to muselo být zajímavý
Já, podle prozatimních odhadů, mám taky tlusťocha. Tak držím palce při dalším porodu ![]()
Já mám teď chvíli klid. Od té doby jsem ho už tak dole necítila. Sice mě teda dloube všude dole, čípek mám snad úplně rozpíchaný. A čím dál častější mám menstruační bolesti a občas mě i chytne křeč, která trvá chvilku. Takže nejspíš poslíčci, tak už taky čekám každou chvilku.