Kdy skončí bolest prsou

83
22.3.15 09:36

Kdy skončí bolest prsou

Ahoj děvčata, jsem na začátku těhu (4tt)a stále mám bolestivá prsa. Mívala jsem je vždy bolestivá tak cca týden před MS, ale bolest vždy odezněla. Chtěla bych se zeptat zda odezní i ta bolest v těhotenství, nebo si to s ní užiju až do konce? Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
22.3.15 09:49

@Pakettka S velkou pravděpodobností do konce prvního trimestru. Ale je to dost individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
22.3.15 10:13

@Svistice Děkuji já doufala že dříve :roll:,ale dá se to vydržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
22.3.15 10:48

:D Já tě nepotěším… jsem 20. týden a bolí pořád.. :D už je mám o číslo větší a popraskané bohužel i přes mazání, takže doporučuji mazat mazat mazat.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1324
22.3.15 11:07

Já jsem na začátku 22tt a taky bolí pořád, je to opravud individuální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
22.3.15 11:32

Mě bolela asi do 8 týdne a od té doby už ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
22.3.15 20:57

No to jsem zvědavá jak to bude u mě, vždy jsem měla větší velikost a ještě když se zvětší a bolest neustoupí 8o a tak třeba budu mít štěstí jako @Lothorien ;) ale co za to štěstí to stojí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
22.3.15 21:11

@Pakettka já měla A a teď mám C a to jsem teprve 11+4 :D teď se mi zdá že nerostou, ale nemůžou růst pořad´, že, to bysme neuvezly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
23.3.15 09:36

Mně průběžně mizí a vracejí se, končím 12tt a od včerejška mě bolí prsa zase opravdu hodně, takové řezání a píchání, ale naštěstí vždy jen chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
23.3.15 19:23

@Lothorien No to je něco 8o tak to jsem zvědavá co se vyklube z mých „déček“ @Marketa_LIB takže vždy tě prestanou bolet a pak zase začnou, no to u mě je to stálé, to máš docela štěstí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
23.3.15 19:36
takže vždy tě prestanou bolet a pak zase začnou, no to u mě je to stálé, to máš docela štěstí :D

Ze začátku to bylo také intenzivní, včera to bylo třeba fakt hodně, ráno to odeznělo a dnes víceméně dobré. Mně se to střídá, buď mě bolí břicho nebo prsa nebo oboje najednou nebo nic :-) Myslím, že by Tě to mohlo také přejít.
Já jsem podle bolestí prsou pojala podezření, že jsem těhotná. Měla jsem nastudované všechny možné příznaky, půl roku jsem to řešila a pozorovala se, pak jsem to hodila za hlavu, otevřela si po ovulaci flašku vína, že nic necítím a za dva týdny jsem koukala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
23.3.15 20:20

@Marketa_LIB mě sice bolesti provázely vždy cca týden před MS ale když odezněly den před MS věděla jsem že to zase nevyšlo, ale ostatní příznaky jsem u sebe zatím nenašla, a to jsem taky studovala jak vysokoškolák :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
24.3.15 19:08

To já nikdy neměla před MS, ale přišlo to přesně dva týdny po oplodnění. Člověk studuje kde co, a pak je zrovna ta výjimka, co necítí nic :-) Naštěstí to platí i nadále, protože nevolnosti jsem měla přesně 5 dní, zatímco ostatní trpí, tak mně se těhotenské potíže vesměs vyhýbají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
24.3.15 21:24

@Marketa_LIB Jelikož jsem dnes přesně 5tt tak musím říct že až na ty prsa mě nic není, žádné zvracení ani divné „čmuchy“ :) uvidíme zda to tak i zůstane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
25.3.15 07:03

@Pakettka to by mho :) já okonce nikdy necítila ani tu kovovou chuť v puse jako všechny ostatní :D teď mě akorát už 2 dny trápí pálení žáhy a nevím z čeho :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí