Kdy skončí bolest prsou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
83
25.3.15 18:32

@Lothorien A nejíš třeba něco pálivého, nebo moc citrusů? Mě vždy pálí z těchto věcí. Kovovou chuť jsem taky neobdržela :D třeba ještě dorazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
25.3.15 18:44

Ne, ne, a pálí mě ze všeho, naprosto ze všeho :D navíc už 3 dny mi začly prsa vylučovat kolostrum…teda jedno prso, to druhé asi stávkuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
26.3.15 09:57

@Lothorien Tak zkus masáž, já se o to pokouším ve sprše i když to nic moc příjemného na tu bolest není, ale alespoň na chvilku to povolí :) a na pálení žáhy jsem v lékárně Dr.Max koupila GASTROFRUIT (nevím tedy přesně jaká byla cena jelikož v nákupu převažovali t. testy)a mají 4 příchutě, připomíná to bonbony a je to lepší chuť jak rennie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
26.3.15 11:28

Přeji, ať je vše v pohodě.

S pálením žáhy taky občas bojuju, ale už pomalu vím, co nesmím, nejhorší to bylo po svíčkové, omáčky s cibulí, kyselé věci a tak, ale asi to má každý jinak. Koupila jsem si zázvorové pastilky na nevolnost a jelikož jsem je nevypotřebovala, cucám je na pálení žáhy, trochu mi to pomáhá. Jinak nevím, proč se té chuti říká kovová, já mám spíš občas pocit, jak když jsem snědla nějakou rybu, pro mě je to taková rybí chuť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
27.3.15 07:36

:lol: rybí, to jsem ještě nikdy neslyšela, ale to je asi horší než ta kovová, alespoň pro mě by bylo jelikož rybu moc nemusím(i na Vánoce jím v. řízek místo kapra).Pangase ten mě nevadí, ale v rámci těhu bych měla ty ryby nějak zapojit do jídelníčku… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.15 09:05

Já měla taky příšerné bolesti prsou, ale skončily s ostatními příznaky, tzn. někdy v 9. - 10. týdnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
27.3.15 11:44

@sweet_strawberry Je tak to by bylo super kdyby to skončilo takhle brzy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.15 18:48

@Pakettka Já si taky říkala, že jsem z toho nějak hodně hladce vyvázla, snad se mi to ještě nevrátí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
27.3.15 18:53

@sweet_strawberry A co jiné problémy (zvracení, nechuť…)Tě nepotkaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.15 13:20

@Pakettka Zvracení ne, ale špatně mi bylo asi tak 3 týdny, to samé neuvěřitelně citlivý čich. Ale všechno to skončilo ze dne na den kolem toho 9. - 10. týdnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
30.3.15 19:35

@sweet_strawberry No to jsi měla dobré :D já dnes poprvé pocítila trochu nevolnost po ránu, ale naštěstí bez zvracení, šla jsem na UTZ a sestřička že jsem nějaká bledá, že to bude nevolnost, ale když jsem viděla srdíčko tak nevolnost přešla :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.15 14:41

@Pakettka To je fakt, v momentě, kdy jsem uviděla toho našeho malého divocha, jak tam sebou hází a srdíčko mu bije o sto šest, jsem na všechny neduhy zapomněla :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
31.3.15 19:55

@sweet_strawberry je to opravdu něco, vidět ten malinký život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klurynka25
31.3.15 21:56
@Pakettka píše:
Ahoj děvčata, jsem na začátku těhu (4tt)a stále mám bolestivá prsa. Mívala jsem je vždy bolestivá tak cca týden před MS, ale bolest vždy odezněla. Chtěla bych se zeptat zda odezní i ta bolest v těhotenství, nebo si to s ní užiju až do konce? Děkuji za odpovědi

Tak ja sem dnes 23tt a prsa me bolela na zacatku a i ted ne porad ale obcas fakt boli. Uz se fakt tesim az se mi nalijou mlikem a zvetsi se jeste jednou tolik :lol:

• Citovat
  • Upravit
83
1.4.15 08:06

@Klurynka25 tak dlouho?… No to jsem zvědavá, a pokud jde o mlíko tak pak nevim jak je unesu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí